Greva foamei de 63 de zile?
Raspunsuri - Pagina 7
desprecopii spune:
libelula, rautacios raspuns ai dat.
Eu ma refeream la greva normala, nu a foamei.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
libelula spune:
iar aici este povestei secretarei unde preda doamna Anghel.
http://www.evenimentdeolt.ro/eveniment/eveniment/secretara-unei-scoli-din-caracal-s-a-spanzurat-din-cauza-datoriilor-.htm
cand s-a votat dimunarea salariilor, impozitarea pensiilor, cresterea pretului gigacaloriei, cineva (parca Vadim?) a spus la televizor ca nimeni nu va lua in seama protestele oamenilor, pana cineva nu va ajunge sa se sinucida in direct. atunci am crezut ca'i cu capu', cam cum am crezut si despre Brucan cand ne-a spus ca nici in 20 de ani Romania nu va sti sa isi gaseasca calea de urmat. da' e posibil sa ajungem si la vorba lui Vadim...
libelula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii libelula, rautacios raspuns ai dat. Eu ma refeream la greva normala, nu a foamei. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
o doamne, cate de-astea au fost!!!!! asa cum spuneam mai sus, cei din buzau au facut greva si dupa ce au avut hotararile judecatoresti, si tot degeaba!!!
(si pe bune credeam ca te referi la greva foamei, ca de greva normala, li se rupe guvernantilor!!!)
desprecopii spune:
libelula draga, ... daca ai ajuns sa il citezi pe Vadim, ma retrag din discutie.
o seara placuta.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
libelula spune:
citat din mesajul lui desprecopii libelula draga, ... daca ai ajuns sa il citezi pe Vadim, ma retrag din discutie. o seara placuta. ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
dar nu ramane te rog cu impresia ca il simpatizez in vreun fel, doar ca mi-e teama ca in nebunia lui, a spus un adevar... desi imi doresc din tot sufletul sa nu fie asa!
inaioana spune:
Scoala aia sta prost rau cu feng-shui-ul...e clar.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
viviana spune:
Doamna invatatoare are un blog si un laptop: www.antena3.ro/arcadia" target="_blank">http://www.antena3.ro/arcadia
Dumitru Iuga: Asistam, in cazul acesta la o manipulare grosolana a opiniei publice! Stiu despre ce vorbesc! Am recurs la aceasta forma de protest si in puscarie si in Televiziune dar … n-am mintit niciodata ca nu mananc! La 60 de zile de infometare, chiar mai devreme! … nu dai interviuri la presa ci vine popa sa-ti dea impartasania finala.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
ILoey spune:
Vaaaai ce jenant sa accepti sa iti fie folosit protestul pentru un blogulet pe site-ul Antena3.
Intr-adevar, e foooooooooooooarte cusuta cu ata alba aceasta poveste. Inteleg ca nu mananca ci bea lichide bogate in vitamine si proteine, pai putem face si supita de pui lichid ...Si stai in pat de spital, dai interviuri, devii celebra ...
Vai ce jenant e totul si ce milogeala absurda.
Cred ca nimeni nu a mai supravietuit dupa 63 de zile de greva foamei, decat daca e o greva a foamei de tip romanesc.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui inaioana Scoala aia sta prost rau cu feng-shui-ul...e clar. |
Prin definitie, in Caracal totul este (feng-)shui.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui viviana Doamna invatatoare are un blog si un laptop |
I l-a imprumutat Stan?
Si daca tot se ocupa antenele de invatatoare, ar fi cazul sa o puna in contact cu cealalta profesoara vedeta, din Dorohoi. Sa organizeze la Sinteza zilei un duplex: Caracal-Dorohoi