Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stanucel eu cred ca.s muscaturi de insecta, ar vb oanei mai bine mergi la doctor

despre ficat stiu ce stie si alexandra, de cand eram gravide ne spunea sa nu mancam ficat in cantitati mari din acelasi motiv

oana, alex

am vizionat poze cu tania in leagan!

irinuca nu mai pot dupa ea...sa fac vreodata bb3 as vrea sa fie asa brunetica

si codrin sportivul! imi plac pozele 9 si 10

castelana multumesc, credeam ca e ceva rau, oricum n.am sa.i mai dau zilnic, adevarul ca.s dezorganizata la meniu, dar oricum zic merci ca.i gatesc in casa mai mult decat credeam ca voi putea

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Eu ficatel cred ca la 7 luni i-am dat, nu mai tin minte.

Ate nu ma incomodeaza cu nimic steriletul, la nimic. Compotul l-am facut simplu. Taiat mar in cubulete(fara coaja si mijloc), pus apa, fiert si apoi pasat cu lingurita.
Noi plangem cu lacrimi de crocodil. Sa nu aiba canalul lacrimal infundat, poate nu e rau sa mergi la un oftalmolog.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

OANA eu m-am luat dupa ELLA cu sucul de portocale, aseara mi-a baut cam 40 ml.
Dar poate ca nu a fost bine ca i-am dat seara, ca asta noapte intre 12 si 2 mi-a plans foarte tare.
O sa-i dau doar pana la pranz si doar inainte de masa.

Sucul de mar a avut succes mare la noi!
Compotul de mere, insa, nu i-a placut!

Zici ca mamaliga trebuie bine facuta, dar cum?
Adica sa o fieb mult?
Poate si asta a fost una dintre cauzele plansului de noapte, se vedea ca-l doare burtica.

Eu cu ficatelul am retineri, inca nu i-am dat, tot asa, am zis ca dupa 8 luni si doar cand o sa taie soacra-mea vreun pui sau gaina.
Dar nu o sa-i dau des, pentru ca e organul care retine toate toxinele din organism , so..., doar pentru fierul pe care-l contine..., pot sa-l inlocuiesc cu vero leguma care contine mult fier.

SENSIBILA zici club? Ehe, nici eu nu am fost de un car de vreme, de cand ii zicea discoteca

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui child

SENSIBILA zici club? Ehe, nici eu nu am fost de un car de vreme, de cand ii zicea discoteca

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

de atunci nu am mai fost nici eu

Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

OanaI a primit: 8 litri vin, 11 bucati paine, 21 bucati ou, 6 kilograme carne
Multumesc frumos, eu mergeam in club destul de des, inainte sa raman insarcinata, ba chiar si dup ace am ramas am mai mers de cateva ori, De acolo cred ca ii place Giei muzica house. :D
Si eu ii maid au Giei ziua sa bea suc de portocale simplu. Il bea cu placere. A baut si 100-150 ml

child – hahaha super tare. Nici eu nu sunt moarta dupa cluburi dar imi place din cand in cand sa merg si inainte mergeam des pt ca mergeau prietenii si mergeam cu gasca.

ate_09 – nici Gia nu plange cu lacrimi decat cand e ceva f grav, in rest e de fite. Plange cu lacrimi doar cand e f obosita si nu ii convine ceva sau o doare ceva.
Dar nu i-am vazut lacrimile prea des.

Stanucel – desi nu mai e clad poate a transpirat si le-a facut de la asta. Si Gia facut mai demult asa ceva. Si nu mai treceau nici cu Bepanthen nici cu Triderm, au trecut in cateva zile.

Vladi – felicitari pentru crestinare ! Sa fie sanatos si fericit !

nafi - da am fost la zoo pt ca a fost f frumos afara sambata si Gia a fost incantata de animalele care se tot miscau pe acolo. Am vazut o maimutzica care a venit instat la gard si intindea mana prin gard sa ii dam ceva de mancare, dar cum nu aveam nimic, nu i-am dat nimic. Foarte amarate animalele saracele.

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Trimit mesaje scurte pt ca imi tot da eroare explorer ul si se inchide

Ate - depinde daca doar se smiorcai nu are . Daca o doare ceva intradevar cum e la vaccin ii dau lacrimile. Defapt doar atunci o vad cu lacrimioare

Alexandra - te-ai hotarat sa-l ti ocupat de alessa cu puzzle-uri de 2000-3000 de piese ???
Pupum ochisorii frumosi

Niki - si tu ai lasat din kg la soacra ?? Acum inteleg de mi-ai trimis porcul sa ma ingras numai eu.....
Pupam fetele frumoase. Sunt geloasa pe vremea calda de acolo

Ami- Nici cu tine nu mai vb, alta fotomodela. Si asa eram suparata ca nu-mi dai si mie un PM ceva
super pozele si fetele
Mai fetelor Ami nu am mai pus o poza mai de mult cu Irina in brate. Dar era si ea mai grasuta atunci.

Bluekidoo- pe voi va stiu ca sunteti doua fotomodele frumoase.

Anca - sunteti niste frumosi . Am vazut-o si pe matura , mai ce fotomodela e ....
Imi place mult geaca gri a lui Codrin

Briza - imi place caciulita verde a lui Eric. Pupam dintosul

revin....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani ANDIRA!! Sa ai parte de tot binele din lume! Multa sanatate!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Trimit mesaje scurte pt ca imi tot da eroare explorer ul si se inchide

Ate - depinde daca doar se smiorcai nu are . Daca o doare ceva intradevar cum e la vaccin ii dau lacrimile. Defapt doar atunci o vad cu lacrimioare

Alexandra - te-ai hotarat sa-l ti ocupat de alessa cu puzzle-uri de 2000-3000 de piese ???
Pupum ochisorii frumosi

Niki - si tu ai lasat din kg la soacra ?? Acum inteleg de mi-ai trimis porcul sa ma ingras numai eu.....
Pupam fetele frumoase. Sunt geloasa pe vremea calda de acolo

Ami- Nici cu tine nu mai vb, alta fotomodela. Si asa eram suparata ca nu-mi dai si mie un PM ceva
super pozele si fetele
Mai fetelor Ami nu am mai pus o poza mai de mult cu Irina in brate. Dar era si ea mai grasuta atunci.

Bluekidoo- pe voi va stiu ca sunteti doua fotomodele frumoase.

Anca - sunteti niste frumosi . Am vazut-o si pe matura , mai ce fotomodela e ....
Imi place mult geaca gri a lui Codrin

Briza - imi place caciulita verde a lui Eric. Pupam dintosul

revin....

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

DENISA...ultima gaselnita e puzzle de 8000 de piese. E un hobby al meu...pe care acum il practica sotul...e un microb mai ceva ca DC si drogurile.
...le cam ascundem de Alessa...dar de or disparea piese stim unde au disparut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra
e un microb mai ceva ca DC si drogurile.

atunci din ala mai imi lipseste mie :))))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput