Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Un site care stiu ca va fi pe gustul multor mamici de aici.
http://www . sfatulparintilor . ro/

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Uite si un citat foarte bun de acolo

"Tot ce poti face mai bun pentru copilul tau este sa ii oferi un parinte echilibrat emotional, care stie sa traiasca frumos si sanatos, de la care el ia un exemplu bun zi de zi. ....sa ne crestem copiii, fara a uita de noi insine, pentru ca nimeni nu e singur si nimeni nu e perfect"

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Uite si un citat foarte bun de acolo

"Tot ce poti face mai bun pentru copilul tau este sa ii oferi un parinte echilibrat emotional, care stie sa traiasca frumos si sanatos, de la care el ia un exemplu bun zi de zi. ....sa ne crestem copiii, fara a uita de noi insine, pentru ca nimeni nu e singur si nimeni nu e perfect"

Mami de minune mica

Pisikule,! Cam asta cred si eu! Si nu, n-am baut sampanie in cinstea aparitiei tale, ca n-am avut...dar o gura de vin tot am baut!

Dyana, ma bucur pentru pasii facuti in directia "mama mai putin stresata" ! Asa trebuie! Si zici ca-i dadea si sa manance...pai ati evoluat, tufata!Bravos!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Ramona, urat ca trebuie sa plece tati al vostru iar...dar tu esti wonderwoman, o sa te descurci in lipsa lui la fel de bine ca si pana acum! Cat despre nazdravaniile lui Stefan, asta cu neascultatul si distrusul cred ca e o faza in comportamentul lor....muuult mai pregnanta la baieti decat la fetite, din cate constat eu...om traversa-o si pe asta, sperand ca macar peretii sa ramana intacti!

Mergi la inceput

Of mai Ana, cum am putut sa fac un asa sacrilegiu si sa zic de sampanie in casa vinarului? Shame on me. Te pup tare

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Of mai Ana, cum am putut sa fac un asa sacrilegiu si sa zic de sampanie in casa vinarului? Shame on me. Te pup tare

Mami de minune mica

A, nu, nu, nu ca n-ai gresit deloc, ca doar se produce acolo si sampanie, nu doar vin, dar n-aveam noi prin batatura

Mergi la inceput

Pisik, poze nu ne dai?

Novus pe unde o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!

Pisik, ce ma bucur ca esti in zona, maine te sunam oricum ca azi m-am luat cu treaba !! multi

InaPreda, welcome back si tie !!! ca sfaturi zau ca nu stiu ce sa zic in plus fata de fete, mai nou si Alexandra cand sunt acasa e dupa mine toata ziua : mami mami pe un ton disperat si plangacios asa ca dupa ce vin de la birou sunt toata a ei,cu treburile gospodaresti ma descurc de minune pt ca mama gateste, Pisi face curatenie, eu distrez fata, echitabil, nu ?
Radem glumim dar sper sa-ti regasesti echilibrul !! veniti la munte ???

Anaan, mersi pt locatie si tie, mai am una de la Pisik, dar ma tot framant acum ca nici una nu are camera de joaca cum am avut la Sovata si cred ca asta e importanta, nu ?? voi ce ziceti ?? adica au restaurant sau living dar e totul de-o gresie de jos, pai unde isi intind copchii jucariile ? mai sap maine putin...
Veniti in wkd la noi ??? eu abia astept intalneala din cetate de la voi, bine ai zis tu ca e super

Gaza, cum adica nu veniti ???????/ vorbim maine la telefon, da ??!!!
stiu ca pt voi era mai convenabil ianuarie dar sper sa reusiti sa veniti, sunteti pe lista deja

Bianca, super distractia de la Sibiu, bravo !! si mie imi place orasul, e european de-adevaratelea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
..Deci doamna nu-s, perfecta nu-s, da' fericita ma simt!

Se vede asta tufato !!
Si tare bine-ti sade !!!

Mergi la inceput

Ati plecat toate pe cand am venit eu ???

Olga cum o fi sarbatorind aniversarea !!

Da' Ilinca ?!!

Mergi la inceput