Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

La multi ani sarbatoritelor de azi: Hannah Patricia, Eliza si Angelik Melany!

Yaia, bine ati revenit!

Teodora, la noi se fac ore la gradi, probabil ca dupa insuccesul mitingului de ieri, nu s-au mai dus si educatoarele de la gradi la mitingul de azi. oricum, noi parintii am semnat ca sprijinim educatorii in demersul lor.

Bine ai revenit Urmy, ma bucur ca esti multumita de gradinita, o sa se acomodeze si Tudor incet incet. Te asteptam sa scrii mai des, sa ne povestesti despre voi.

Gabriela,, sa se reacomodeze Sara cat repede la gradi!

Maine Antonia merge cu gradi la Ferma animalelor, aveau programat pentru miercuri, dar din cauza mitingurilor, sa amanat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Sunt inghesuita la calculator de mandra bubosita, nu scap de ea neam la cat e de plictisita. Mai nou i s-a pus pata sa asculte muzica si doar un singur cantecel "Furnicuta", asa ca il ascultam iar si iar...... Adelina e mai bine, se pare ca acum este faza in care incep sa se vindece. In schimb am avut vreo doua nopti de cosmar luni si marti ca o manca peste tot si ne trezea sa o scarpinam si sa o dam cu crema. Dar a trecut si asta, scapam noi si de ea.
Cecilia parca scria ca saptamana viitoare e gradi in vacanta, asa au toate gradi de stat? Eu acum sunt pe dinafara, daca e ma bucur inseamna ca Adelina nu va pierde mult ca sta acasa perioada asta.

Erina adevarul e ca oricat as fi de ocupata tot imi fac timp sa arunc un ochi pe aici.

In schimb pe mine a inceput iar sa ma obsedeze ideea asta ca stau acasa deja de 3 ani si nu mai pot, simt ca o iau razna, desi al meu sot nici nu vrea sa auda acum de un job, macar un part time de as gasi ar fi bine, pentru mine sa mai am o preocupare. Na ca mi-am varsat si eu naduful...

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Greyeras,nu-ti fa pb,te vei satura de munca in viata asta!
Noi vom pleca la Ciorani dupa amiaza!E ziua tatalui meu si vrem sa-l sarbatorim frumos!
tati meu scump!!!!Sa ne traiesti sanatos mult timp,sa te bucuri de nepoti!!!!!

Gabitz,sa-ti traiasca frumusetea mica, Eliza!!!!!!La multi ani,dulceata scumpa!!!!

Hannah (Montana)Patricia cretolina frumoasa de mami Dantje!!!!Dantje,nu mai pui poze cu frumosii tai?Pleaseeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Mihnea cred ca are un inceput de conjunctivita!I-au aparut niste secretii destul de groase la ochisori,am vb cu pediatra si ne-a recomandat Tobradex si unguent cu Kanamicina noaptea!!!Ufff,bine ca nu mai merge la gradi pina luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Teo, sanatate lui Mihnea si La multi ani pentru tatal tau.

Saptamina viitoare nu e vacanta si la voi?

La multi ani printesa fina Eliza de Gabitz! Petrecere frumoasa si cadouri inspirate!

La multi ani Hannah de Dantje!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Greyeras,nu-ti fa pb,te vei satura de munca in viata asta!
Noi vom pleca la Ciorani dupa amiaza!E ziua tatalui meu si vrem sa-l sarbatorim frumos!

Teo sincer sunt satula de munca deja, cred ca muncesti mai mult cand stai acasa, le vezi pe toate. Simt nevoia sa fac si altceva, sa socializez.....

Sa-ti traiasca tatal, La multi ani! pt el.

Nasol cu conjuctivita, Mihnea sa treaca repede.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Greyerash, bine zice Teo. Pina la 65 ai tot timpul sa te saturi de munca. Te inteleg cu rutina dar satisfactiile date de fetita sunt mai mari.

Sanatate iubitelei!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Intrebare pt. mamicile de fete: care papusa e la moda? Baby born?

INSA la 1 an, hitul cel mai mare pt Lisa a fost carutul de papusi!!!

Subscriu! Carutul de papusi era Top: cand l-am nascut pe Daniel (Eliza avea 2 ani) ne plimbam impreuna, fiecare cu caruciorul ei (chiar daca la ea era un soricel inauntru).
Daniel si-acum foloseste caruciorul pe post de camion de marfa, transporta prin toata casa tot ce-i cade in mana. Eliza nu prea s-a jucat cu papusi, insa Daniel prefera o papusa micuta, care plange daca o apesi pe burtica. Ii explic ca are 'Aua', si o ia in brate si-o leagana sa-i treaca durerea .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Neata la amiaza!

Cu intarziere, La multi ani Ana si Nana!!!

Noi suntem bine, copii cu treaba lor,noi la munca..

Alex va avea o mega petrecere de Haloween la scoala, cu parada costumelor(va fi pirat-am luat un super costum), cu surprize, concursuri. El abia asteapta!Scoala merge excelent, pe langa calificative FB, s-a mai strecurat la un test(dictare) si un B, dar ne straduim.
Duminica amandoi vor presta 2 dansuri la un concurs de dans sportiv(un fel de prezentare progreselor).Olivia e tare incantata de dansurile, mai ales ca are toata atentia instructorilor de dans.

Teo, la multi ani tatalui tau!Multa sananate si fericire!

Greyerash, sanatate Adelinei!Sa-i treaca repede!

Yaia, bine ai revenit!Auzi la ea, deja papusa, bravo!Ai fata mare deja!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Ramonaiani, participarea ta la renovarea gradinitei e obligatorie?
Eliza va merge si ea aici cand va fi gata?

No, participarea nu-i obligatorie . Dar daca vreau ca Daniel sa primeasca locul tre sa pun mana la ajutat. Sunt deja vreo 20 de parinti care au venit la prezentare, au zis ca vor sa inscrie copiii, dar niciunul n-a pus piciorul si mana la munca. Mai putini oameni, mai lung timpul pana suntem gata cu gradinita. Coordinatoarea deja a zis ca pe-astia 20 i-a consemnat, sa nici nu se gandeasca vre-unul sa vina sa isi inscrie copilul cand om da gradinita in folosinta si-om fi gata cu renovarea.
Aseara am ajuns acasa la 11 noaptea, am stat cativa ca sa terminam de tapetat un perete. Ma daduse sotul disparuta, ca lasasem telefonul in haina, la subsol (unde nu-i praf si var).
Oricum, e o mare satisfactie sa vii intr-o zi noua si sa observi imbunatatirile. Ieri am avut o surpriza imensa, au pus tavanul fals, arata a cladire locuibila deja .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput