Ghiocei de martie-aprilie 2009***268***
Raspunsuri - Pagina 3
Gianina34 spune:
mi-am mai adus aminte ceva
pentru bebelusii care tusesc - ati incercat pulmex baby?
pe noi ne-a ajutat in episoadele de tuse si de aceea am si incercat cu uleiul de pin pus in umidificator (sincer, eu as fi pus si-n aerosoli, noroc ca am intrebat dr inainte de a o comite ca cica-i grav daca ajung particolele de ulei in plamani dar vaporii sunt safe si "facatori" de minuni
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gaza22 Monnvas acu serbarea e un moment mai deosebit si eu cred ca putem lucra un pic la programul piticilor chiar dac o sa fie mai greu si o sa iasa cu somn mai putin sau culcat mai devreme. La 18 e cam tarziu ca petrecerea tine 3 ore si pana la 21 e cam mult. Eu zic ca pt Craciun nu-i bai daca strici un pic programul inginerului. Stiu ca iti va fi tie fff greu da gandeste-te ce super va fi pt ei (sper). Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor |
NU ma deranjeaza sa ii stric programul, problema e ca daca nu isi face somnul face scandal si decat sa faca scandal mai bine nu mai venim... Na, nush, poate il trezesc la 6 dimineata ca sa se culce mai devreme la pranz... Om vedea. Oricum, trece-ne pe lista, diseara vb cu sotz sa vad daca vine si el (daca e luni nu va veni, daca e alta zi poate), si vb cu cu vecinu' ca daca nu vin cu sotz, macar cu vecinu'
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
citat din mesajul lui denisamada am vazut si io la tv imagini cu Cetatea Alba, tare mi-a placut, daca se face vreo intalnire acolo, suntem primii pe listpa, daca nu.... ne facem noi timp sa ajungem, oricum. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Pai si fara intalneala, poate ne onorati cu o vizita, doamna doctor?!
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Monnvas spune:
citat din mesajul lui anamariame Gianina, la noi problema e ca avem prea multa umiditate, am avut si mucegai din cauza asta in camera in care dormim. Dimineata se prelinge apa pe geamuri Si eu am luat de la Eva raceala, la fel si dna care sta cu ea (de altfel azi e acasa, nu a venit caci nu se simtea in stare), insa nu am ajuns la tuse la fel ca ea. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Stiu ca exista si dezumidificator, mai sti, poate umiditatea asta intretine racelile Evei. Ia-o la intrebari pe Pisigri cu aparatul salin, ca si ea avea o minunatie...
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Madi, o singura obectie: fara -t in coada
(nah, sa-mi fac si io meseria, nu?)
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
anamariame spune:
Da, uite la asta nu m-am gandit, Monn, chiar o sa ma documentez sa vad daca e asa, desi pare logic ce spui tu, umiditatea ridicata nu poate face bine. Eu imi faceam griji ca e de la aerul din dormitor, care e mereu mai rece decat in celelalte camere, avem uneori si 20 grade, desi merge centrala la greu. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
si eu am aparatul salin
si cica sa nu existe aparate in camera copiilor (pentru unde/campuri...)
in curand nu voi mai avea loc de le pe dulap
aparatul salin este purificator de aer - nu regleaza umiditatea, doar de trezesti dimineata in aer curat (cu senzatia de aer rece de curat ce-i)
anamariame - daca tot nu-ti trebuie umezeala, cred ca ai putea incerca o lampa de aromoterapie ca sa vezi totusi daca nu va ajuta pinul si eucaliptul (ca aseara le-am combinat si a respirat toata noaptea cap-coada)
Monnvas spune:
GAZO, si vine si Mosu'? Sau cadourile le gasesc ei...prin tuburi si alte gaurele?
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Monnvas spune:
Tufete, am vazut la un plafar o lampa din cristal de sare. Stiti ceva despre dansa? Era ca o veioza, se baga in priza, iar abajurul era de sare.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui anamariame Da, uite la asta nu m-am gandit, Monn, chiar o sa ma documentez sa vad daca e asa, desi pare logic ce spui tu, umiditatea ridicata nu poate face bine. Eu imi faceam griji ca e de la aerul din dormitor, care e mereu mai rece decat in celelalte camere, avem uneori si 20 grade, desi merge centrala la greu. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
in perioadele "sensibile" si o variatie de 2 grade ii poate inbolnavi
iar cu umiditatea - e musai sa o masori ca e ff greu de estimat, chiar daca-ti cug geamurile si ai mucegai(la problemele astea pot fi si alte cauze)