Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui livia1980

tot vreau sa intreb si nu mai apuc...Voi le dati la pranz si supa si piure de legume...sau numai piure de legume???facut cu supica?ca nu mai stiu!

mami fericita dintr-o poveste de Dragobete

Kiti papa de IERI supa dupa piure. Ieri a papat 3 lingurite (de silicon) si azi a luat la bieron, 30 ml. E supa de la legume, ramasa, e care am adaugat-o in blender dupa ce am scos 2 portii babane de piure (pt 2 zile). Azi i-am pus si cateva picaturi de lamaie. La lingurita nu a luat. Azi la biberon a luat 30 ml. Eu incerc sa ii dau lichide pt ca nu bea apa. Poate o fi de la faptul ca inca suge la greu.

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

al meu bea apa de fiecare data dupa masa de legume sau dupa ciorbita

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

M-ati linistit

Al meu puiuit are 9.400la 8 luni....e vioi, mamnca bine, tot ce-i dau...+tatza cat incape...asa ca nu am de ce sa imi fac griji...CRED EU!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

IMPORTANT!!

Cati dintre pufusori iau FIER, VIT. C SI CALCIU!
Ca am vb cu o prietena din alt oras care are o fetita de 8 luni...si mi-a spus ca doctorita i-a recomandat sa-i dea de acum o luna....si ca doctorita da la toti copiii!Eu stateam linistita ca n-am sa-i dau nimic...voi????le dati?

Eu nu ii dau. Nici nu mi-a recomandat. Si as prefera sa ii dau sa isi ia cele necesare din alimente. Pe cat posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

LML Teo!!! Sa-ti fie viata frumoasa si dulce ca tortul lui mami!

Doctorita lui Stefan mi-a spus sa-i dau calciu sirop 10 zile/luna (avea coastele putin evazate la vremea aia-5 luni), recent cica sa-i dau fier haussman, i-am dat o luna si ceva, iar acum cand imi amintesc, iar cat a fost racit vit c picaturi. doamne, ce mama loca sunt! pai din laptele meu se asimileaza cel mai bine toate vit! da crezi ca ma asculta careva? oricum nu-mi cere nimeni socoteala daca ii dau sau nu-i dau. oficial ii dau....

ou am ajuns sa-i dau si eu un galbenus intreg, n-a patit nimic

alexutzzza, incearca apple crumble pentru sot, iar in loc de unt poti folosi ulei, cred, sau margarina light.....gasesti reteta pe net si pare f usor de facut. facea aseara cosmina pasarin la cireasa de pe tort, deci putem si noi. eu oricum incerc azi, ca am niste mere la care nu se uita nimeni.

mama unui pui...Stefan

ms, am gasit si reteta pe net, dar ce-o fi aia "Self-raising flour"? sau pun faina normala si niste drojdie/praf de copt?"

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

Citat:

tot vreau sa intreb si nu mai apuc...Voi le dati la pranz si supa si piure de legume...sau numai piure de legume???facut cu supica?ca nu mai stiu!

Kiti papa de IERI supa dupa piure. Ieri a papat 3 lingurite (de silicon) si azi a luat la bieron, 30 ml. E supa de la legume, ramasa, e care am adaugat-o in blender dupa ce am scos 2 portii babane de piure (pt 2 zile). Azi i-am pus si cateva picaturi de lamaie. La lingurita nu a luat. Azi la biberon a luat 30 ml. Eu incerc sa ii dau lichide pt ca nu bea apa. Poate o fi de la faptul ca inca suge la greu.

Cica ceaiul sau apa baute imediat dupa masa impiedica absorbtia de Fe....asa ca lasa o pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

IMPORTANT!!

Cati dintre pufusori iau FIER, VIT. C SI CALCIU!
Ca am vb cu o prietena din alt oras care are o fetita de 8 luni...si mi-a spus ca doctorita i-a recomandat sa-i dea de acum o luna....si ca doctorita da la toti copiii!Eu stateam linistita ca n-am sa-i dau nimic...voi????le dati?

Noi inafara de vigantol nu luam nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Al meu dupa ce si-a inceput diversificarea la biberon, de la 7 juni jumate refuza papa la biberon, deci mananca numai LP la bibe si restul sunt piureuri la linguritza. Fructe pasate cu linguritza, piure de legume cu carne cu linguritza, iaurt/branzica cu linguritza.

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

Citat:

Citat:

Cica ceaiul sau apa baute imediat dupa masa impiedica absorbtia de Fe....asa ca lasa o pauza!

e valabil si la felul 1 dupa felul 2? Ca practic e un piure mai diluat...

Mergi la inceput

Miiiruuu!?!!! ceva poze nu dai? Ca-s curioasa! Mamici gazele, frumusele si ochioase! Alexa a aruncat pastile si acum stam la fileu ...la picassa F5 F5 F5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

LML Teo!!! Sa-ti fie viata frumoasa si dulce ca tortul lui mami!

Doctorita lui Stefan mi-a spus sa-i dau calciu sirop 10 zile/luna (avea coastele putin evazate la vremea aia-5 luni), recent cica sa-i dau fier haussman, i-am dat o luna si ceva, iar acum cand imi amintesc, iar cat a fost racit vit c picaturi. doamne, ce mama loca sunt! pai din laptele meu se asimileaza cel mai bine toate vit! da crezi ca ma asculta careva? oricum nu-mi cere nimeni socoteala daca ii dau sau nu-i dau. oficial ii dau....

ou am ajuns sa-i dau si eu un galbenus intreg, n-a patit nimic

alexutzzza, incearca apple crumble pentru sot, iar in loc de unt poti folosi ulei, cred, sau margarina light.....gasesti reteta pe net si pare f usor de facut. facea aseara cosmina pasarin la cireasa de pe tort, deci putem si noi. eu oricum incerc azi, ca am niste mere la care nu se uita nimeni.

mama unui pui...Stefan

ms, am gasit si reteta pe net, dar ce-o fi aia "Self-raising flour"? sau pun faina normala si niste drojdie/praf de copt?"

de Yannis

t

Este faina care are deja aditivi de crestere in ea.
Exista si pe la noi prin magazine

Mergi la inceput