Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)
Raspunsuri - Pagina 20
ate_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irene26 Ate, sa stii ca si fetita mea plange cu lacrimi de crocodil. LAlexandra, imi plac mult tablourile puzzle, super faine! Irene, mami de Diana It's not how good you are, it's how good you want to be. |
deja incep sa ma ingrijorez! Saptamana asta merg cu el sa vedem ce spune dr.
super bancul Oana!!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 7 lunite
LAlexandra spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ate_09
FOARTE INGENIOS!!! am si eu cateva puzzle-uri , bine nu atat de mari.. au doar 1000, 1500 de piese si chiar ne gandeam sa le punem pe perete. Merci de pont! Lipiciul ala il gasesc tot la hypermarket? de Theodor Stefan (05.03.2010) THEO la 7 lunite |
asa ar trebui, sa gasesti, cei de la Clementoni si cei de la Raversburger au, astea le stiu eu. Noi folosim cel de la Clementoni
http://www.clementoni.com/more.php?id=30299&nprod=Puzzle%20Glue
sper sa se vada in imagine. Parca un tub iti ajunge la un puzzle, daca sunt mai mici, poate ajunge la 2. Dai pe fata peste tot si o sa vezi ca lasa suprafata neteda. Poate patrunde si printre gauri, sa nu te sperii daca ajunge si pe spate
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
dayanara spune:
citeam acum despre papaya
are capacitatea de a descompune proteinele si neutralizeaza sucurile gastrice
stimuleaza pancreasul , ca acesta sa produce mai multe sucuri gastrice, ajuta digestia, in acelasi timp are efect protector si antiseptic pt mucoasa digestiva, drept pt care se recomanda in cosntipatie, cat si in gastroenterite sau colite
contine vitamina A B1 B3 B6 C
calciu magneziu fosfor fier potasiu
are proprietati digestive, diuretice, bronhodilatatoare, antiinflamatoare,antioxidante,antidiaretice, reduce bilirubina si spasmul litic, proprietati analgezice si relaxante
nu.i mai dau nimic decat papayaVer más
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
ATE felicitari pentru nepotel! Sa fie sanatos si voios!
Mara plange cu lacrimi de crocodilutza de cand s-a nascut. E figura mare.. una-doua mai toarna o lacrima. Un doctor iti va spune cert daca are sau nu canalul lacrimar infundat si-ti va spune ce e de facut pentru asta.
LALEXANDRA sunt superbe imaginile reunite ale puzzle-urilor!
IRENE total de acord cu ora de vizita. De altfel mi se pare firesc ca intr-o casa cu bebelus/copil mic sa nu se mearga in vizita seara (atunci cand programul include baita, masa de seara, somnic...)
Mami de doua minuni: Luca si Mara
LAlexandra spune:
Oana, super banc!
Ate, aici e cam 5 euro o cutie. Si neaparat sa le lipiti pe spate cu banda, ca sa nu se desfaca. Noi am luat banda mai lata, din hartie.
va las, azi vad ca a fost cuminte...se vede ca doar am stat pe net
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
nafi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara citeam acum despre papaya are capacitatea de a descompune proteinele si neutralizeaza sucurile gastrice stimuleaza pancreasul , ca acesta sa produce mai multe sucuri gastrice, ajuta digestia, in acelasi timp are efect protector si antiseptic pt mucoasa digestiva, drept pt care se recomanda in cosntipatie, cat si in gastroenterite sau colite contine vitamina A B1 B3 B6 C calciu magneziu fosfor fier potasiu are proprietati digestive, diuretice, bronhodilatatoare, antiinflamatoare,antioxidante,antidiaretice, reduce bilirubina si spasmul litic, proprietati analgezice si relaxante nu.i mai dau nimic decat papayaVer más roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Din asta mai mancam eu cand tineam diete! si uitasem de papaya! bine ca mi-ai adus aminte. tare buna! yammy!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nafi spune:
Tocmai ma uitam la poze si nu stiu daca la voi e asa dar la mine sub comentariile postate mai apare si varianta tradusa automat in engleza. si rezulta niste comicarii de tot rasul! am facut o burta de ras!
Si Ricky s-a trezit azi cu niste pete rosii pe cap si manutze. le-a mai avut cand ne-am intors din calatorie si pediatra a zis ca-s ciupituri...dar n-am vazut nici un tantar pe-aici! ce sa-l ciupeasca?! or fi fost purici in avion si am luat vreunul acasa?!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
nibi_niki spune:
La multi ani Gaby(scuze de intarziere)
La multi ani Andira
Denisa sa stii ca nu am mai slabit nici macar un kg,sunt la fel ca acum 5 luni.Iar la soacra nu am fost ca e durere cu actele,nu am reusit sa facem nimic iar timp sa mergem in Atena sa le facem nu are sotul.
Ramy,Ate sa va traiasca nepoteii
Ate si Maria plange cu lacrimi.
gata..nu mai retin nimic..
ami_84 spune:
Buna.
Fac capitol nou.
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
nibi_niki spune:
Nafi,bine ai revenit.Am vazut poze din tara.Riki e un frumos iar de tine nu mai comentez nimic ca ma inverzesc de invidie la ce bine arati
ps:ma bucur sa aud ca s-a rezolvat "problema"si va merge bine