Pufuleti dintosi de Ian - Febr 2010 (153)
Raspunsuri - Pagina 2
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Alexutzza multumesc Si eu as vrea sa o vad pe Miremia,frumoasa ca de obicei(am vazut-o in pozele de la intalniri)....daca si ea doreste sa puna poze,bineinteles(la cat timp te vopsesti?) Liviaeu nu ii dau nici o vitamina,nimic,nici o pastila....am intrebat si mi-a spus ca daca alaptez si ii asigur o alimentatie sanatoasa si variata nu trebuie sa dau..... Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Prietenul nu merge inaintea ta ca sa te conduca, nici in urma ta ca sa iti vada toate greselile si ezitarile, ci e intotdeauna langa tine. Isus este cel mai bun prieten pe care il poti avea!" |
1.si eu vreau sa vad gazele
2.primeste vigantol.punct.nimic altceva
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Neatza si de la noi. Am intrat sa va facem cinste. Cand s-au dus doamne 9 luni? offf FAcem cinste cu tort; de data asta tort de mere, mai light asa, si tot ce va mai pofteste inimioara. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Multumim, multumim! Daca e light tortul, iau 2 bucati sa-i dau si sotului !
LML TEO!!!! Sa cresti mare, sanatos, frumos si sa o ajuti pe mami la torturi!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui livia1980 IMPORTANT!! Cati dintre pufusori iau FIER, VIT. C SI CALCIU! Ca am vb cu o prietena din alt oras care are o fetita de 8 luni...si mi-a spus ca doctorita i-a recomandat sa-i dea de acum o luna....si ca doctorita da la toti copiii!Eu stateam linistita ca n-am sa-i dau nimic...voi????le dati? mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Noi luam Vigantol si atat. Nu luam altceva si nici nu am luat vreodata. Nici nu a avut nici o intentie dr-a sa-i dam. Eu tot asa mai auzeam pe forum ca iau unii fier, altii calciu si am intrebat la control si mi-a zis ca nu, sa nu-i dau nimic decat vigantol ca nu are nevoie. Se vede clar ca e roz si sanatos deci n-are nevoie de fier (la cap fier mereu insista sa-i dau zilnic fie carne, fie ou, dar si eu am 1 uneori si 2 zile de "post" pe saptamana asa cum zicea LILLO). Iar rahitismul ...(cand e nevoie de calciu) asta cik se previne prin administrarea Vigantolului
de Yannis
ana_g spune:
LML Teo!!! Sa-ti fie viata frumoasa si dulce ca tortul lui mami!
Doctorita lui Stefan mi-a spus sa-i dau calciu sirop 10 zile/luna (avea coastele putin evazate la vremea aia-5 luni), recent cica sa-i dau fier haussman, i-am dat o luna si ceva, iar acum cand imi amintesc, iar cat a fost racit vit c picaturi. doamne, ce mama loca sunt! pai din laptele meu se asimileaza cel mai bine toate vit! da crezi ca ma asculta careva? oricum nu-mi cere nimeni socoteala daca ii dau sau nu-i dau. oficial ii dau....
ou am ajuns sa-i dau si eu un galbenus intreg, n-a patit nimic
alexutzzza, incearca apple crumble pentru sot, iar in loc de unt poti folosi ulei, cred, sau margarina light.....gasesti reteta pe net si pare f usor de facut. facea aseara cosmina pasarin la cireasa de pe tort, deci putem si noi. eu oricum incerc azi, ca am niste mere la care nu se uita nimeni.
mama unui pui...Stefan
bubu_bu spune:
noua ne-a dat pediatra calciu si fier.....ma fac ca uit sa-i dau.....fara analize fara nimic?!nu stiu daca e ok sa dam asa preventiv....sa nu mai zic ca eu cand eram bebelus o chemau de la circa pe mama cam la 3 luni aproximativ sa ne dea d-urile....dar nu asa in fiecare zi cum dam noi la bebei d3 sau vigantol...sunt in ceata...nu am pregatirea ei.....cunostinte cu am de specialitate...asa ca....ai mai dau si vigantol...dar nu in fiecare zi.....mai uit si de ala....gesesc nu gresesc dumnezeu ii are in grija pe copii
bubu_bu spune:
oare ce face beatrice?cum e ivanelul?cris.mario,plateea,oani,vi4i...lista e deschisa.....
simplicity spune:
citat din mesajul lui ana_g ou am ajuns sa-i dau si eu un galbenus intreg, n-a patit nimic alexutzzza, incearca apple crumble pentru sot, iar in loc de unt poti folosi ulei, cred, sau margarina light.....gasesti reteta pe net si pare f usor de facut. facea aseara cosmina pasarin la cireasa de pe tort, deci putem si noi. eu oricum incerc azi, ca am niste mere la care nu se uita nimeni. mama unui pui...Stefan |
eu oricum nu ii dau zilnic,nici eu nu mananc zilnic....
Ana harnicuta esti....praji?imi trimiti si mie?
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Prietenul nu merge inaintea ta ca sa te conduca, nici in urma ta ca sa iti vada toate greselile si ezitarile, ci e intotdeauna langa tine. Isus este cel mai bun prieten pe care il poti avea!"
ale1212xa spune:
eu acum nu ii dau decat vigantol
i-am dat fier in luna a 2-a dar asta pentru ca la externare mi-au facut analize si avea o anemie usoara..i-am dat 10 zile parca 2 luni la rand si de atunci nimic
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
simplicity spune:
La multe lunite Teo
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Prietenul nu merge inaintea ta ca sa te conduca, nici in urma ta ca sa iti vada toate greselile si ezitarile, ci e intotdeauna langa tine. Isus este cel mai bun prieten pe care il poti avea!"
micki_mica spune:
citat din mesajul lui livia1980 tot vreau sa intreb si nu mai apuc...Voi le dati la pranz si supa si piure de legume...sau numai piure de legume???facut cu supica?ca nu mai stiu! mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Kiti papa de IERI supa dupa piure. Ieri a papat 3 lingurite (de silicon) si azi a luat la bieron, 30 ml. E supa de la legume, ramasa, e care am adaugat-o in blender dupa ce am scos 2 portii babane de piure (pt 2 zile). Azi i-am pus si cateva picaturi de lamaie. La lingurita nu a luat. Azi la biberon a luat 30 ml. Eu incerc sa ii dau lichide pt ca nu bea apa. Poate o fi de la faptul ca inca suge la greu.
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)