Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (411)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vazut si toate pozele, absoluti superbi copii, atat de repede cresc, Doamne....ce frumosi sunt cu totii, dulci, de-ti vine sa-i mananci. sau cum zice Tudor, 'Mami, nu dulce, ca berea!'
tuturor, fug sa-l luam pe Tudor de la gradi (azi au avut pozatul anual, abia astept pozele), apoi la medic si la cumparaturi! Pe maine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
copii, ... ce frumosi sunt cu totii, dulci, de-ti vine sa-i mananci. sau cum zice Tudor, 'Mami, nu dulce, ca berea!'

ce copil precoce!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
Revin.ma grabesc acuma

Unde te grabesti mah? Spune cum a fost la doctor!

=====================

Am fost la piata cu fetele Un altfel de piata...mai mare si f diversa si mai departe. Si eu ma simt tare bine acolo

La doctor ... Ne-a spus ca e f bine, daca continua asa e posibil sa nu fie nevoie de operatie(si de ar fi se face in jur de 4 ani). Sa continuam cu ocluzorii doar 5 zile pe saptamana si max 5ore/zi. Tot pt 6 luni si apoi control. Si cu cat creste o sa poata verifica si mai bine vederea. Cand e mai marutza se poate corecta si cu ochelari.
In concluzie suntem f fericiti ca se vad ceva inbunatatiri, avem sperante si curaj sa mergem mai departe. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare.

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Luy,Carpatina,Erina,Ema multumim

Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Greyerash, insanatosire grabnica Adelinei!!! Pup sa treaca repede .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui adimercedes

Edit: Am vazut ca o trageti cu bronsita, va doresc insanatosire rapida. Bine ca buni e acolo sa va mai ajute!

Puschea pe limba! Ai vazut da' n-ai priceput .. subiectul era Puppi, zulufata din nemtia..

Noi suntem ... in between .. nu plangem nici ca vrem la scoala, dar nici ca nu vrem . Oricum experienta e una pozitiva, trandafirul se deschide pe zi ce trece.
Are o memorie foarte buna.. si face niste conexiuni de ma lasa masca.
Mai putin curajoasa la "biciclit", catarat.., indragostita de dans, muzica, gimnastica...
O ador, sunt fanul ei numarul 1.

=====================

Carpatina, scuze, din viteza asa am citit, desi ceva nu mi se parea mie in regula... Sa transmiti sanatate si de la noi cand mai vb cu ei.

Pup trandafirasul dulce . Ce dor mi-e s-o vad!!! E o scumpa si o isteata (are cu cine semana) si daca are si umorul tau, nu cred ca te vei plictisi vreodata!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Intrebare pt. mamicile de fete: care papusa e la moda? Baby born?
Incepe sezonul sarbatorilor si as vrea sa-i iau Alexiei prima papusa, dar as vrea sa fie papusa la care va avea si restul accesoriilor (carut, scaun etc.) si as vrea sa stiu care e preferata de fetite.

Mai am de recuperat capitolul asta plus pozele, dar acum fug la un dus, poate reusesc sa recuperez pana maine...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Yaia, bine ati revenit acasa!!! Da, asa e, nimeni nu are mai multa nevoie de un concediu decat cel care tocmai a fost in concediu :P Multa sanatate si sper ca piticii sunt ok.

Lisa nu s-a jucat cu papusi decat pe la vreo 2 ani, desi a avut papusi de toate felurile. La 2 ani a primit un Baby Born (bebelus cu scutece si care cica face "evacuare" - nu a apucat sa vada, ca nu i-am aratat , scutecele insa le-a folosit de cateva ori pana nu a mai prins ariciul, iar motorasul l-am scos dupa ceva vreme ca facea papusa imposibil de grea!). De Craciunul trecut a primit Baby Born inotatoarea si cu aia s-a mai jucat la baie, cred ca asta e o optiune mai buna, daca vrei musai papusa si musai Baby Born (are flippers si masca si face bulbuci in apa cand inoata ). Bine ca mi-am amintit, sa nu uit sa o iau in baie sa se distreze si Adam, ca placerea lui e sa stropeasca si uda tot in jur. Poate asa il mai potolesc. La Lisa a mai fost hit si Barbie, dar Alexia e prea mica. Insa i-a trecut in 2 sapt si a revenit la o papusa no-name, care rade, plange si zice mama-papa si inchide ochii cand e la orizontala. Cu aia se duce si la gradi, cu aia doarme, pe aia o ia peste tot si pe aia cred ca o sa i-o "salvez" ca amintire de prima ei papusa...

INSA la 1 an, hitul cel mai mare pt Lisa a fost carutul de papusi!!! Era super incantata de el! Eu puneam o papusa in el si Lisa o arunca cat colo si se aseza ea! Asa a invatat fff multa coordonare, ca se impingea din picioare cu spatele, cu fata si tare mult a progresat motor.

Si Adam e incantat de carut, el inca nu se urca in el, se urca pe masina lui :P. El s-a jucat cu papusile mai devreme decat a facut-o Lisa si Baby Born prima a fost hit la el, ce mai, papusa cu ochi albastri , mai nou le si consulta cu trusa medicala . Hai ca deviez...

Cat despre diversificare, o sa fie bine. Au si ei perioadele lor. Mai nou Adam e cam in greva, insa bea laptele de capra fara griji. Mai strecor eu asa cateva inghitituri de banana inainte de lapte, dar nah, aia nu e cina, de ex. Dar nu stiu ce sa fac. Stiu ca trece... Va tin pumnii sa intrati pe fagasul normal cat de curand.

Ma retrag spre vastele dormitoare, nu inainte insa de a scoate hainele din masina de spalat. La mine tocmai a fost ora 12am. Am fost si la cumparaturi o tura, pe la 9:30pm si efectiv nu mai am putere sa pun vasele in masina. Am plecat ca adorm pesub birou...

Mergi la inceput

Mihaileasco, povestesti te rog un pic cum e cu "creionul fermecat"? Ca nu mi-e clar de pe net cat e de util/incitant/educativ...

p.s. eu nu-mi dau cu parerea la variantele tale.. ca doar a3a are sifonier (banuiesc ca nu ai loc de dressing separat) ... dar as face mai multe sertare sub pat decat in varianta asta..

=====================

Mergi la inceput

Si de la mine pentru Tom Degetel ... 'spe pumni in cap!

(am vrut sa fiu fata buna si sa nu zic... dar nu mi-a iesit.. )

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina
La doctor ... Ne-a spus ca e f bine, daca continua asa e posibil sa nu fie nevoie de operatie(si de ar fi se face in jur de 4 ani). Sa continuam cu ocluzorii doar 5 zile pe saptamana si max 5ore/zi. Tot pt 6 luni si apoi control. Si cu cat creste o sa poata verifica si mai bine vederea. Cand e mai marutza se poate corecta si cu ochelari.
In concluzie suntem f fericiti ca se vad ceva inbunatatiri, avem sperante si curaj sa mergem mai departe. Sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare.

Bravo, ma bucur pentru voi!

Si acum sta cu ocluzorul sau tot chin e sa-l tina?

=====================

Mergi la inceput