Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)
Raspunsuri - Pagina 16
ramonaiani spune:
Completare:
Pe Eliza n-o dau acolo. Sunt foarte incantata de gradi la care e acum. S-a schimbat, a devenit mai responsabila. Ieri ne-am dus la munca 4 mamici + 5 copii. 2 mamici au mers cu copiii in parc, 2 au ramas la munca. Se temeau de ai mei, ca am 2 si va fi greu, insa le-am explicat (si mi-au dat dreptate apoi) - ca e mai usor cu ei 2. Eliza are grija de Daniel, cand se departeaza de grup fuge dupa el si-l aduce inapoi (daca nu vrea de buna voie il trage de mana / guler pana e obligat sa se intorca. Plange le nitel si protesteaza, apoi resemnat o urmeaza pe sora-sa. Eliza e singura in fata caruia sarmanul nu cracneste
).
Si tot mamicile au ramas uimite ca Daniel are foarte mare incredere in el: unde vedea toboganul mai mare, acolo se ducea si el (cra - cra).
Gradinita a primit aprobare de functionare pt 25 locuri de gradi si 10 de cresa. Doar ca toti cei care intra acum la gradi sunt de 2-3 ani. Daniel sta doar 1 an jumate la cresa, deci cand i-ar veni timpul sa intre la gradi, niciunul din cei care au intrat acum la 2-3 ani nu ajunge la varsta de scolarizare, deci niciunul nu pleaca din gradi. Ar fi o posibilitate ca Dani sa intre la gradi in aceeasi incinta doar daca unul din copiii pleaca (se muta), altfel toate cele 25 de locuri sunt deja ocupate. De-asta e ideal ca sa il pot inscrie la gradi la care e Eliza deja (fiind acolo o sora mai mare, Daniel are prioritate si va fi luat obligatoriu).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Happiness_4_us spune:
Crishtina, sanatate multa si bafta cu ocluzorul. Si la noi a fost greu cand trebuia pus, doamne ce mai plangea Andrei.
Nici nu vreau sa-mi amintesc de perioada aia, si-l puneam doar 1-2 ore pe zi. A fost greu tare! Un
si o imbratisare stransa!
GAbriela te imbratisez tare!
Teo, sanatate multa ptr Mihnea si la multi ani cu multa multa sanatate tatalui tau! Petrecere frumoasa!
Mamica fluturasului Andrei si
23+
MariaAm produse la bazar. Ajuta si tu!
carpatina spune:
La multi ani Hannah Patricia de mami Dantje! 
La multi ani Eliza de mami gabitz78! 
La multi ani Angelik Melany de mami angipangi! 
Sa aveti o viata lunga si frumoasa! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani pentru tatal tau Mihaileasco!
Sanatate si noroc! Petrecere frumoasa!
=====================
carpatina spune:
Urmy, hai povesteste si despre serviciul tau bengos.. la care trebuia sa te imbraci doar elegant ![]()
=====================
carpatina spune:
Bernixoooooooo... mai da o fuga si pe la noi! Cum merge gradinita la voi? 
=====================
mihailescu teodora spune:
Carpatina
multumesc mult pt urari!De sanatate ii urez tot timpul!
Cu ,,Creionul Fermecat'' treaba sta in felul urmator:sunt vreo 10-12 planse cu diferite imagini,se bazeaza pe numarat in general si mai multe variante de raspuns.Creionul functioneaza cu baterii.In momentul in care ai pus varful pe punctuletul din dreptul raspunsului corect,scoate o melodie draguta!E destul de funny,dar e pt copii mai mari,la Mihnea e pe brodeala mai mult!![]()
Mobila am comandat-o deja ![]()
E compusa din pat cu mai multe sertare
(ai intuit bine,Carpatina)un birou dragutel,niste cuburi pe perete,o comoda joasa cu mai multe sertare si niste polite!E un mix intre cele 3 modele,nu vroiam sifonier,ca am un dressing f mare pe hol,lung de 4 m x 2.6 m(inaltime),cu 8 usi,incap f multe acolo.O sa schimb si canapeaua din sufra,de fapt sufra va suferi reorganizare totala.O sa pun poze cand va fi gata.Sper eu in 2 sapt,ca tre' sa mai retusez si cu lavabil pe ici, pe colo!Mobila va fi gata in cca 10 zile!Canapeaua noua va veni in 2 sapt!
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mihaileasco, povestesti te rog un pic cum e cu "creionul fermecat"? Ca nu mi-e clar de pe net cat e de util/incitant/educativ... ![]() p.s. eu nu-mi dau cu parerea la variantele tale.. ca doar a3a are sifonier (banuiesc ca nu ai loc de dressing separat) ... dar as face mai multe sertare sub pat decat in varianta asta.. ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |