Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, am vazut la un plafar o lampa din cristal de sare. Stiti ceva despre dansa? Era ca o veioza, se baga in priza, iar abajurul era de sare.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

si are vre-o efect terapeutic?
de acum 4 ani, parca, am tot vazut pe la praktiker o colectie intreaga de veioze din astea insa doar cu rol estetic

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ramona incearca sa te bucuri de timpul ramas, imi inchipui ca este greu, dar si cand se va intoarceInapreda, nu cred ca e o solutie sa pleci de acasa, chiar si pt. scurt timp.Incearca sa il pasezi pe Ian sotului.Eu de exemplu daca am seara ceva de facut il dau pe Theo si ii spun sa nu ma deranjeze,chiar daca uneori se mai stramba, ii spun ca lui Theo ii e dor de el si ca s-a plictisit de mine.Cateodata in week-end il ia de dimineata si se intorc pe la pranz, in timpul asta eu nu il sun ca sa nu il stresez.Gaza, eu o sa vin cu sotul si cu Theo.As prefera ora 17.Gianina, prin cate mai treceti si voi, pup micuta Andreea.Saby, multa sanatate si voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Gianina, cum masori umiditatea, ca eu dimineata ma trezesc cu gura uscata si cateodata parca ma doare si gatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, imi vine sa imi iau campii. Ma gandesc serios la problema asta, ca tot ati adus-o in discutie, ma refer la umiditate. Eu stiu sigur ca exista in exces, pentru ca se simte in aer dimineata. Am sa incerc totusi sa o masor sa ma asigur. Am si eu veioza din aia, Monnvas, mi-a luat-o mama cadou, are si ea acasa si o tine in priza cateva ore bune pe zi, si chiar se simte aerul altfel, mai curat! Eu nu pot fi la fel de consecventa, din pacate!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Facut salata Olgai, mancat salata Olgai ( nu toata, mai avem si maine)! Concluzia: buuuuuuna de tot!

Multumim, Olga, pentru fericirea papilelor noastre gustative!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

La multi ani, Ilinca!
Sa fii sanatoasa si sa ramai mereu la fel de tonica si spumoasa!

La multi ani, Magdy!
Multa sanatate si numai bucurii alaturi de familia ta implinita!

Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Ina, ! Intotdeauna te-am simtit ca o femeie puternica si stiu ca vei gasi in tine resursele necesare sa depasesti aceasta perioada! Si sigur vei gasi si solutia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

LA MULTI ANI ILINCA!

LA MULTI ANI MAGDY!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ILINCA!
MAGDY!
sa fiti sanatoase si fericite la maxim fetelor langa minunile din viata voastra
Olguta si Cristi! sa va iubiti o viata la fel ca-n prima zi!!!

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci avem 2 sarbatorite azi?

M-am trezit si eu la spartul targului.

Asadar,

MAGDY, multa sanatate si putere ca fericita stiu ca esti acum. Multi ani fericiti!

ILINCA draga iti urez multi ani si sper sa ne intalnim la baute. E clar! Am ramas cu reminiscente din w/end. Eu stiu ca tu te-ai facut leguminoasa, dar eu am in frigider (de la un prieten din Baia Mare) niste carnati, o ceafa afumata, niste slanine (vreo 2-3 sortimente) si o scaricica afumata. Astea toate au fost garnisite cu niste ceapa si o horinca buuuuuuuuna. Asa ca mananc in cinstea ta. Si chiar nu fac misto!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ne bagam si noi la serbare cu mos Craciuun!!! cu toate ca stiu ca mutzu meu o sa fie speriat de moarte de nenea MOS..... poate-l imbunez eu cumva atunci
la intalneala de iarna... inca nu stiu exact programul, dar sper sa nu lipsim, mai ales ca eu ador Moeciu din toate punctele de vedere.
azi am lipsit 2 ore de acasa, timp in care m-am detasat complet, si am reusit performanta de a nu suna decat pe drumul de intoarcere; mutzu a fost cu tati lui afara, s-au plimbat la greu cu carutul, cand a venit acasa a marait el nitel cand m-a cautat si nu eram... dar i-a trecut repede, ca era mami 2 (surioara) si l-a luat in primire; eu l-am gasit in brate la mami2, si cristi ii dadea branzica sa pape.... si vreo 10 secunde m-a ignorat, dupa care a inceput sa chiuie si sa danseze pe muzica; si dupa aia sa vedeti chiuiala si rasete ce au fost in casa, a chitait de fericire de ziceai ca am lipsit o luna

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in OCTOMBRIE

Mergi la inceput