Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 3
Gianina34 spune:
mi-am mai adus aminte ceva
pentru bebelusii care tusesc - ati incercat pulmex baby?
pe noi ne-a ajutat in episoadele de tuse si de aceea am si incercat cu uleiul de pin pus in umidificator (sincer, eu as fi pus si-n aerosoli, noroc ca am intrebat dr inainte de a o comite ca cica-i grav daca ajung particolele de ulei in plamani
dar vaporii sunt safe si "facatori" de minuni
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 Monnvas acu serbarea e un moment mai deosebit si eu cred ca putem lucra un pic la programul piticilor chiar dac o sa fie mai greu si o sa iasa cu somn mai putin sau culcat mai devreme. La 18 e cam tarziu ca petrecerea tine 3 ore si pana la 21 e cam mult. Eu zic ca pt Craciun nu-i bai daca strici un pic programul inginerului. Stiu ca iti va fi tie fff greu da gandeste-te ce super va fi pt ei (sper). Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor ![]() |
NU ma deranjeaza sa ii stric programul, problema e ca daca nu isi face somnul face scandal si decat sa faca scandal mai bine nu mai venim... Na, nush, poate il trezesc la 6 dimineata ca sa se culce mai devreme la pranz... Om vedea. Oricum, trece-ne pe lista, diseara vb cu sotz sa vad daca vine si el (daca e luni nu va veni, daca e alta zi poate), si vb cu cu vecinu'
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
| citat din mesajul lui denisamada am vazut si io la tv imagini cu Cetatea Alba, tare mi-a placut, daca se face vreo intalnire acolo, suntem primii pe listpa, daca nu.... ne facem noi timp sa ajungem, oricum. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai si fara intalneala, poate ne onorati cu o vizita, doamna doctor?!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui anamariame Gianina, la noi problema e ca avem prea multa umiditate, am avut si mucegai din cauza asta in camera in care dormim. Dimineata se prelinge apa pe geamuri ![]() Si eu am luat de la Eva raceala, la fel si dna care sta cu ea (de altfel azi e acasa, nu a venit caci nu se simtea in stare), insa nu am ajuns la tuse la fel ca ea. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Stiu ca exista si dezumidificator, mai sti, poate umiditatea asta intretine racelile Evei. Ia-o la intrebari pe Pisigri cu aparatul salin, ca si ea avea o minunatie...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Madi, o singura obectie: fara -t in coada 
(nah, sa-mi fac si io meseria, nu?)
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
anamariame spune:
Da, uite la asta nu m-am gandit, Monn, chiar o sa ma documentez sa vad daca e asa, desi pare logic ce spui tu, umiditatea ridicata nu poate face bine. Eu imi faceam griji ca e de la aerul din dormitor, care e mereu mai rece decat in celelalte camere, avem uneori si 20 grade, desi merge centrala la greu. Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
si eu am aparatul salin
si cica sa nu existe aparate in camera copiilor (pentru unde/campuri...)
in curand nu voi mai avea loc de le pe dulap
aparatul salin este purificator de aer - nu regleaza umiditatea, doar de trezesti dimineata in aer curat (cu senzatia de aer rece
de curat ce-i)
anamariame - daca tot nu-ti trebuie umezeala, cred ca ai putea incerca o lampa de aromoterapie ca sa vezi totusi daca nu va ajuta pinul si eucaliptul (ca aseara le-am combinat si a respirat toata noaptea cap-coada)
Monnvas spune:
GAZO, si vine si Mosu'? Sau cadourile le gasesc ei...prin tuburi si alte gaurele?![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Tufete, am vazut la un plafar o lampa din cristal de sare. Stiti ceva despre dansa? Era ca o veioza, se baga in priza, iar abajurul era de sare.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Da, uite la asta nu m-am gandit, Monn, chiar o sa ma documentez sa vad daca e asa, desi pare logic ce spui tu, umiditatea ridicata nu poate face bine. Eu imi faceam griji ca e de la aerul din dormitor, care e mereu mai rece decat in celelalte camere, avem uneori si 20 grade, desi merge centrala la greu. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
in perioadele "sensibile" si o variatie de 2 grade ii poate inbolnavi
iar cu umiditatea - e musai sa o masori ca e ff greu de estimat, chiar daca-ti cug geamurile si ai mucegai(la problemele astea pot fi si alte cauze)

Primul Anisor
fericita de