Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ramonaiani, participarea ta la renovarea gradinitei e obligatorie?
Eliza va merge si ea aici cand va fi gata?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

babylina, tu ce mai faci fata? Cum mai esti cu sanatatea?

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
La doctor ... Ne-a spus ca e f bine, daca continua asa e posibil sa nu fie nevoie de operatie(si de ar fi se face in jur de 4 ani). Sa continuam cu ocluzorii doar 5 zile pe saptamana si max 5ore/zi. Tot pt 6 luni si apoi control. Si cu cat creste o sa poata verifica si mai bine vederea. Cand e mai marutza se poate corecta si cu ochelari.
In concluzie suntem f fericiti ca se vad ceva inbunatatiri, avem sperante si curaj sa mergem mai departe. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare.

Bravo, ma bucur pentru voi!

Si acum sta cu ocluzorul sau tot chin e sa-l tina?

=====================

Are perioade si perioade. Unele in care punem 4-5 ocluzori/zi si altele cand doar unul. Nu il scoate deloc. Acum nu i-am pus un pic mai mult de o saptamana si deja nu il mai vrea. Trebuie cate putin pana se obisnuieste din nou.Multumim. Ca intotdeauna te gandesti la fiecare

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Buna mamici,

Am tot vrut sa scriu de cateva ori, dar lenea e mare. Nu am nicio scuza cum ar fi timpul ca vad ca sunt mamici cu 2 copii care tot scriu in fiecare zi.

Felicitari mamicilor pentru cel de-al doilea copil. Va admir tare mult. Am vazut cateva poze, sunt toti superbi.

La multi ani tuturor mamicilor si copiilor sarbatoriti.
Va multumesc mult pentru urarile de ziua lui Tudor, (Yaia m-ai dat gata cu "Tudor mandru purtator de pullover":) ) am avut 2 petreceri, a fost multa bataie de cap cu organizarea, nu stiam cum sa ma impart. A fost binisor , desi cam inghesuiti si Tudor a fost obosit pentru ca adormea aiurea si trebuia sa il trezesc in scurt timp.

In rest, suntem ok, Tudor merge la gradi din 20 septembrie, nu ii prea place, dar nu am ce sa ii fac. Plange cand intra, apoi e linistit, desi il vad mereu singur, imi e tare mila de el. El este un copil foarte sociabil si curajos, dar la gradi se simte stingher. E la o gradinita de stat, pe Nada Florilor, sunt foate multumita, mancarea e buna, de abia astept pachetelul de la plecare, sa ma delectez cu prajitura ramasa de la fiimiu.

Am trimis cateva poze pe mailul comun.
Tudor si-a dat drumul la limba, vorbeste toata ziua,desi uneori il rog sa imi repete ca sa inteleg ce zice.

Imi pare tare tare rau ca sunt cazuri de divort aici. Nu imi vine sa cred, mai am doua prietene minunate care au divortat, nu imi vine sa cred, uneori nu te astepti ca niste femei minunate pe care le admiri sa fie inselate sau mai putin iubite.

Va doresc multa sanatate si sa va bucurati de ceea ce aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bine ai venit, Urmy! Ma bucur mult ca ne-ai scris de voi!Fug sa vad si pozele.

Faceti loc pe bancuta! La noi e rau. Spune mereu ca nu vrea la gradi, dimineata o las plangand, doamnele spun ca se linisteste repede si o gasesc bine. Asta e, sper sa ne revenim. Saptamana viitoare e vacanta, dar gradinita nu se inchide, o educatoare de-a ei va merge, asa ca o sa o duc, sa nu mai faca pauza.

V-am pupat, zi buna la toata lumea. Ce frig eee!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Faceti loc pe bancuta! La noi e rau. Spune mereu ca nu vrea la gradi, dimineata o las plangand, doamnele spun ca se linisteste repede si o gasesc bine. Asta e, sper sa ne revenim. Saptamana viitoare e vacanta, dar gradinita nu se inchide, o educatoare de-a ei va merge, asa ca o sa o duc, sa nu mai faca pauza.

Gabriela, nu prea stau pe acolo mult, ma mai ascund dupa usa, dar ne cam usuiesc educatoarele ca ii scot la baie sa se spele pe maini si ne vad si apoi incep mai multi sa planga. Tudor nu plange foarte tare, doar de 3 ori a facut un scandal maricel. Dar incepe:mami, mami, mami....si nu zice nimic. Si cauta tot felul de pretexte:ca face pipi, ca vrea sa se spele pe maini cu mine, sa ii sterg nasul si tot asa. Ufff...dar sunt multumita de gradinita asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Urmy, bine ei revenit! Oare ce mai face Bebeka?

Ca ziceai de mamele cu doi copii. Si aici e tot asa simple life, adica (mai putin zilele astea ca sunt raciti)si noi iesim, primim vizite (peste week-end a fost prietena mea la noi-am fost la tara la plimbari in parc, la un frapuccino Eraclea), dormim, mincam ne jucam, facem crafturi, mergem la gradinita...

Mie imi place sa scriu si ma mai gindesc ca m-oi muta pe undeva inafara tarii si imi place sa pastrez legatura asta.
Eu chiar nu inteleg sensul in a citi si a nu posta.

Lucrati numai din History cititi pe diagonal si daca nu va pierdeti in mesaje pentru toata lumea si o tineti succinta (ceea ce eu nu fac) o sa vedeti ca nu va ia mult timp.

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Si aici e super frig dar soare. Trebuie sa iesim la pediatru si sa platesc taxa Dariei. Si la noi vacanta saptamina viitoare asa ca am decis sa nu o duc nici azi nici miine.

Inima usoara!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Pupam gasca de mamici!!!!
M-am cam sucarit pe educatoare ca n-au anuntat ca azi e greva,ca nu-l mai trezeam pe Mihnea cu noaptea in cap,plus frigul de afara!!!Brrrrrr!
Bine-ai revenit Urmy!Ma bucur ca esti multumita de gradinita lui Tudor!

Gabi
Erina!Te gandesti din ce in ce mai serios la emigrare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani
Hannah Patricia, darza negociatoare de Dantje
Eliza, ambitioasa zambilicioasa de gabitz78
Angelik Melany de angipangi!

Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput