Greva foamei de 63 de zile?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu am minimalizat deloc importanta acestei profesii insa daca nu-ti convine ce faci, nu-ti ajung banii, schimbi domeniul, jobul, nu te dai cu fundul de pamant pasiv-agresiv. Multi dintre noi, mai ales cei de varsta mea au fost nevoiti sa faca asta de cateva ori chiar, fara sa ude cu lacrimi diploma luata la facultatea facuta degeaba.

Ca parinte, la fel, te descurci cu ce ai: predai acasa, schimbi tara, iesi in strada sa protestezi impotriva sistemului de invatamant, faci plangeri la inspectorat... In plus, vorbim de parca invatatorii/profesorii ar face o treaba minunata in conditiile astea, ori sunt foarte putini cei care chiar o fac. Eu zic sa nu iconizam membrii acestei profesii! Nu e treaba mea ca-s platiti prost: au semnat contractul de munca pentru suma aia, sa si-o asume, asa cum o facem toti...

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Acum am vazut ca si Mirela a scris despre ce ma arde pe mine...Tot personal,am avut parte de experiente similare alaturi de o persoana draga mie cu care MEDICII nu au avut nici atata rabdare,nici atata compasiune...nici a zecea parte din cat ii ofera acestei doamne....

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

JG, stii ca scaderea cu 25% a salariilor in invatamant nu este trecuta in cartea de munca, nu au semnat nicaieri pt asta? In mod normal, orice schimbare salariala este trecuta in cartea de munca. Asta nu este ...

Si daca pleaca profesorii nemultumiti de salar si tu iesi in strada, ca parinte si protestezi impotriva invatamantului ( buna expresia asta, am sa o retin), faci plangere la inspectorat, ce te astepti sa se intample? Sa aduca inspectorii cu japca profesori pt tine?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris27

Acum am vazut ca si Mirela a scris despre ce ma arde pe mine...Tot personal,am avut parte de experiente similare alaturi de o persoana draga mie cu care MEDICII nu au avut nici atata rabdare,nici atata compasiune...nici a zecea parte din cat ii ofera acestei doamne....

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

In Timisoara?!!? Nu se poate!

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Fara suparare, Laura, incearca putin sa vezi in spatele perdelutzei.

Femeia asta e inca in invatamant, da? Ti se pare tie ca-si face ea treaba acum, traba aia pentru care e platita?

In plus de asta, chiar asa, de ce sa ocupe un pat de spital, o rezerva, nu orice salon? Daca ar fi internata la psihiatrie, n-as zice nimic, are intr-adevar nevoie de ajutor. Dar asa, e DOAR eroina de carton a celor care stau in casa la caldura si se simt ´´razbunati´´, dom´le, uite, cineva face ceva!
Daca maine intra un socipat cu masina in Palatul Parlamentului si accidenteaza vreo cativa pe acolo, il aplaudam si pe el? Face ceva, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

In sistemul privat, reducerea de salariu s-a facut cu macar un an si jumatate inainte fata de sistemul de stat.
Daca in sistemul de stat s-a facut ilegal, nu s-a respectat procedura (semnatura, trecut pe cartea de munca samd) repet, exista cai de atac legale.

Am zis protest impotriva sistemului de invatamant...
Si sa nu vorbim de situatii aberante in care isi dau demisia in bloc toti profesorii, ca n-o sa se intample asta niciodata. Nu pot sa raspund la asemenea argumente.
Chiar asa, cum se acopera legal concediul acesta prelungit al doamnei profesoare?

J si Carla (05.02.2006)
in the rear garden

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Vor ramane aceia care isi fac meseria cu drag,aceia care au chemare,ca doar se spune ca exista,nu?!? Aceia carora le convine sa aiba un program mai scurt zilnic si in schimb sa aiba timp mai mult pentru familiile lor,asa cum majoritatea nu mai avem.Probabil persoane care au si alte obligatii cum ar fi ingrijirea unui parinte bolnav.E legea compensarii.Pierzi la capitolul bani,castigi la timp liber.Depinde de tine la ce vrei sa renunti.Numai ca sunt persoane care nu vor sa piarda nimic ci doar sa castige.
Iar pentru copiii mei nu are rost sa va faceti griji,am sa stau eu mereu aproape de ei si o sa le numar banii daca vor avea atat de multi incat sa nu-i poata numara.Numai ca noi am sadit in ei alte valori,nu va ingrijorati,banii nu fac parte dintre ele!

Album foto | Slideshow
excursie
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILoey spune:

Laura, da ce, tu nu ai sa dai voie copiilor tai sa iti goagal pe telefon????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ
Daca maine intra un socipat cu masina in Palatul Parlamentului si accidenteaza vreo cativa pe acolo, il aplaudam si pe el? Face ceva, nu-i asa?

Nicio speranta in directia asta.
La cate camere si holuri ale Casa Poporului, se rataceste si intra-n piloni pan's-ajunga-n plen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Nicio speranta in directia asta.
La cate camere si holuri ale Casa Poporului, se rataceste si intra-n piloni pan's-ajunga-n plen.

Eh, in acest caz vor ramane ´´aplaudacii´´ ne-alinati.

Mergi la inceput