Greva foamei de 63 de zile?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Mirela, nu l-a dat in judecata nici macar la Judecatorie, nu are cum sa ajunga la CEDO.
Zice ca nu vrea sa il dea in judecata, ca nu vrea ea. Vrea sa i se asigure imediat dreptul pe care il pretinde ca pagubit, fara sa aiba vreo sentinta macar ca e pagubit, fara sa se indrepte impotriva statului, ca asa i se pare ei firesc. (Noi restul de ne cerem dreptate civila in mod firesc pe calea legala in orice stat de drept, in instante, suntem niste prosti deci.)

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

In ideea mea, daca ceri ca legea sa fie aplicata, trebuie sa te adresezi direct instantei sub care cade speta. Acest protest al ei, nu ar fi luat in seama in nici o tara europeana. Asta e.
Desigur, la noi, exista mancatorii de magiun la tv care au nevoie de stiri si drame.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Mirela, exact.

Normal trebuia sa se adreseze instantei in orice tara din lume. Ea zice ca vrea ca Statul sa rezolve problema (litigiul). Pai Statul o rezolva daca te plangi lui. Si statul asta o rezolva prin ceea ce se numeste puterea judecatoreasca, dar nu poti pretinde sa vina judecatorii sa judece speta la tine in salon, trebuie sa depui o plangere. Ea nu vrea, a spus clar ca refuza sa faca asta, adica sa urmeze calea legala, ea vrea sa ii rezolve "Statul" problema direct la TV, fara judecata.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Inca ceva absolut personal: tatal meu, era pe moarte, si a fost refuzat de cateva ori in spital sau ne-lasat sa stea mai mult de 7 zile pe luna - pe motiv ca ocupa patul unui alt om si ca nu sunt paturi libere.
Ma gandesc ca si acum un om care vrea sa traiasca nu are loc in acel spital unde se desfasoara un protest inutil si mediatizat.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Adica cum "GET A JOB" ?

Adica e vina ei ca e profesoara si e prost platita ? Asta nu e un JOB ? Si ce sa faca, sa plece la un salariu mai bun, nu ? Si asta sa faca toti profesorii, judecand dupa logica asta ?

Si atunci cine mai ramane la catedra sa educe copiii ? Atunci de ce ne mai plangem de calitatea din ce in ce mai slaba a invatamantului romanesc ?

Nu spun ca are dreptate si nu-i judec actiunile, dar m-a deranjat aceasta afirmatie care mi se pare ca jigneste grav profesorii si cadrele didactice si le minimalizeaza rolul ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Si atunci cine mai ramane la catedra sa educe copiii ?

Eu zic sa ramana aia de stiu romaneste corect si au toate tziglele pe casa. In primul rand.Daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Adica cum "GET A JOB" ?

Si atunci cine mai ramane la catedra sa educe copiii ?

Au toti guagle pe ipod, la ce dreq sa le mai trebuiasca profesori?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Eu consider ca doamna aceasta ocupa pe nedrept un pat de spital de care ar putea beneficia un bolnav...se stie ca spitalele sunt aglomerate.Ba mai mult,aceasta doamna beneficiaza de niste servicii pentru care toti cotizam!Asta nu mi se pare drept,in primul rand.Se cheltuiesc bani pentru monitorizarea ei in timp ce pentru bolnavi nu se mai elibereaza retete gratuite ori compensate,in timp ce cumparam din banii nostri medicamente pentru copii!Sistemul e prea bolnav pentru noi...cu astfel de manifestari nu vom mai progresa.E vorba de atitudine.Nu esti multumit de cat castigi,te reorientezi...Nu te tine nimeni cu forta in invatamant.Si nici in alta parte.Dar...oare in ce domeniu mai ai atatea zile libere?...Din vacanta...in sarbatoare?!?In ce domeniu mai lucrezi doar cateva ore pe zi?
Ca si in filosofie,toate sunt inlantuite.Unui pas gresit ii urmeaza un altul.Eu asa vad lucrurile.Nu am chef de cearta,mi-am spus doar parerea.

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Din alt punct juridic de vedere, sper ca protestul ei sa nu produca nici un efect. Pentru ca, in mod contrar, ar crea un precedent foarte periculos/ Adica, ar apare grevisti de foame in spitale pentru a cere cam tot ce le trece prin cap, fara a respecta justitia si de a urma caile sale. Pana la urma, toti de dorim un stat de drept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chris27

Eu consider ca doamna aceasta ocupa pe nedrept un pat de spital de care ar putea beneficia un bolnav...se stie ca spitalele sunt aglomerate.Ba mai mult,aceasta doamna beneficiaza de niste servicii pentru care toti cotizam!Asta nu mi se pare drept,in primul rand.Se cheltuiesc bani pentru monitorizarea ei in timp ce pentru bolnavi nu se mai elibereaza retete gratuite ori compensate,in timp ce cumparam din banii nostri medicamente pentru copii!Sistemul e prea bolnav pentru noi...cu astfel de manifestari nu vom mai progresa.E vorba de atitudine.Nu esti multumit de cat castigi,te reorientezi...Nu te tine nimeni cu forta in invatamant.Si nici in alta parte.Dar...oare in ce domeniu mai ai atatea zile libere?...Din vacanta...in sarbatoare?!?In ce domeniu mai lucrezi doar cateva ore pe zi?
Ca si in filosofie,toate sunt inlantuite.Unui pas gresit ii urmeaza un altul.Eu asa vad lucrurile.Nu am chef de cearta,mi-am spus doar parerea.

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Si daca tot nemultumitii de salar pleaca din invatamant, cine il mai invata pe copilul tau adunarea si scaderea ? (sa ii foloseaca la numarat banii multi pe care o sa ii castige in alt domeniu de activitate)

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput