Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

si eu ii pun fasole verde de la inceput, cand nu pun la fiert intre legume, ii bag jumate de borcan numai de fasole verde

denisa da sticla cu mututoi din ala :)) i.o tin eu si i.o intorc putin de tot , incet incet invata sa bea din ea, la inceput se ineaca si se face fleasca

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna fetele!!!!

Am reusit si eu sa imi revin putin dupa o noapte secsi!! Astazi eu sunt fericita castigatoare!!!!!! Mama lor de dintisori.

Oana, dulce foc Eric!!! Si Mica are patut identic ca a lui Eric. Tare mult mi-au placut.

Am uitat agenda si nu mai stiu ce am vrut sa scriu. Offffff

revin cand imi aduc aminte.

Pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Mi-am adus aminte.......

Cand am fost la eco ptr morfologia fetala l-am luat si pe Calin cu noi. El vroia musai un fratior. Nici nu vroia sa auda de surioara. Chiar s-a suparat cand ne-a auzit pe noi bucurandu-ne ca o sa avem fetita.

Acum imi zice ca el mai vrea o surioara dar ca asteapta sa mai creasca Mica si atunci o sa ii zica lui DD sa ne mai dea o surioara. Acum nici nu vrea sa auda de fratior...clar inca o surioara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Oana, LAlexandra, Roxana multumesc de sfaturi. Banana i-am dat si nu a vrut. Dar am sa incerc sa fac compot de mere sau alte fructe si/sau sa amestec cu putina supa sau piure ma rog ce e fiertura aia de legume blendaruite si sa perseverez.

Vladi Stefan a luat bine in greutate. Are 10kg. Ce e drept, intentionam sa incep la 1 ianuarie serviciul, dar nu mai sunt sigura/. Problema mea cred ca e la cap. Ptr ca si la Cristi am avut exact aceeasi problema: la 1 an si 4 luni cand l-am intarcat, de nevoie, el era inca indragostit de tzatza, cat incercam eu sa i-o inlocuiesc incet, incet, cu atat se indarjea el si nu voia sa manance altceva. L-am intarcat la 12 kg, iar la 2 ani avea tot 12 kg. si acum averm probleme cu mancatul, este mereu spre limita inferioara a greutatii normale. Asta e, la el m-am consolat, desi nu ma pot opri sa nu fac comparatii cu ceilalti colegi de varsta lui. Stiu ca nu e benefic, dar...

Denisa cand citesc cat papa Maya, ma adancesc si mai rau in depresie . Deja mi se para ca nu fac eu bine, gresesc undeva.Prea se repeta istoria. Papa cam 100 ml de supa-piure dar nu a fost niciodata un copil care sa devoreze mancarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alexandra - ti-au explicat de ce este recomandat sa-i dai fructele imediat dupa masa ?
Eu stiu ca nici dupa masa imediat nu se da pt ca, tot asa, fermenteaza. Pana sa ajunga ele in intestinul subtire, pt ca stau la rand dupa mancare apuca sa fermenteze in stomac.
Cica fructele ar trebui mancate pe stomacul gol, sau inainte de masa ca sa ajunga repede in intestinul subtire si sa nu apuce sa fermenteze in stomac.....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

ivan mananca seara fructe gramada, dar acum 2 seri a batut recordul cu 5 banane una dupa alta :)))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Salutare mamici si pitici

scuzati-mi , va rog , absenta . Nu am mai scris pentru ca .....nu am mai scris. Recunosc ca nu mi-am revenit foarte bine dupa episodul cu astmul, nu mai spun ca am cam picat un pic in depresie. Ma mai apuca, ma mai lasa.....

Multumesc celor ce mi-ati simtit lipsa - Sanzi, Ella, Castelana

Ca sa nu ziceti ca-s nu stiu cum ii urez si aici lui Gaby multa sanatate , fericire, sa o iubeasca sotul doar pe ea!!!

La multi ani si tie Andira, fata draga! Sa fi fericita, iubita, sanatoasa si tot ce-ti doresti tu

LML tuturor iepurasilor sarbatoriti zilele astea

Vladi sa va fie de bine crestinarea !

Roxi, Stanucel, Ami, Oana, Denisa, Irene & scuze daca am omis pe careva, sunt un pic cazuta in butoi si atat poate sa duca ultimul meu neuron

va pupacesc de va zapacesc si o sa mai intru sa va plictisesc cu postarile mele

O zi faina

Mergi la inceput

hei jeni iesi din butoi, chiar ma gandeam la tine cand vin in ro tare as vrea sa te vad, asa draga ce i.ai picat lui gaby cu care tocmai am vb la telefon

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Denisa, eu nici ca am mai intrebat, pt ca atunci cand am inceput diversificarea eram disperata sa il fac sa manance pt ca imi cerea la 2 ore lapte. De asta zic ca acum sa vad ce ne mai zice, cum sa dau in continuare.
Insa, eu am gasit multe carti in care se da exemplu de meniu, iar dupa mancare se da fructe. Ideea e ca la noi schema era in asa fel incat cam dupa ce s-a obisnuit sa manance incet-incet, abia apoi am adaugat fructele.
Am intrebat si eu pe aici si unii recomanda fructele separat, altii dupa masa...Amu nu stiu nici eu

Ce se intampla daca fermenteaza...adica ce simptome sunt...ce implica asta...ca sa imi dau seama daca e ceva de genul asta.

Eu, pe de alta parte, parca mi-e cumva sa ii dau fructe simple pe stomacul gol...
sunt in ceata...

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

child si mie mi s.a cam dus telefonul si ca oana o sa.mi iau un nokia simplu, ca din astea complicate sunt satula pana in gat, totusi zi.mi la ce model te.ai decis

POZE

Mergi la inceput