Iepurasi Mar-Apr 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
OANA foarte mult mi-a placut sa-l privesc pe Eric vorbind si pasind. (a fost momentul in care s-a oprit Mara din maraiturile ei zilnice si a "vorbit" cu monitorul)
CHILD pupici cavalerului care a trecut cu bine de vaccin
Nu stiu daca mai aveam ceva, cuiva, de zis ca am citit cu o rapiditate nebanuita :)) Mandra mica e tot matzaita si nu-i intru cu nimic in voie.
Mami de doua minuni: Luca si
Mara
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
oana nu, la odisee nu, am scris un pic la club cand avea 1-2 ani, dar mi s.a facut sila repede si m.am carat
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Am pus covorul afara la uscat. Mi-am rupt spatele , m-am udat fleasca si am revenit la calc
Ah Roxi, stiu , daia folosesc eu cand merg cu bicicleta. Adica cand mergeam.... Cred ca o sa o puna pe toata pe ea.
Am editat mesajul de mai sus .Nici eu nu intelegeam ce am scris.
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Denisa, mai, sterg mesajul meu daca vrei, sincer...dar, eu m-am amuzat...nu de alta, dar cam asa sunt eu cu capul in nori, si ca sa iti dai seama, am inteles perfect ce ai scris
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Roxi, el mananca cam vreo 150 de supica, asta maxim, si apoi cam vreo 50 de fructe, maxim 100, daca ii mai dau in timpul zilei.
Astept sa imi vina si mie feederul, ca mi-au incurcat astia coletele si mi-au trimis gresit coletul, si atunci sa ii mai dau in timpul zilei cate un fruct ceva, sa aiba activitate. Daca ii dau lui in mana...nu stiu cum face, dar reuseste sa rupa bucati mari....iar eu nu ma risc.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
ate_09 spune:
salutare!!
noi suntem f agitati si nervosi..azi noapte iar a facut febra, iar a plans si in dimineata asta aceeasi poveste. A dormit o ora pe la 11 si cand s-a trezit frigea tot.
Am fost o fuga cu el la medic si se pare ca e de la dintisori iar dna dra a vazut si putin rosu in gat drept pt care ne-a dat amoxicilina 5 zile + nurofen pt febra.
Oare e ok sa-l bag pe antibiotic doar pt putin rosu in gat??? de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 7 lunite
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/castelanaC/castelanaC.jpg)
castelanaC spune:
miruna, eu nici ficatei nici peste nu am dat inca. Cu ficateii mai asteptam cred ca dupa un an, iar la peste inca nu stiu, sa fie alb si mai slab.
BDana, ce frumos a reactionat cel mare! bravo ca l-ai pregatit si pana la urma crede ca Doamne Doamne i-a ascultat rugamintea! Acum cred ca vine partea frumosa cand creste cel mic
Noi fructele le-am introdus de curend, la 2 saptamani de la introducerea piureului de legume.
Acum mananca fara probleme fructele, prefera mar copt, mango, pruna, dar are zile si zile, uneori parca se supara cand pleaca lingurita din gura lui, alte ori isi inclesteaza gurita, probabil ca nici eu nu gasesc mereu momentul petrivit. Cum castelanul meu e cam over size de cand s-a nascut la capitolul mancare niciodata nu mi-am facut probleme.
Vladi, merci mult pentru postul adresat mie, stiu cum e sa fii ocupata. castelanul inainte facea de 2 ori pe zi, de cand cu diversificarea a redus la o data pe zi, dar asa piureul multiplicat.
de cateva zile ( concide totusi cu introducerea carnitei) a inceput din ce in ce mai putin...pana cand alaltaieri nica, ieri doua nuci cu mare greutate si azi iar pauza.
azi dimi deja i-am dat para cu pruna compot si avocado, la pranz dovlecel cu avocado si zeama in care au fiert fructele dimineata.
Al meu insa nu bea apa, nimic in afara de san, azi si ieri i-am dat pireurile foarte lichide. vedem, deja i-am bagat niste apica calduta acum, asteptam, ca se screme dar il vad cum il doare.
Asa e, sunt o mare norocoasa ca doarme toata noaptea, mai stiti discutiile dinainte sa nastem? ce-mi doream?
honeybaby aceeasi lipsa am si eu cred ca-s moarta de somn!
al meu nu mi-a zis diagnosticul lui, dar eu cum se culca asta mic cum si euprotectie garantata!
dayanara, cred ca papa foarte mult Silvana, din ce am citi cam 120-150 ml trebuie sa aiba ei ca piure la o masa, restul laptic, apa, suculet, ceai.sper sa nu zic prostii
noi mancam asa:
7-8 primul supt,
10-11 fructe + supt,
14 legume+supt
18-19 supt
21-22 supt si imediat somn
child, azi i-am dat fierte fructele, maine poate incerc sa fie macar unul crud, chestia e ca marul si para nu le vrea crude.
da ma intereseaza monti, adica o dieta sa nu ma tina infometata, mai studiez si cartea lui Bilic, o am si are principii sanatoase.
mai am de pierdut 8 kg, nu ma incomodeaza dar hainele astea-s belea, nu ma incap si nu vreau sa mai imi cumpar, pantalonii de gravi i-am rupt deja 2 perechi
pupam vaccinatu'!
oana cu alimentara, bravo primii pasi!!!
castelana mami fericita
ate_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui castelanaC ate, cum e nepotelul? cand le da drumul acasa? mai aveam ceva de zis dar am uitat... fetele va pup nu stiu daca mai am timp azi sa scriu va las flori proaspete sa aveti casele parfumate si imi este dor de mirosul gutuilorrrrrrrrrrrr!!!! ![]() castelana mami fericita |
cred ca pe joi vineri vor veni acasa!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Noi oricum vom merge la inceputul lunii decembrie sa-i vedem cand are si sotul o saptamana de concediu. Abia astept!!
![](punk.gif)
![](mamica.gif)
THEO la 7 lunite
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Alexandra- nu e nevoie sa-l stergi . Am editat ca sa inteleaga si fetele ceva din aberatiile care le insir aici.
Ma bucur ca te-ai amuzat
Puzzle roll nu gasesc aici. Oricum nu am timp de puzzle. Cand o sa am timp, o sa iau unul cu piticii aia multi si simpatici, le spune cumva...
Mai am unul si e tare dragut.
Ate - eu as mai astepta cu antibioticul pt rosu in gat. Mai intai ar trebui un exudat si daca iese ceva in gat atunci da, antibiotic.
Denisa, de bebe roz
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
DENISA buna vestea cu fasolea verde, eu oricum ii pun in piureul de legume si fasole verde (sau galbena, de care am) si vad ca mananca, parca, mai bine legumele.
Si eu ii dau seara fructele, pe la 7, dar pana la 9-10, la cat se culca el, cred ca se digera.
child fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)