Mamici cu copii mai mari-va rog un sfat!(2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Giulia toti copiii fac asa. Cand sunt bolnavi si scutiti de scoala, ei inteleg ca-s scutiti de invatat. E dreptul lor adica, sa nu invete in zilele alea. De la doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Rrox,
Dupa refuzul meu a fost bosumflata si absolut tot din ce i-am spus a fost rastalmacit.

Cand i-am povestit de diferenta dintre sexe, si unul dintre argumente a fost ca nici macar fratele + sora nu e bine sa mai doarma in aceeasi camera dupa o varsta, replica a fost: "Aha, deci tu nu ai incredere in mine si crezi ca o sa facem stii tu ce..." Si a tinut-o una si buna ca de ce mama lui l-a lasat si eu nu.

Asta a fost sambata.

Aseara am intrebat-o: "Ipotetic vorbind, daca ai povesti la scoala ca baiatul X a dormit la noi ce ar zice copiii despre tine?"
"Ah, ar rade de mine si m-ar face nu stiu cum..."
"Dar, daca el ar povesti acelasi lucru, ce ar zice ceilalti copii despre el?
"Ah, pai l-ar ridica in slavi, i-ar spune ca e tare cool.."
"Si de unde judecata asta diferita?"
"Eu sunt fata si el e baiat"
"Eh, uite atunci ti-ai dat raspunsul singura"

Momentan m-am oprit cu explicatiile aici.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Un pic off-topic, dar totusi face parte din gandirea lor...
Ieri la selgros mi-am luat un pachet mare de absorbante. (ajung rar la selgros, acolo e cel mai ieftin pachetul de 40 buc) Fiul meu nu se abtine, si intreaba: mami, tu ai trecut de 40, tu mai ai ciclu?
N-am zis nimic, doar m-a apucat rasul

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Gabi_K,

M-ai facut si pe mine sa rad!
Las' ca mai au putin si vor invata la biologie. Atunci sa te tii intrebari si interpretari.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana, el la 10 ani a inceput sa fie curios, si a pus intrebari destul de concrete. Am luat Cartea baietilor, a citit-o, mi-a pus cateva intrebari legate de BTS, de anticonceptionale, de atunci foarte rar a venit vorba de asa ceva. O prietena de varsta lui i-a povestit cum e la ciclu (cu muuulte detalii, prostuta de ea nu stia ca asa ceva nu se discuta cu baietii) deci de acest "cosmar" am scapat cat se poate de usor. La biologie nu cred ca mai gaseste notiuni necunoscute la capitolul respectiv

Povestea nasterii: Lili si Robert Locul nostru www.jccoradea.ro" target="_blank"> preferat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Va urmaresc si eu, si incerc sa invat ceva de la fiecare.

Viviana, si eu as fi procedat la fel ca tine. Inca nu mi-a propus o petrecere in pijama la care sa participe un baiat, dar nici mult nu cred ca mai este.
Si fi-mea are un confident la scoala. Ii apuca 12 noaptea vorbind pe mess sau la telefon, dar ea sustine ca nu-i place de acel coleg, nici lui de ea, ca sunt doar buni amici, care-si fac confidente.

Asa se grabesc sa creasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Fi-miu se joaca cu multe fete, nu are interese de alta natura, el spune ca ele sunt "persoane cu care ma joc". Si are un interes romantic, o fata cu care nici nu vorbeste. Deci dc. vorbeste si se joaca cu ele, n-are interese de alt gen Noi am facut petreceri in pijama cu fetite, dar cand era mai mic, acum are aproape 9 ani. Ar mai vrea el sa mai faca, dar nu prea avem cu cine. Acum eu cred ca pana in 12-13 ani e ok sa nu fie segregati.

Mergi la inceput

Noi am facut petrecere in pijamale cu copii intre 5-14 ani, dormeau cu totii in aceeasi incapere, am pus 2 randuri de saltele. Pe un rand dormeau baietii, pe celalalt rand fetele. Si aveam noi grija sa nu se trezeasca i-am obosit bine

Mergi la inceput

Da, e ok sa fie mai multi. Cu asta as fi fost de acord fara sa clipesc!

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Un pic off-topic, dar totusi face parte din gandirea lor...
Ieri la selgros mi-am luat un pachet mare de absorbante. (ajung rar la selgros, acolo e cel mai ieftin pachetul de 40 buc) Fiul meu nu se abtine, si intreaba: mami, tu ai trecut de 40, tu mai ai ciclu?
N-am zis nimic, doar m-a apucat rasul

si de ce nu i-ai raspuns copilului?
de ce crezi ca fetele nu tre sa vb despre ciclu cu baietii? crezi ca baiatul tau va avea o prietena "scutita" de asa ceva?

Mergi la inceput