Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 8
vladimirescu spune:
Ina - antitermice eu dau dupa 38,5, temp luata intrarectal.
Acum are 38.1, nu i-am dat nimic, doar il tin mai dezbracat (1 body cu mineca scurta si sosete la 22 grade in camera - mie mi-e rece un pic, dar el are totusi caldura de pierdut :))
Dar sint cu ochii pe el, il pup mereu pe timpla ca asa simt rapid daca creste temperatura.
Am ramas acasa azi ca sa fiu eu cu ochii pe el, prefer asa, nu sint linistita chiar daca e bona mereu cu el...
ellanik spune:
Oana eu zic sa faci un eco si la ochi.Ai tai nu ai copilului.El are ochii caprui.faini rrrau!!!
Roxy ia fugi si tu la un doftor.
Si ca veni vorba de asta ochii lui Geo s-au schimbat din albastri in verzi.Dar un verde inchis.Cu cine o semana????Eu am caprui inchis si ta-su albastri.Mi-o fur!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
dayanara spune:
ella, ina, oana
ella n.am mai zis, dar chiar ma uitam la tine in poza aia cu mickey, in costumul ala verde inchis sau ce e, mie imi placi mult mai mult acum, decat inainte de nastere sau sarcina, cum arati si stii ca ti.am zis mai demult, dar acum a venit vorba aici (vorbea barbatul din mine:)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Roxy, ma vrrrrreeeei????
Fug ca deja isi baga usb in gura a smuls mouse`-ul si acum ataca tastele F.Pup.
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
annya9 spune:
Oana, si noi avem aceeasi problema cu ochisorii lu Radu. Tac'su zice ca-s verzi ...dar nu sunt un verde deschis... sunt asa mai spre cachi...Noi zicem ca-s capruverzi.
sanzi spune:
Buna! Eu ma simt mult mai bine ca aseara, Mara s-a trezit azi noapte doar de doua ori, am dormit mult mai bine, am mai dormit si azi cu ea o ora si jumatate, parca sunt alt om. E mult mai linistita si nu stiu de ce, ca tot fara dinti suntem...
Citeam de poftele voastre, si eu patesc la fel, poftesc la dulciuri, cartofi prajiti, cola, un fruct nu as manca deloc. Vitamine nu am mai luat de 6 luni, tot sa nu imi faca pofta de mancare, dar cred ca o sa incep sa iau, mai mult ca acum nu cred ca pot sa mananc.
Vladi, lui Floricica sa ii treaca febra! Nu fi suparata pentru intarcat, pana la urma l-ai alaptat atatea luni si acum e alegerea lui, nu ai ce sa iti reprosezi.
Stanucel, eu nu mai sterilizez de cand avea 3-4 luni, nu mai stiu exact, spal cu acelasi detergent de vase pe care il folosesc si pentru noi, dar am grija sa clatesc mai bine.
Ella, Magne B6 am si eu in casa, dar pe prospect scrie ca nu se utilizeaza in timpul alaptarii. Ti l-a recomandat vreun medic? As lua si eu, oricum nu inteleg ce rau poate face.
miria_cristina spune:
Magne B6 se da in sarcina, deci cat rau poate face in alaptare? Dar cel mai bine e de intrebat un medic pediatru sau un gineco.
ELLA - Da, eu as zice sa iei niste multiminerale cu vitamine. Chiarasa se numesc si nu imngrasa, in schimb fac tare bine.
iliraluca spune:
Beeei, Roxana,Ella, terminati cu femeile care umplu patu' ca eu nu umplu nimic, nici macar o pereche de blugi 27 sau un sutien cu cupa invizibila. Terminati!!
Doamne, nu mai scriu pe forumul asta :)))
BDana spune:
Ella probabil ca nesi stim din vedere, ca eu am bantuit toaaata vara in parc la far (mai mult la locul de joaca) dar si pe langa parc, pptr ca mie nu imi place sa stau pe o banca langa carut, bantuiam de nebuna. da` de ce sa-mi fie rusine?
LAlexandra spune:
Ellanik, da, ii dau carne de cal, gaina, curcan, prosciutto cotto, iepure, Dar astea toate de la borcanel, le amestec in mancare de legume.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010