Iepurasi Mar-Apr 2010 (78)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Oana - cel mai bine tu vezi ce culoare au ochisorii lui Eric, asa din poze cam greu sa ne dam seama. Par caprui, dar poate sunt verzi

vladimirescu - sa va fie de bine vaccinarea si sa nu mai faceti febra.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Hello

Ella- nu doarme mereu asa mult. De obicei doarme cam 10 pe noapte si cam 6-7 ziua. Oricum destul.
Aseara la 23 s-a culcat si azi la 9 mi-a dat trezirea. La 10 s-a culcat iar si doarme si acum. Zilele aste a avut si f multa treaba . O sa selectez din poze sa va arat ce treaba a avut ea.
Am vazut Geo si micky . foarte frumos Geo . Micky cred ca ar fi putut mai mult , mai ales decorul.
Eu zic sa cosi lui tati un costum de micky :))))))

Anca - altcineva cine ? De bine ce l-am pus ieri la uscat , azi l-am luat ca a inceput ploaia.

Oana- tare dulce Eric

am uitat..

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Mai stiti cum e, adevarul e ca imi doresc sa fie verzi. La soare chiar sunt un verde frumos(si la noi chiar e soare, Ella ). Dar in casa chiar sunt caprui.

Vladi mama lor de vaccine, dar gata pana la 1 an.

Multumim frumos de aprecieri, azi i-am dat laptele mai caldut si a transpirat si s-a incretit parul. Asa imi era de drag(cra-cra).

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana si ivan il avea ondulat cand era mic, uite la cateva zile
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Altele#5532683410630879090
ce moaca :)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

oana si ivan il avea ondulat cand era mic, uite la cateva zile
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Altele#5532683410630879090
ce moaca :)))

POZE

Cat era de scump si zau ca seamana un pic cu Eric.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

si noi pe aici.
Vladi si noi am facut aici Infarix si Prevanar, iar la un an am inteles ca se face ceva pt meningita, care va trebui platit, dar e macar doar vreo 15 euro, si apoi mai sunt cate ceva de platit, am inteles ca cel mai mult vreo 80 de euro.
...apropo de socri, ca mi-am amintit, a fost si a mea in vizita, mi-a ars o oala si mi-a terminat 2 flori...sunt ceva mai sensibile, si daca le atingi imediat se usuca, si aveau vreo 2 frunze putin vestejite si le-a taiat...iar de acolo tot necazul, in 2 zile au fost gata.

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

era o fata care intra cu nick pif, il schimbase o data, ce face oare? are o fetita tare scumpa, imi amintesc ce ochi avea...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Vladi eu la febra sub 38 nu dau niciun antitermic. asa mi-am facut singura o "regula".

Roxana m-am topit la poza cu Ivan bebelus, tare frumos Intelg ce zici cu baietii si fetele, eu am vrut fata dar acuma nu l-as schimba pe Robinelul pe 10 fete

Oana vizionat si pozele cu Ericutul se face tot mai frumos. in unele parca vad ochi verzi in altele caprui, cred ca depinde de lumina.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

La noi cred ca in citeva zile s-a terminat de tot cu alaptatul :((

De vreo saptamina nu mai vrea sa suga, se mufeaza si trage un pic, apoi sta asa, nu inghite... lapte mai e, ca vad, dar nu-l mai vrea - in cele din urma a descoperit ce usor e la biberon si nu-si mai bate capul...

Iata am vazut pe pielea mea ce inseamna biberonul: la 1 saptamina de cind a inceput sa-l accepte, a dat de gustul LP si nu ma mai vrea pe mine... Lactatia a scazut drastic, evident.

Azi e prima zi cind nu a vrut deloc-deloc dimineata. Poate macar seara o sa vrea... Daca nu, asta e, macar nu ma simt vinovata ca l-am oprit eu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Roxy,Pif era fosta Ioana_p76 si nici eu nu am mai vazuut-o.
Honey buna idee pe cuvant.dar unde gasesc costum de Mickey cu burta?
BDana sa-ti fie rusine!!!RUSINE!!! Si eu tot acolo stau...adica mai incoace la Far langa farmacia Hipocrat.
Elina cand sa mai am grija si de blog?Si....cui i-ar folosi???
In alta ordine de idei....aseara nu s-a certat nimeni.Sau eram eu beata???Ba chiar ne-am distrat(cel putin eeeeeuuuu!!!!)copios.
Alexandra tu dai copilului carne de cal?
La noi e clar :lui Geo nu-i place deloc piureul de cartofi.Cat imi place mie si cat am mancat cand am fost ....si el ioc.Nu-i bai!!Chiar mai bine ca stiu despre cartof ca nu e cine stie ce.
Azi Geo e shucarit tare.Maraie,paraie, nimic nu-i convine.banuiesc dintele cu nr 7.Are o gingie beton.
Ina, Ioanaa terminati cu depresiile.
Miria adica sa iau multiminerale ?Iau MagneB6?ajunge? Intr-adevar ma simt cam slabita.Pacat ca nu slaba.
Jeni nu te mai plange de greutate.Ai citit ce a zis Roxy?barbatii cam asa vor femeile:sa umple patul( cred ca e vorba de un pat de o persoana oricum nu de diitamai recamierul)Dar nu e cazul la tine.Termina!Pupi
Va

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput