Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Erina, o sa incerc si asa, ca doar nu ma costa nimic.
La noi nu e marait ziua, ci doar nu doarme si e mereu in activitate, si noaptea se trezeste de nu stiu cate ori...dar asta de cand era mic
Fructe nu i-am dat seara ca m-am gandit sa nu il deranjeze.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
kossir spune:
Va salutam si noi de pe la munte. Suntem la bunici, a fost foarte frig, insa azi e bine, stam in curte, plecam la plimbarica mai incolo, e bine.
Am intrat doar sa spun cu intarziere si cu scuzele de rigoare,
LA MULTI ANI fericiti si cu sanatate GABI si ANDIRA.
Stiu ca e cam de prost gust, dar n-am avut net, iar pe de alta parte nu-mi venea sa o las moarta .
Poate deseara mai citesc si mai vad ceva pozici. Va pupic
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
fetele am intrat sa dau raportul inainte de culcare, facu deja baie, alaptat, culcat pui, sot inca neintors de la serate, deci aplicam si in seara asta cine ajunge primul in pat, poate castig premiul!
pui mic facut ceva la pampers, nu mult dar e ceva, maine continua foiletunul cufureala Cezarului.
va pup si pe maine!
castelana mami fericita
dayanara spune:
rebiana merci
jeni ti.l dau dar e asta de aici din spania, cand e sa plec in ro te anunt eu
ella superbe pozele cu geo si mickey!
sa ma creada lumea nebuna, dar dupa vasul de blender care e gradat, eu ii faceam cam 400 de grame :))) nu intentionat dar asa iesea, deci nu ma mai mir de ce vomita :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
l.am vazut si pe iedutul lui ate asa.mi place de el, are numai prieteni interesanti, ursi si lei :))
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
iliraluca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu ATE eu nu as astepta daca are febra, i-as da antibiotic. Febra pt mine = infectie bacteriana. O fi "un pic" de rosu in git dar daca nu stingi repede infectia se poate extinde. Sau nu se poate extinde, dar mergi la noroc :) Febra nu e de la cresterea dintilor, eu nu sint deloc de acord cu acest folclor ca se face febra de la dinti. Mi se pare periculoas a credinta asta ca se face febra la eruptia dintilor, ca putem lasa copilul netratat pt o boala ca punem febra pe seama dintilor... Si asta cu impotriva antibioticelor: asta zau ca e o moda. Sint de acord ca antibioticele folosite pe scara larga in ultimele decenii au determinat cresterea rezistentei microbilor si tot felul de tulpini aiurea, dar prefer sa las altora grija ne-modificarii microbilor decit sa o fac eu pe copilul meu. Pe scurt, oi fi demodata, dar cind are febra si semne d einfectie in git sau altundeva, eu dau antibiotic si gata. In acest fel nu au luat-o niciodata razna lucrurile la noi. (cind nu ar efebra nu dau antibiotic, atunci probabil e ceva viral si , intr-adevar, antibioticul nu-si are sensul). mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
Stii cand iti ziceam ca zici exact ca doctorita Kirei? Incredibil si nu este bla bla de forum. Mie mi-a fost cam aiurea sa scriu aici cu febra de la dinti si kk moale. Doctorita mi-a spus ca nu exista asa ceva, ca e folclor. Probabil baga mana mai des in gura si ia tot felul de microbi, ma rog, nu vreau sa contrazic pe nimeni, constat ca sunt pareri pe care le mai aud si in alte parti,
iliraluca spune:
Roxana, esti tare cu 400g. Eu ii dadeam cam 200 si mi-a zis sa reduc pana la 160. Mananca la trei-patru ore si este ca Silava sac fara fund. Daca ii dau un kg, atat mananca.
Despre fructe si noi am inteles ca nu se mananca dupa masa, eu ii pun cereale in ele, putine dar am inteles ca mai anuleaza aciditatea.
Miruna, nu am dat nici ficat nici peste dar eu o sa le amestec in piureul de legume.
Eu de cand am inceput tratamentul ma simt mai bine, vineri ma duc sa imi fac si analize.
Miria, multumesc frumos, la mine functioneaza ce mi-ai recomandat.
Ma duc sa vad poze daca mai doarme Kirui, daca nu diseara.toata lumea
elba spune:
Intru rapid pt ca nu am timp.
Am citi asa printre randuri de problemele cu constipatia.Si la noi este asta o problema. Ieri cand am fost la dr am intrebat ce sa facem.
Ne-a recomandat sa-i dam ulei de rapita. cateva picaturi la fiecare masa.inclusiv in biberon.Noi abia am inceput dar a facut fara probleme ceea ce nu s-a mai intamplat de cand am inceput diversificarea.Nu este moale dar nu s-a mai chinuit sa faca. Vedem daca tine.
V-am zis poate va ajuta.
mamica lui Filip(30.04.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
CASTELANA, de azi dimineata tot vreau sa te intreb:
- cum arata tablourile sotului pt puzzle. Nu ne poti pune o poza, ceva, te rog, sa vada si ochii mei, sa vad daca se potrivesc pt ale noastre si cam cat costa.
Mersi
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oanka80/oanka80.jpg)
oanka80 spune:
cu intarziere urez si eu La multi ani cu multa sanatate si sa ai parte de multa dragoste si fericire!!! ANDIRA
la multe lunite si pt iepurasii sarbatoriti saptamana aceasta. sa fiti veseli si sa aduci multe zambete pe chipurile parintilor
eu sunt un pic aglomerata saptamana aceasta, sper sa nu raceasca puiul meu ca il tot car pe afara, avand in vedere ca s-a anuntat frig mare. am fost ieri la eco pt mine si am ceva rezultate mai naspa dar sper sa fie totul bine rapid.
multumesc din suflet pt toate urarile voastre minunate legat de filmuletul postat. cam asta e activitatea ei din ultima vreme, sa stea numai in picioare, daca incercam sa o asezam in fund se inroseste de nervi. azi in schimb am avut un soc gigant gasindu-o pe maria pe treptele de la scari. nu stiu prin ce metoda a ajuns acolo, si mi s-au taiat picioarele in timp ce ma gandeam ce se intampla daca ar fi cazut... am pus perne si paturi, una peste cealalta sa blochez cumva urcarea. deschide usile la dulapuri, trage sertarele...m-am resemnat de acum ca va ma fi vreodata ordine la mine in bucatarie
va pup pe toate, sa aveti parte de zile minunate alaturi de cei dragi voua
Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)