Mamici si Gravidute Italia ***(84)***
Raspunsuri - Pagina 5
yoanag spune:
Alexandra-tu vineri vi cu acelasi avion cum am venit noi
sper ca nu aveti intirziere sa patiti ca si noi
vezi ca vineri seara vine sotul meu cu acelasi avion si vin in aeroport sa-l astept daca nu ne vedem vineri noaptea ne vedem noi duminica
tu unde locuiesti ca am uitat de vi in cluj???
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
stefi - daaaa, stai calma ca nu o sa-ti spuna de ore chiulite, corigente, note proaste si fumat in baie ... hahhahaaa. Zic eu acum, dupa ce a trecut, ca si eu aveam emotii la prima sedinta.
ioana - nu ma mai starni ca iar ma apuc de nominari ... altro che Grande fratello .
Am facut niste muffins ... asa, come passatempo . Am trisat ce e drept, e de la Cameo, impasto gata de copt. Sa ma opreasca cineva sa mai mananc dulciuri ca sunt de belea. Mananc in disperare. E drept ca nu m-am ingrasat mult, da' acu', spre final se pune si daca merg in ritmul asta ...
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
LAlexandra spune:
Ioana, eu sunt din Mures.
Sper sa nu aiba intarziere, in ultimul timp nu s-a mai intamplat sa intarzie...acum s-ar putea sa fi fost din cauza vremii, ceata, etc.
Pai uita-te dupa noi, cand iesim, atat ca noi avem si bagaj de cala si trebuie sa asteptam sa vina bagajele.
...sigur o sa ma recunoasca sotul tau...eu sunt aia care intra cu tupeu in fata, la bilete, la imbarcare...si mai fac si scandal, ca doar am copil mic, si nu stau sa ma inghesui.
Petro...eu tocmai bag niste napolitane, ca numai de-astea aveam dulce in casa, m-ati omorat azi cu mancarea
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
abramburika spune:
ale - pai nu a pomenit nimeni nici un meniu pe ziua de azi. Doar am zis ca mai si mancam .
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
LAlexandra spune:
tocmai....pt mine a fost suficient sa ma gandesc la tot felul de meniuri si sa bag de toate in mine...
da nu sunteti voi de vina...ci mintea mea bogata
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
slimatei spune:
ale..hai ca mi-am mai facut o portie de ras pe ziua de azi...
ioana tu n-auzi ca colectionez fotografii, sa-mi ramana ca amintire
acum serios,vreau sa reusesc sa fac o fotografie macar decenta, sa-mi ramana..
da' am gasit solutie ..ma duc la fotograf ...dau cat dau,dar am tablou
una din zilele astea si dupa ma duc sa ma tund pe bune...
decand ma tin sa va multumesc de complimente, la adresa piticei ....si nu mai reusesc
cat despre nominari.. ma abtin, ca voi imi stiti parerea....eu m-am tot repetat..si acum ma doare gura(dej'tele)
si apropo elisa am vb cu ea, e tot incasinata.
gata am plecat la votat nu cred ca e sedinta despre copii(ce si cum fac) cat despre votat (parinti ca lideri)..din cat am inteles eu
cris85 spune:
m-am intors cu vesti bune , am primit rezultatele preliminare de la artemisia si bb este sanatos. a iesit negativ in ceea ce priveste sindromele down, edwards si patau, acum pot sta si eu linistita.
petro si stefi ne-am andit la nume, avem o listuta insa nu am hotarat inca nimic..pana la nastere o sa ma gandesc si razgandesc de 1000 de ori asa cum am facut cu Giulia. sotul glumind imi spune sa asteptam sa se nasca si sa ne spuna el ce nume ii place
ioanama bucur sa citesc vesti despre tine..azi in timp ce-mi cautam nik-ul pe prima pagina il cautam si pe-al tau, m-am intristat cand nu te-am gasit..insa ma bucur sa stiu ca esti pe aici
aaa fetelor, imi pare rau sa citesc comentarii de tipul cine scrie si cine nu prea scrie pe forum..sau cine prefera odiseea in locul nostru sau invers..eu ma gandesc ca fiecare dintre noi are dreptul sa intre atunci cand vrea si poate. eu sincer v-am citit in ultimul timp mai pe sarite, insa inafara de raluca si stefania nu am recunoscut pe nimeni.. ma gandeam ca din vechea generatie au ramas doar lor si nu prea ma simiteam "acasa" parca printre straini. asa ca am preferat putinul timp ce-l aveam la dispozitie sa-l petrec citind mes din urma. sper ca nu am suparat pe nimeni
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 16+
kemsy spune:
Hello!!
Nu am avut internet ieri si parca m-a legat cineva de maini si picioare!
Am de recuperat, daca nu mai apar pana la noapte s-a intamplat aceeasi chestie de ieri
Revin!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
cris85 spune:
petro vroiam sa te intrb daca ai stat la riposo dupa amnio? eu am stat 4 zile, oare e de ajuns? ai facut si tu profilassi antibiotica? eu am luat zitromax ptr 3 zile inainte, iar acum iau vasosuprina retard 2 pe zi ptr contractii.
stefi ai primit pm?
--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 16+
kemsy spune:
cris85, bine ai revenit!Sarcina usoara in continuare!Ce mamica esti tu, facultate, copil si sarcina!!Bravo!!!
raluk31, multa sanatate si petrecere frumoasa la botez!!
slimatei, chiar vrei sa te tunzi?E o decizie grea, parul creste greu inapoi, dar si schimbarea poate fi binevenita!Eu am facut asa in clasa 10, cand din par pana la mijloc am ajuns tunsa ca Meg DIN sUNSET bEACH .
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea