Mamici si Gravidute Italia ***(84)***
Raspunsuri - Pagina 7
kemsy spune:
Salutare!!
abramburika, ms de adrese
berarpiri, sanatate la pitici. Urasc iarna din cauza asta
danangie, ce comica esti cu soacra cu 3 nurori . Tot ma tin sa-ti multumesc ca imi dai atatea info, sper ca nu te deranjeaza ca te tot intreb una alta
Si mie imi cade parul intr-o veselie...Poate iau si eu pastilele alea. Sunt de la farmacie sau erboristerie?
abramburika, si eu cred ca fiecare scrie unde simte in acel moment. Si eu aveam perioade cand activam des la odisee si aici nu, si invers.
slimatei, sa veniti cu vesti bune!
LAlexandra
O zi buna!
Oricum, noi o asteptam pe nafi!!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
abramburika spune:
kemsy, stefania - ca sa inchei subiectul, asa e, aveti dreptate fiecare scrie cand si unde se simte bine. Si ca sa precizez de ce am vorbit de nafi, pt. ca Stefania a adus vorba. Si nu sunt nebuna sa urmaresc pe fiecare in parte pe unde scrie, ci din intamplare am zarit nick-ul ei la sb active, cand tocmai intrebasem pe-aici de ea. Si ma asteptam sa ne salute si pe noi dupa vacanta, de aia ci sono rimasta male. Ca altfel nu intrebam, daca stiam ca nu ii face placere sa mai discute cu noi. Gata, punct de la mine despre acest sb.
danangie - ai decis unde o sa nasti? Tot acolo unde l-ai nascut pe Mattia? Pe amandoi baietii i-ai nascut in acelasi loc, ca nu-mi mai amintesc.
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
LAlexandra spune:
am venit de la piata, cu cumparaturi pt Alessa...ca pt noi nu e timp niciodata si nici bani
Giani, vroiam sa te intreb ...ce fel de retete vrei?, ca eu am o carticica si sunt ceva retete si pt copilasi de un an.
...merg sa schimb pampers mirositor
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
Si cu ce anume l-ai innoit pe Ale , ca suntem curioase. Sa le stapaneasca sanatos noile achizitii!!
LAlexandra spune:
am revenit
mai fetelor...voi stiti ca eu inca nu am reusit sa citesc ce ati scris cand am fost plecati...sper sa reusesc sa recuperez, macar ma bucur ca mai reusesc sa intru sa vad ce mai scrieti acum
Azi noapte a fost ceva mai linistita...dar credeti-ma ca sunt asa aiurita de oboseala, ca dimineata il intreb pe Bogdan de cate ori m-am trezit azi noapte...ca eu nu mai reusesc sa tin evidenta
Vaacim.
...multumesc de comentarii la poze, voi stiti ca eu ma uit mereu la ale voastre, ca mi-s dragi copilasii vostri, sper sa mai si reusesc sa va scriu cat sunt de scumpi fiecare in parte
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Si cu ce anume l-ai innoit pe Ale , ca suntem curioase. Sa le stapaneasca sanatos noile achizitii!! mamma bis - o fetita si 32s de la mare sau pe drumuri de munte ... |
fii serioasa...cu mancare, ca asta e la ordinea zilei.
In rest avem cam de toate, iar hainute i-am luat de pe un site romanesc (sunt tare ieftine si bune calitativ, de aici http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii), si am pana la un an.
Am ales si pt mai incolo, dar alea i le voi comanda la anul.
Mare lucru nu mai am de luat, poate o caciulita, ceva manusele, am vazut in Oviesse tare, tare faine si comice si calduroase.
LAlexandra spune:
hai ca mi-am amintit sa va intreb ceva. Voi la ce ora dati ultima masa la copilasi, cam cum e acum programul de mancare intr-o zi?
Mie mi-a dat masa de seara la ora 20 si ma intreba lumea daca nu e prea tarziu?
am editat...masa de mancare, nu lapte
abramburika spune:
Hahhaaaaa ... atunci sa le manance sanatos achizitiile. Credeam ca ai facut ceva shopping-terapie .
abramburika spune:
Sincer, nu mai tin minte la varsta lui Ale la ce ora era "cina", da' parca si mie mi se pare cam tarziu 20,00. Depinde acum si de la ce ora e somnicul. Adica sa nu il culci imediat dupa masa ... sa mai dureze macar o ora pana la somn. Zic si eu.
Acum, la 3 ani , cina e la 19-19,30. Si somnul la 21-21,30. Bine, ca pana la adormitul efectiv se face 22,00.
LAlexandra spune:
el abia pe la ora 22 doarme, chiar 22.30.
...mai repede, nu e nici o sansa, mai era cateodata ca adormea pe la 21, dar rar