Mamici si Gravidute Italia ***(84)***
Raspunsuri - Pagina 8
LAlexandra spune:
Petro, mersi de raspuns.
De faceam shhoping-terapie, sa vezi ce terapie imi dadea Bogdan cand ajungea acasa
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
Atunci eu cred ca e ok ... 2 ore intre cina si somn. Oricum nu va fi batut in cuie programul, se mai tot schimba. Iar mai incolo poti tu sa il "muti" incet-incet la o ora la care mancati si voi seara.
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
kemsy spune:
LAlexandra, multumesc. Mi-a dat abramburika site pt retete. Initial ma gandisem la ceva din experienta voastra, dar ea mi-a intrecut asteptarile. Sa va fie de bine cumparaturile!
Noi cina o luam la 19, la 20.30 deja intram la somn
Ce scump e Alessandro!Ce ochi frumosi are! Aveti jucaria de la carut ca a noastra.
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
cris85 spune:
ciao abia m-am intors de la scoala, si sunt foarte obosita
stefiam vazut ca mi-ai facut un squillo aseara dar faceam baita giuliei
petro eu nu am avut contractii, insa ginecologul mi-a prescris vasosuprina retard 2 pe zi timp de 15 zile ptr a prevenii complicatiile. da, e adevarat ca vasosuprina intarzie travaliul, insa in cazul meu pana la nastere mai am vreo 6 luni de zile, deci tot timpul necesar ca sa le metabolizez. Eu sunt in ultimul an de universitate scienze infermieristiche. tu ai avut raspuns preliminar la amnio dupa 48 de ore? sau doar cel definitiv dupa 15 zile?
despre orariul de masa al copiilor, fetita mea mananca la 19 si la 20.30 doarme este o mancacioasa..nu refuza nimic dar nici nu e grasuta deloc
ma duc sa ma intind putin in pat pupici
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 16+
slimatei spune:
am revenit si noi de pe drumuri.. totul bine la otorino, multumim de ganduri bune !
ce sa spun..cum umblam prin eliminarea tuturor cauzelor....din pct lor de vedere problema nu poate fi de aici.
adica nu are nici o deviazie de sept, iar faptul ca uneori sforaie noaptea, cica ar fi normal, indiferent daca respira bine pe nas..cica asa produc copilasii cate un sunet asemanator sforaitului, dar nu e acelasi lucru ca la oamenii mari..
si tot din pct dr. de vedere, dupa ce i-am explicat ce si cum ..o cauza ar fi, ca: chiar daca doarme toata noaptea, se prea poate sa nu se odihneasca totusi bine..si de aici oboseala..dar mi-a zis ca e doar o parerea a lui..si tb totusi sa mai cautam cauza ... sa nu cumva sa fie ceva mai grav. ramane sa facem alergologia, si eco la inimioara.
raspund maine cu calm ...
va pup
daviduca spune:
salut fetelor,in sfarsit am si eu un pic de liniste.am pus daviducul la somn,cipri e la meci si eu..am recuperat din urma.
IOANA-ce ma bucur ptr voi,stiu ce bn e acasa cu mama langa tine.la mine sa te gandesti daca mananci dulciuri,numa asa ceva consum in ro.
ALEXANDRA-sa aveti drum bun in ro,si sa va odihniti cat puteti.noi avem cina la 19.30 si somnic la 20.30-21.00.eu la retete nu prea m-am bagat,am facut mereu lucruri simple ptr el si am folosit omogeneizate cand eram f obosita,dar am avut mare noroc cu cresa acolo papa de toate si acasa era doar cina,o masa pe zi.
KEMSY-dupa ce i-am integrat tot davide mananca la fel ca noi,doar ca condimentez mai putin mancarea,ca nu ne face rau nici noua.suntem mari mancatori de pasta,nu ne lipseste niciodata,iar ptr el mai adaug hamburger,branzica,morcovi fierti ca-i plac tare mult,prosciutto cotto fara conservanti sau vurstel,carnea mai mult la grarar(piastra).
STEFANIA-cum mai e cu tunsul??eu as zice sa incerci intai pana la umeri,vezi cum e,si eventual mai tai odata.dar daca tai de tot si nu-ti place,inapoi nu mai poti pune.fa asa...una via di mezzo...zic si eu.
ABRAMBURIKA- si eu sunt cu dulciurile,as manca mereu.ultima ispravasi ceea ce fac in perioada asta e placinta cu mere,in zona asta sunt livezi multe,iar davide o chiama ttoootaaaaaaa(torta) si e ttaareee bucuros cand primeste.
va las acum,merg sa ma intind putin.sa aveti o noapte linistita,va.
kemsy spune:
slimatei, ma bucur ca ati venit cu vesti bune!Sa speram ca si la eco vor fi rezultate bune.
Noapte buna!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
LAlexandra spune:
NEATA,
dau si ma bag inapoi la somn
Stefi, ma bucur ca pana acum analizele sunt bune, sper sa iasa la fel si in continuare.
Ali, acum merg acasa si sper sa nu uit agenda in care am scris la nunta, ca atunci imi e mai usor, si o sa iti scriu intr-o zi pe mail, tot ce am facut eu si cum m-am gandit. Apai, de acolo selectezi tu ce crezi de cuviinta si daca mai ai intrebari, poate reusim cumva sa ne coordonam pe mess, ca sa mai pove.
Voi cand aveti nunta si unde?
Sunt un pic de pregateala pt plecarea de maine, asa ca de nu mai reusesc sa intru:
Sa aveti week-end minunat!
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
Neata!!
Azi sunt matinala ...
cris - am inteles si cu contractiile si cu facultatea. Deci vei fi colega de breasla cu danangie (in domeniul medical adica) . Bafta in continuare.
Nu, nu mi-a dat raspuns preliminar, ci ala definitiv dupa 2 sapt. Acu' doar nu te gandesti ca n-o fi bun raspunsul asta preliminar. Lasa si tu gandurile negre, e bine!
Despre Giulia ce ne mai povestesti? Merge la gradi? Poze daca vrei, iti trimit pe PM unde sa le incarci, in albumul nostru comun. Noi vrem sa va mai vedem . Activeaza-ti PM (mesajele private) ca sa-ti trimit datele.
stefania - bravo pt. vestile de la medic. Lasa ca incet-incet gasiti voi cauza. Si spe sa fie de bine peste tot.
alina - eu cu placinta, torta de mere nu prea bat. Insa la sarcina cu S. pofteam in prostie. Nu degeaba spun ca S. ii seamana in gusturi alimentare sotului. Inca din sarcina mancam numai ce ii placea lui (asa pofteam, nu o faceam intentionat) si apoi s-a dovedit ca si ei ii place cam ce mananca tati. Si am noroc ca nu sunt mofturosi amandoi. La ea nu mancam dulciuri, decat ff rar si de-astea mai "sanatoase" (tip torta de mere). Acum, orice prostie, dulce sa fie.
Pai tu esti slaba de fel, poti sa mai si sari calu' cu dulciurile , da' eu ...
kemsy - nu e nici un secret cu link-urile alea pe care ti le-am trimis. Doar ca nu stiu daca am voie sa le pun pe-aici. E blogul unei mamici de pitic si, in plus, a lucrat ca educatoare vreo cativa ani. Deci, retete sunt experimentate de ea, mergi pe incredere. Daca le mai vrea careva, le dau (sau tu) pe PM.
Sper sa iti fie de ajutor. Sa ne spui ce mancarici ii mai faci lui L.
alexandra - drum bun in Ro! Pardon, zbor lin si fara intarzieri .
Am pus cteva pozici ... putine, da' recente .
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
slimatei spune:
neata ! si o buna si calduta
in dimineata asta, ca tare-i frig..brrr.. si stefi nu vroia sa-si puna giacconele pe ea ca e prea gros
cu tusea e ceva mai bine... sa speram ca nu se mai intoarce..desi mi-a spus si dr. ca e posibil ca anul asta sa o tina tot asa...e normal,cica...
fetelor multumesc mult incaodata
ma bag la recuperat...