Mamici si Gravidute Italia ***(84)***
Raspunsuri - Pagina 4
LAlexandra spune:
Stefiiiiiii, te rog eu, nu te tunde scurt scurt. Da, tunde-l, dar asa mai pe umeri, macar, vezi tu...dar nu scurt tare
Ioana, ma bucur ca va merge bine...vrem si noi bunatati...mai ca mi-ati facut foame
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
yoanag spune:
azi ne-am plimbat mult in oras si Giulia zicea ca vrea acasa ca-i obosita si ca o dor picioarele
infatti dorm toti 3 ea cu bunicii
eu sint libera stau la o cafea si am intrat sa mai povestim un pic
luati fetele de la gradi si haideti la cafea
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Alexandra-spune si tu pai daca stau si toate imi vin pe tava e bine???? pai cum sa nu ma pling ca ma ingras si mai pune ca merg in oras si vad chestii care acolo n-am cum sa gasesc clar ca nu ma dau inapoi
Abramburika-ce figura ai fost cu faza cu aeroportul
Vivi e lascia vivere!
yoanag spune:
Stefy-eu sustin in continuare ca ti-ar sta bine tunsa inscarit
si oricum daca ai avut parul lung si lins atitia ani si prin mereu trebuie ceva timp sa se aseze cumva si cred ca de te-ai tunde din start scurt scurt poate ti-ar parea rau
mai bine tunde-l treptat
nu zic ca nu ti-ar sta bine cu parul scurt dar la cit il ai tu de lung sa-l tunzi asa scurt dintr-o data ti prende un colpo
Vivi e lascia vivere!
abramburika spune:
ioana - asa, asa ... te-ai auzit strigata si de frica ai aparut . Te cred ca va e bine la mama acasa, distractie placuta in continuare. Si asteptam pozele ... chiar si cand vii inapoi acasa (ca vii repede ), numai sa le pui.
Sa nu pomenesti cumva de bunataturi care nu se gasesc pe-aici ca le iei pe cocoasa ... daca stii ca e ceva ce se poate gasi si pe-aici, da .
mamma bis - o fetita si 32s de
la mare sau pe drumuri de munte ...
slimatei spune:
mai ca nu v-am invitat cu o cred ca oricum is singura..degeaba ne'am dat noi appuntamet
legat de parul meu, de mult va bat la cap ca vreau sa fac o schimbare..cred ca v-ati saturat de mine deja
stiti ce vreau sa strang? cat mai multe poze sa le am ca amintire
cine stie cum imi va sta..da' eu hotararea am luat-o (macar acum stiu ce vreau) ori tot, ori nimic.. daca imi sta rau imi pun sapca, pantana, caciula la iarna intr-un an de zile imi creste el, pana la umeri macar... asa ca nu ma mai complic..
da' pasul asta nustiu cand il fac.. sa prind curaj..parca-i usor.. tb sa lucrez la dibilica..sa ma obisnuiesc pshihic..da' tare bine cred ca ar fi..m-as spala zi de zi pe cap
slimatei spune:
ma duc sa ma pregatesc psihic deocamdata pt. sedinta de la 4...
cica se voteaza ..n-am prea priceput eu, ce si cum..sper sa ma dezmeticesc cand oi ajunge acolo...
daca nu ,o sa fac si eu ca in scrisoarea pierduta "Eu cu cine votez?" apropo nu's beata
yoanag spune:
Stefy-yo cit mai stau pe aici vreau cafea
auzi da tie ti-a trebuit mult pina sa te decizi daca sa-l tunzi sau nu
bun...acum ai decis ca vrei par scurt...bun,..... da nu inteleg de ce ai nevoie de atita pregatire psiho cidn poti merge bine mersi te-ai tuns si gata ca de stai sa ai curaj vine vara
nu ca atunci nu ti-ar prinde bine ca e cald
eu per fortuna cind mi-i se pune pata il si fac imediat nu stau pe ginduri
revin la mesajul meu precedent....retrag intrebarile cu lispa fetelor
daca sint asa active in alta parte... si eu stau sa ma gindesc oare ce fac...cum sint.... etc....si de fapt pe aici nu dau inseamna ca nu au chef si prometto ca incerc sa ma abtin sa mai intreb de cine lipseste si che fine hanno fatto
Abramburika-normal ca nu apuc ca scriu ce vad pe aici ca stiu ca acolo multe nu se gasesc si nu vreau sa va fac pofta
maine am de rezolvat ceva in oras ca azi m-au trimis in alta parte si nu am mai apucat
o sa intru sa va mai salut cit mai stam pe aici
Vivi e lascia vivere!