Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)
Raspunsuri - Pagina 9
jeni_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliraluca Beeei, Roxana,Ella, terminati cu femeile care umplu patu' ca eu nu umplu nimic, nici macar o pereche de blugi 27 sau un sutien cu cupa invizibila. Terminati!! Doamne, nu mai scriu pe forumul asta :))) Ileana si Kira Maria (11.03.2010) poze |
Iti dau de la mine
merci pt urarile pt Sarah , va asteptam
Ramy77 spune:
Buna fetele,
La multe lunite! iepurasilor: Sarah Maria (de jeni_h), Sophia (de cenia), Adam Leo (de magdone)Sa cresteti mari si sanatosi!
OANA,User-ul OanaI a primit: 29 bucati ou, 9 bucati paine, 8 litri vin
ILIRALUCA, iti dau si eu de la mine cu draga inima! Mai ce bine ar fi daca ar functiona asa...
GABY, multa sanatate micutei Joy
Meniul de ieri/azi:
-mar+para+cereale/mango+branzica+struguri
-legume cu orez si peste/piure legume(conopida, morcov, patrunjel, telina, cartof dulce) cu piept de curcan
-iaurt cu mamaliguta/iaurt cu cereale
Ieri si azi am avut un copil marait, cred ca se mai pregateste un dintisor...cam asa a fost de fiecare data cand i-a iesit unul
Macar a dormit ceva mai bine azi noapte, s-a trezit doar de doua oritot e ceva...
Maraie, varevin mai pe seara.
child spune:
Buna fetele!
De cand va alerg...vad ca ati avut limbarita
ANDRA pui vanilie din baton sau esenta de vanilie?
Pfiu, GABY, ce reteta faina ai tu acolo, migdale, stafide, chiar au voie la varsta asta?
Multa sanatate lui Joy.
ROXI m-am decis, am luat pana la urma htc wildfire, ca era in promotie la pret bun.
Ce aveau la nokia care sa stie macar cat stie htc, depaseau bugetul, plus ca sistemul de operare e diferit si controversat.
DENISA ce fericita esti tu cu un bebe care doarme asa mult!
Pai Albert daca doarme vreo 2-3 ore peste zi si maxim 10 ore noaptea. Asta in cazurile cele mai fericite.
Cred ca de aia e Maya asa senina si vesela si Albert un plangacios.
De vreo 2-3 zile nu ma mai inteleg cu Albert, in special dupa-amiaza.
Plus ca noaptea chitaie si plange din ora in ora, cel putin.
Asta cu dintii nu o mai cred, ca nu se vede nici o gingie umflata, zic si eu ca VLADI, pana nu vad dintocul...
Cred ca or fi gazele, ca tot constipat e, dragutul.
ELBA multumim de pontul cu ulei de rapita, azi am luat si deja i-am pus in fructe si legume.
Cred ca aveau un gust...bleah, de aia poate nici nu a mancat tot, se tot scutura, macar sa rezolvam problema constipatiei.
Nici nu mai stiu ce vroiam sa va mai zic...poate imi amintesc pana la urma, daca nu, sa stiti ca erau ganduri numai de bine
Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
Aha, meniul l-am uitat, il scriu pe ieri si azi:
- cereale cu lapte / para, 2 prune, cereale
- piure legume+carne pui / piure legume+galbenus ou
- shake (para, prune, banana+iaurt) / iaurt+branzica
Diana indragostita pe viata de Albert-Krisztian (2.03.2010)
Ina_3040 spune:
Intru rapid sa urez LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi:
Sarah Maria (de jeni_h), Sophia (de cenia), Adam Leo (de magdone)!!!! sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
dayanara spune:
mai nu o luati chiar asa cu umplutul patului, vroiam sa spun ca mai demult , acum ani de zile, ma imbracasem eu foarte frumos si sexi din punctul meu de vedere, dar prietena mea mi,a zis sincer ca nu.i place, o fi frumos dar aratam ca fecioara maria cu rochia aia cu fodorei :))) mi.a zis ca ea cand se uita la o femeie daca.i place la prima vedere, si.o inchipuie in pat sau in diverse pozitii, am inceput sa ma gandesc si eu asa si culmea, ca ce vedeam frumos pana atunci s.a cam schimbat:)))
child sa stapanesti sanatoasa telefonul!
da elba, merci, am sa caut uleiul ala cu toate ca nu stiu cum ii zice aici, o sa fac ce zicea cristina sa traduc pe gogle sau sa vad cu wikipedia
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
GabyHila spune:
Hey,
Noi suntem mai bine cred. Muci la greu dar a dormit beton azi noapte. O trezire.
In schimb mi-a venit ciclu. Urata treaba dle! nu mai stiam eu care e treaba dupa un an jumate de pauza! Faza e ca si Joy maraie la tzitzi. Oricum fiind infundata tot zic ca nu putea respira si de aia nu a vrut titi!
Miria da link cu vitaminele alea ca nu am gasit pe google!
fi`mea a adormit pe burta! mare treaba...
Jeni sa iti traiasca fata! la multe luni si celorlati sarbatoriti de azi!
Ramy din lac in putz:) bine ca ai dormit macar mai bine azi noapte!
Oana, Dayanara am vazut pozele cu piticii!
Ella sunteti mortale cu gramatica! Citind am inceput sa realizez cat de late back e creierul meu:))) pupici la Geo !!! we love u mickey!!
au venit toti ai mei acasa si fata s-a trezit... se futu cu forumul!
dayanara spune:
gaby ma bucur ca macar ati dormit bine
child ce model de nokia ti.ar fi placut?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Leea111 spune:
Salut, ma primiti si pe mine cu voi? Cam tarziu stiu, dar...acum m-am trezit si eu :D
Iepurasul meu e nascut pe 1 aprilie si acum are 8,500 kg si 72 de cm.
E un iepuras mai lungan :)
Edward Gabriel 01.04.2010
miria_cristina spune:
GABY - Ce link, fata, cu medicamente vrei tu?
Da', ce crezi ca ma gandeam la vitamine de Oscar?
Du-te la farmacie si cumpara MULTIMINERALE CU VITAMINE DE LA EUROVITA sau ANTISTRESS tot de la ei.
Mai ia, eventual, si Fe - C - Histidina - Ac.folic, de la DOPPEL HERTZ - AKTIV. Si niste OMEGA 3.(asta e buna si de la Eurovita)
Si-o sa vezi ca te simti alt om fara se te ingrasi deloc.