Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra
e un microb mai ceva ca DC si drogurile.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

atunci din ala mai imi lipseste mie :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

apropo...cum stai tu Roxi sa cauti hainute, sau mai stiu eu ce pe net, asa sta sotul sa vada ce puzzleuri au mai aparut. Cand mergem la mall, eu ma duc sa ma uit de jucarii pt Alessa, iar Bogadn merge sa vada ce puzzleuri au mai adus la magazin...dar il inteleg, ca doar eu i-am dat microbul, asa ca nu il pot acuza.

Alea din poze erau ultimele achizitii.
...nu vreti puzzleuri gata facute?...sa mai scot si eu un ban

Mergi la inceput

astea sunt puse pe perete (restul, la pastrare...ca nu ne ajung peretii)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Diverse#5531935948988504610

cel cu iarna l-am schimbat acum, iar restul sunt de 3000 de bucati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Salut fetele!
Andira, La Multi Ani si sa dea Domnul ca toate dorintele sa ti se indeplineasca in viata! Sa ai o viata presarata de multe bucurii alaturi de pisicute si sot!
Briza, inanatosire grabnica puiului mic!
Castelana si Lara, va multumesc inca o data pt urari! Si voua multa sanatate!
Castelana, mi-au descretit fruntea in dimineata asta bancurile postate!
Samaria, lasa ca nu esti singura cu pierderea memoriei, ma alatur tie cu succes.
Sensibila, am vazut pozicile cu Gia la zoo, vad ca i-a placut.
Ate, sa fie sanatos, voios si mancacios nepotelul tau! Toate cele bune!
Miruna, imi pare bine ca nu mai esti suparici, treci mai des pe aici si scrie-ne despre progresele piticului tau. Vad ca al tau vrea sa stea direct in picioare, ca si a mea.
Noi suntem super bine, dar suntem iar singure acasa. Bine ca macar a stat tati cu noi cat am fost bolnave!
Aaaah Vladi, mi-am amintit de socrii tai "adorabili", ma gandeam ca sotul tau sa le comunice programul de vizite si cate zile sa stea, asa cum a facut al meu sot cu soacra. V-am mai zis eu, nu-i o femeie rea, dar are si ea meteahnele ei, nu este ordonata si ne viziteaza numai seara tarziu, in jur de orele 11:30 pm. Va dati seama, ca dupa o zi de trebaluit prin casa, plus avut grija de a mica, sot, exact cand o culc seara pe a mica si vreau sa ma mai destind si eu cu un film, documentar, carte, internet, hop, se anunta soacra-mea, pana cand mi s-a urcat sangele la cap si i-am spus foarte clar sotului ca eu nu mai tolerez vizite asa de tarzii. Daca vrea sa ne viziteze, sunt numai anumite ore cand poate sa vina s-o vada pe Diana si uite asa, dragul meu sot i-a inmanat o hartie cu programul de vizite! Nu i-a convenit, dar nu a avut incotro, a trebuit sa se adapteze cerintelor noastre .

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:

astea sunt puse pe perete (restul, la pastrare...ca nu ne ajung peretii)
http://picasaweb.google.com/sclipiciosi2010/Diverse#5531935948988504610

cel cu iarna l-am schimbat acum, iar restul sunt de 3000 de bucati.

Superbe!!!!!! Dar cum le lipesti pe perete???? LE pui mai intai pe altceva??

Oana multumesc de sfat. O sa incerc sa merg cu el la control.
El nici la vaccin nu avea lacrimi deloc desi a plans de mama focului.

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ATE Albert are lacrimi cand plange.
Eu cred ca ar fi bine sa ajungi la un control oftalmologic, asa cum spune OANA, poate sunt canalele lacrimale infundate, dar stiu ca prin masaj recomandat de medic se rezolva.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

IRENE ai un sot foarte hotarat, al meu n-ar fi fost in stare sa-i faca asa tocmai mamei lui.
Noroc ca am soacra faina, care nu se baga.

Hai sa ma laud si eu, cra, cra (vorba OANEI):
Albert de vreo 2 zile face ture in picioare prin tarc, de jur-imprejur .
Dar de stat in 4 labe in nici un caz, sau de silabisit ceva, doar chestii pe care nu le pot reproduce aici, zici ca susoteste, vorbeste o bebeleasca speciala

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Ate, mai intai le dam pe fata cu lipici special pt puzzle, dar asta mai mult pt ca sa nu se aseze praful pe ele, iar apoi pe spate le lipim cu banda lata si apoi le-am pus niste ata si le-am agatat pe perete.
Mai stiu care le inrameaza in tablou...dar pt asta mai trebuie bani, asa ca e buna si tehnica mai ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:

Ate, mai intai le dam pe fata cu lipici special pt puzzle, dar asta mai mult pt ca sa nu se aseze praful pe ele, iar apoi pe spate le lipim cu banda lata si apoi le-am pus niste ata si le-am agatat pe perete.
Mai stiu care le inrameaza in tablou...dar pt asta mai trebuie bani, asa ca e buna si tehnica mai ieftina.

FOARTE INGENIOS!!! am si eu cateva puzzle-uri , bine nu atat de mari.. au doar 1000, 1500 de piese si chiar ne gandeam sa le punem pe perete. Merci de pont!
Lipiciul ala il gasesc tot la hypermarket?

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Ate, sa stii ca si fetita mea plange cu lacrimi de crocodil.
LAlexandra, imi plac mult tablourile puzzle, super faine!
Diana, nici soacra mea nu este bagacioasa (nici nu ar indrazni, al meu sot are un caracter foarte puternic si nu permite nimanui sa se bage in viata lui, tot asa era si cand era copil), dar de cand am venit cu pitica din State, ne viziteaza mai des. Eu nu-i zic sa n-o vada pe pitica, imi face placere sa stiu ca o iubeste si ii este dor de ea, dar s-o faca la ore permisibile, nu imposibile! Nu?

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Banc:

Conferinta tinuta pe internet de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care observa:
- In ultimele 5 minute am primit 1 milion de mesaje cu aceeasi intrebare: "Vor fi candva majorate salariile?"
... Cred ca-i SPAM.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput