Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

ROXI eu am un telefon, probabil, necunoscut pe piata romaneasca. Mi l-a adus mama din Spania si-s multumita de el. Are un meniu deloc complicat si e fainut ca design (zic eu). Uite aici http://www.actualidadgadget.com/2009/04/27/orange-vegas-el-mas-barato-telefono-de-pantalla-tactil-hasta-la-fecha/

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

ATE eu nu as astepta daca are febra, i-as da antibiotic. Febra pt mine = infectie bacteriana. O fi "un pic" de rosu in git dar daca nu stingi repede infectia se poate extinde. Sau nu se poate extinde, dar mergi la noroc :)

Febra nu e de la cresterea dintilor, eu nu sint deloc de acord cu acest folclor ca se face febra de la dinti. Mi se pare periculoas a credinta asta ca se face febra la eruptia dintilor, ca putem lasa copilul netratat pt o boala ca punem febra pe seama dintilor...

Si asta cu impotriva antibioticelor: asta zau ca e o moda. Sint de acord ca antibioticele folosite pe scara larga in ultimele decenii au determinat cresterea rezistentei microbilor si tot felul de tulpini aiurea, dar prefer sa las altora grija ne-modificarii microbilor decit sa o fac eu pe copilul meu.

Pe scurt, oi fi demodata, dar cind are febra si semne d einfectie in git sau altundeva, eu dau antibiotic si gata. In acest fel nu au luat-o niciodata razna lucrurile la noi.

(cind nu ar efebra nu dau antibiotic, atunci probabil e ceva viral si , intr-adevar, antibioticul nu-si are sensul).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana chiar ca nu stiam de el, dar are si taste normale, ca pe asta de.l am acum , din cauza asta vreau sa.l schimb, e tactil si nu are taste, mi se urca la cap cand butonez si nu o ia de prima data

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

hei jeni iesi din butoi, chiar ma gandeam la tine cand vin in ro tare as vrea sa te vad, asa draga ce i.ai picat lui gaby cu care tocmai am vb la telefon

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

ne vedem , normal, cum sa nu? Imi place sa ies, sunt plimbareata (ma barfiti, ai?)
Sa dea Dumnezeu sa fim bine cu totii si sanatosi. Uite, sunt necajita ca nu am putut sa ies, pe cuvant ca nu am fost in stare sa ies cu masina, atat de slabita am fost, ca sa ma vad cu Asteropi (noroc ca s-a inventat telefonul si am vb cu ea, m-a auzit in ce hal behai si m-a inteles ca nu pot sa ies - nu-s nesimtita sa promit ceva si pe urma sa ma dau busita)
Hai ca incep sa bat campii (in stil caracteristic)

te pup si da-mi si mie un pm cu telu sa ne conversam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alexandra - apar balonari, gaze, dureri de burtica. Chiar daca nu apare ceva deranjant cica tot nu e bine pt ca pe termen lung poate duce la complicatii de genul gastrita, ulcer.
Si mamei mele i-a fost recomandat sa nu mai manance fructe seara pt ca are ciroza, dar ea o tine pe a ei ca nu poate altfel.
Acum nu stiu cum o fi mai bine

Vladi - eu am facut febra cand mi-a dat maseaua de minte, fara sa am vreo boala ascunsa.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

ROXI e tactil dar simplu de utilizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

mersi, Denisa, o sa vb acum cu pediatra sa vad ce si cum.

si culmea, ca ziua nu are niciodata nimic...doar noaptea, cand eu de la 12 amiaza nu ii mai dau fructe

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare!Scriu scurt ca-s grabita(si-s grabita ca mi-i casa ne-ngrijita).
Meniul sa nu uit
dimi=piersica+mar+banana+cereale
pranz=legume(broccoli,dovlecel,morcov,telina,fasole verde)+ peste
cina=iaurt+branzica+ 2 masline + un fir de marar(oare ii pot da maslina la varsta asta?macar de gust.
In sfarsit a iesit si dintele cu nr 6.Poate are un moment de respiro pana la urmatorul set.
Vladi no comment!
Roxy fata te iei de soacra-mea ai?Sau nu tu???ieri a fost fata salon.Mi-a facut gogosi(masina a facut aluatul si ea le-a prajit) si tocanita de cartofi ca muream de pofta.
Eu de ieri iau Magneb6 pt ca am intrat in magazinn si am iesit sa-l intreb ce sa iau ca eu uitasem.
Honey asa mult doarme Maya????????
Roxy Geo mananca in jur de 180 ml (maxim) fructe/iaurt/legume.Duminca a mancat in parc si a exagerat.El deschidea gura,eu vorbeam cu sotul si m-a luat valul.Mai avea putin si voma pe Mickey.
Rebiana ieri am terminat chilotii de cusut si un cearsaf pt Geo.
Am pus poze noi de la intalnirea cu Mickey Muse.A fost fascinat de el(ii zambeste si cand se uita la Mickey's Clubhouse).
va tzuc!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

ELLA mama, faci zestre baiatului?!
Am vazut pozele cu Mickey (am mutat albumul mai in fata) si v-am admirat.. Scrisei la o poza dar zic si aici.. eu fur buburuza aia a voastra ca tare-mi place si la cate jucarii are Geo nu se observa lipsa :))!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Vladi, uite cum mi-am restrins eu semnatura dupa ce am citit postarea ta.

Fructele se consuma intradevar inainte sau dupa masa cu cel putin o jumatate de ora. Alexandra si eu ma gindeam sa fie agitatia lui Alessa de la alimentatie.

De fapt fiecare copil e diferit. Spre exemplu David dupa ce a baut intr-o zi suc de portocale a fost foarte agitat, nu a putut adormi la prinz.

Asa... parca v-am spus ca pe David il strigam dupa pronuntia englezeasca Day-vid. Asta ca sa stiti cind ne intilnim la petrecerea de 1 an. Iar nick-ul meu se citeste Elina pentru ca in japoneza r-ul se citeste l.

Terminat de batut cimpii.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput