Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laurita pai avea si fata schimburi la ea, o pijama, un bikinel, nah...
Sanatate multa Ilincai!!!! Ce-i cu sarea pe piept, ce elac mai e si asta? Intreb ca-n reclama aia cum actioneaza...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Neata fetele,

Noutatile de la noi: am vbit cu o fata care face terapie, deci asta e ok, bifat de pe lista.
Nu a luat insa legatura consultantul cu noi, asta e rau, nebifat, mai incerc sa il sun azi.

Mihaser si toate fetele multumim pentru gandurile bune, le rezolvam noi pe toate.

Desiree un pupic special pentru Victoria. Multa forta si rabdare.Eu sunt convinsa ca se va rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Laurita pai avea si fata schimburi la ea, o pijama, un bikinel, nah...
Sanatate multa Ilincai!!!! Ce-i cu sarea pe piept, ce elac mai e si asta? Intreb ca-n reclama aia cum actioneaza...

A, a venit in vizita la tine si a si dormit peste noapte la tine

Lorich, se ia un saculetz cu sare (o soseta legata la gura)- eu pun sare mare, eftina, din aia de muraturi si se pune la cald - si se pune pe piept, sa tina cald.
Tataia meu facea si mamaliga fieribinte, intr-un stergar, apoi punea si sare mare, in al 2lea strat de stergar - aburii, ionii de sare, dar si caldura pe piept ii linisteau tusea.

Eu m-amc almat weekendu asta cu ridiche neagra.
Nu am mai gasit insa urzici - recomand f. mult urzicile la toti copiii si mamicile, acum, toamna.

Mergi la inceput

Aha... imi amintesc leacul cu sarea (saculet), leacul cu mamaliga, dar ce copii aveti voi care stau cu ele pe piept?!?!?!? Ilincuta da, ca la vrasta aia mai merge, dar la Robert...in somn, dar si asa simte...mi-l arunca in cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Netaza pe la pranz si de la noi!!!
Fiu-miu e vedeta!!!!!Gradi a lui au fost la neatza cu Razvan si Dani de sapt trecuta, ala micu al lui Dani e prietenul lui din grupa si eu de-abia acum am aflat, iar fetitza e grupa pregatitioare!
Socrate iti tin pumnii sa treci cu bine peste toate belelele astea!
la fel si lui Desiree, dar ea e calita deja!
In alta ordine de idei, vineri avem petrecere de haloween cu piticu la nustiu ce rest de fitze din Baneasa, si sapt trecuta am primit niste invitatii la o avanpremiera La TNB , vineri la ora 8 la Sala Mare la spectacolul Dineu cu Prosti in regia lui Horatiu Malaele, s-a suprapus cu Haloweenu si nu ma pot duce, le dau cu 40 de Ron pe amandoua cine le vrea? Astept provincia
Va pup
Cleo ce faci?

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Magnetism79

Netaza pe la pranz si de la noi!!!
Fiu-miu e vedeta!!!!!Gradi a lui au fost la neatza cu Razvan si Dani de sapt trecuta, ala micu al lui Dani e prietenul lui din grupa si eu de-abia acum am aflat, iar fetitza e grupa pregatitioare!
Socrate iti tin pumnii sa treci cu bine peste toate belelele astea!
la fel si lui Desiree, dar ea e calita deja!
In alta ordine de idei, vineri avem petrecere de haloween cu piticu la nustiu ce rest de fitze din Baneasa, si sapt trecuta am primit niste invitatii la o avanpremiera La TNB , vineri la ora 8 la Sala Mare la spectacolul Dineu cu Prosti in regia lui Horatiu Malaele, s-a suprapus cu Haloweenu si nu ma pot duce, le dau cu 40 de Ron pe amandoua cine le vrea? Astept provincia
Va pup
Cleo ce faci?

Mami de Bogdanici Pogonici

PICK ME! PICK ME!
te sunai si ierai in reteaua Orange!
2 invitatii la 40 roni? adica pt 2 pers?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Sapt trecuta am avut mult de lucru si nu am reusit sa mai intru.

alina_anto imi pare asa de rau pt pierderea suferita Iti tin pumnii sa treci repede peste ca sa incepi iar lucrul pt un nou bebe.

alysh ce zi frumoasa si plina ai avut numai cu Vlad.Am vazut si pozele unde sunt amandoi.Ai niste baieti frumosi si reusiti

desiree of prin cate ati trecut cu Victoria.Si tot timpul ma mir ce cuminte e ea si curajoasa si cum suporta tratamentele.Va tin pumnii in continuare.

Julia iar a racit si ieri nu am putut iesi desi parea asa frumos afara.Mai nou nu iesim in weekend pt ca exact atunci is zilele cand Juliei ii curge nasul, tuseste si mie mi-e frica sa nu se agraveze.Nu cred ca fac bine, dar nici nu vreau sa tuseasca rau dupa ce alearga prin parc si sa mai transmita si altor copii viruselul.Oricum astazi am trimis-o la gradi pt ca am reusit(sper) sa stopam evolutia racelii.I-am dat 2 supozitoare care-au facut minuni + imunorezistan si sirop de muguri de brad.
Apropo de supo, Simonix poti sa mai faci un pachetel, sau cine stie site-ul de unde se pot comanda? Merci

Eu ma lupt cu greata, rau, pofte, somnolenta, nervi multi.Nu eram asa la Julia, ori e varsta de vina, ori o fi baiat? Care da cu presupusul?

Si Julia a devenit agresiva.Cand se supara da in mine si daca nu ma ajunge chiar zice ca vrea sa ma loveasca.Sunt convinsa ca am gresit si eu de multe ori tipand la ea si din cauza asta de multe ori Julia nu ma mai vrea ci il prefera pe tati.
Cu olita noi suntem in faza de stat pe ea si atat.Mi-am impus sa-i fac program si in fiecare dimineata si seara o pun pe olita.Poate-poate la un moment dat va si face ceva.

Ma duc la treaba

Lilly 7+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Lily sanatate Juliei, eu [inca] nu dau cu presupusul, dar toata lumea mi-a zis, inclusiv dr-itele, ca sarcina a doua e mai grea, din mai multe puncte de vedere. Si eu una confirm asta...de asta sarcina 1 trebuie savurata la maxim, ca uite...dar trece repede-repede... eu nu pot s acred ce putin mai am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

salutare fetele :)

Vad ca aveti inca vreme frumoasa, la noi e friiiig, cateva grade dimineata. Dar e ok, inca nu am dat drumul la caldura in casa si ne imbracam lejer. Fiind asa frig, virusii nu s-au mai prins de noi Bine, astept inca ... dar ca de obicei, toamna e versiunea mai light de raceli&Co. Mai vorbim la primavara

Lily - uf imi pare rau de gretzi etc, si eu ma gandesc cu groaza la perioada asta a sarcinii. Mie nu mi-a iesit luna asta - iar a venit ciclul ca un ceas - ceea ce imi confirma faptul ca luna trecuta o fost o sarcina care nu s- prins. Noah, incercam. Cu supozitorii, eu vine in Bucuresti de Sarbatori, o sa aduct atunci... sau vrei la pachet inca de pe acum? Daca vreti, fetele, bagati comanda

Desiree o incurajare de la noi, este foarte greu, insa sunt convinsa ca veti trece cu bine de toata nebunia asta

Alysh - super pozele cu Vlad! Ce frumosi sunteti, m-am topit toata cand v-am vazut

Si noi am avut un weekend fain, am fost la prietena mea din Luxemburg, care isi sarbatoarea fetitza de 4 ani. Uuuu... ce party, ce de cupii! ce de mancare - chestii romanesti gen salata de vinete, de boeuf, fasole de nu stiu care, aperitive chestii... gratar, cu mici & Co - tocmai bune sa iti distruga toate good resolutions cu privire la silueta Al meu s-a comportat frumos, a pocnit doar doi copii Dar avand in vedere ca erau cam 15 pe acolo io zic ca a fost cuminte Am stat insa mereu cu ochii pe el. Am remarcat ca cei mai dificili sunt cei intre doi ani juma (al meu ) si 3 ani juma. Aia mai mari deja sunt intelegatori, cedeaza cand vine un plod mai tzacanit gen fiu-miu cu pretentii la jucariile lor, inteleg faze gen "da-i-o lui nitel, ca e mai mic" . Pe din astia mari fiu-miu nu ii altoieste pur si simplu ca ei sunt cuminti si il lasa in pace. Insa s-a ciondanit fix cu aia de 3 ani, deci apropiati ca varsta, similari ca statura, cam la acelasi nivel de comunicare (ba al meu era si mai vorbaretz si expunea teoria lui "Nu e voie sa lovim copii" foarte convingator ... fix cu 10 secunde inainte sa loveasca interlocutorul). Ei bine, astia mici nu s-au inteles, sunt inca la faza "Tot ce vad e AL MEU si nu dau la nimenea" Aaa si toti erau baieti E si asta interesant. Chiar am urmarit foarte atenta jocul lor si ciorovaielile.

Oricum am fost foarte multumita ca agresivitatea a durat cam o ora, apoi pana si aia de 3 anishori se jucau frumos cu totii. Deh, erau pe teritoriu strain, acolo accepta pana la urma ca nu toate jucarelele sunt ale lor. Acasa cred ca faza asta de pocneala cu musafirii ar dura mai mult.

In rest, era acolo un amalgam de limbi ... frateee... se vorbea romana, engleza, franceza, luxemburgheza (dada, exista si e obligatorie acolo, of course), rusa, germana, italiana, araba (se putea fara? ) - si nu stiu daca le-am insirat pe toate. Sa fi vazut copii de 3 ani juma, 4 ani cum se adaptau in funtie de interlocutor (noi astia mai mari aveam lipsuri, ca ei nu... cu mine de ex trebuiau sa bage o franceza ceva, o engleza, chestii din astea). Si inainte sa inceapa sa se joace, stabileau limba: "Do you speak EN, FR etc". Buuun, chestia asta l-a marcat pe fiu-miu, pentru ca de cand am venit acasa a inceput sa imi vorbeasca pe o limba noua numai de el stiuta. Se uita in oglinda si vorbeste in limbi straine. Inventeaza cuvinte sunete, ma rog...il chinuie talentul de poliglot Oricum mi s-a parut interesant.

Cel mai tare mi-a placut o fetitza din UK - daca o intrebai cati ani are spunea in stilul ala super british, "I am five and a quarter . And after mom's birthday I will be five and a half" hehe :)

Inca o faza dragutza Afara erau cateva grade, desi soare. Ei bine, sa fi vazut copiii dezbracati in curte, la joaca, fetitza din UK de ex avea rochie cu bretele si un pulloverash minuscul, care ii cadea mereu de pe umeri, practic era dezbracata. Nici pas nu zicea, ta-su era la fel de dezbracat ca ea. Erau doi pitici de un an care se tarau pe jos prin casa unde e marmura (ti se lipeste piciorul de rece ce este) si usa de la curte era larg deschisa, curent cat curpinde, nimeni nu zicea nik, aia se tarau pe acolo, ii gaseam prin tufishuri prin curte. Pana si al meu a avut doar o bluza si maieu la 5 grade, fara caciuli sau alte minuni (faza e ca io credeam ca mai are un body lung pe dedesubt si stateam linistita dar il daduse ta-su jos, sa nu se incalzeasca piticul cand am auzit oooo imi venea sa il strag de gat pe sotz hihi - adevarul este ca il incercam cand era pe afara si era cald piticul, rece la manutze, dar nu inghetzat, in rest la gat unde simti corect temperatura era cald).

Eeeeh, ce m-am intins la povesti - se vede ca e luni Demaram mai greu muncile. Cand o sa pun si poze de la party va arat.

Pupici

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Ce bucurie pe Esme sa vada o medalie de aur pentru o romanca, acolo la campionatul de gimnastica. M-am uitat poate-poate o zaresc si pe ea printre steagurile romanesti

Cand am ajuns acasa citind presa romana am aflat ca fetele nu mai luasera un aur de 9 ani, respectiv de la mondialele din Gent...celelalte mondiale la care am fost prezenta. Oare sa merg de acum la toate mondialele? :)

Experienta a fost peste asteptari din mai multe puncte de vedere. A fost un spectacol sportiv excelent.

Poate aparatul care m-a impresionat cel mai putin a fost solul baietilor, desi alta data imi placea. Mi s-a aprut ca le-a lipsit energia, sa fiu o tzar patrioata ultimele soluri explozive in gimnastica masculina au fost ale lui Dragulescu, iar acu' el in finale nu a fost. Totusi trebuie sa recunosc ca mi-a placut grecul si galeria lui :)

Nici sariturile fetelor nu mai par asa spectaculoase ca in urma cu ceva ani, dar sunt convinsa ca e vorba doar de perspectiva. Nu inteleg bine sistemul de notare si la fel ca si antrenorii rusi am fost sigura ca rusoaica a doua a fost depunctata pe nedrept. Insa daca si dupa contestatie a iesit acelasi punctaj si daca ei au fost multumiti, cum spunea, de explicatii inseamna ca ceva o fi cu punctajul asta.

La cal m-am bucurat din suflet pentru ungur. A avut un exercitiu superb si si-a meritat pe deplin cotatia. Mi se pare mie sau se fac din ce in ce mai putine "foafeci" la cal. Cred ca micutul australian a fost ultrasurprins ca a luat bronzul.

La paralelele fetelor s-a ratat mult. Mi-a sarit inima din loc cand am vazut cazaturile alea, mi-au dat lacrimile pentru biata nemtoaica.

Inelele ca deobicei mare spectacol, sau asa mi se par mie. Mi-ar fi placut sa castige un european, dar cei doi chinezi au fost superbi!

Nu stiu ce zic ziarele despre Flavius de exemplu, insa eu zic sariturile lui au fost la fel de bune ca ale oricarui medaliat si superb executate. Diferenta intre baieti la sarituri a fost teribil de mica! Flavius pe 5 era la 0.201 de prima nota. Nici la sol nu a fost diferenta excesiva intre primul si al saselea clasat 0.634. Prin urmare eu consider ca si prestatia lui a fost super buna!

Barna fetelor...si aur. Da e minunata senzatia - dar zau eu am cantat si imnul ungariei si al frantei si as fi lalait si la cel al nemtilor dar nu mi-au dat ocazia. Mie imi place cum se incurajeaza fetele. Cum strigau de sus din tribune "linistita Ana! esti buna! Linistita si castigi!"

Eu am strigat mai mult pentru Diana, spre "nemultumirea" vecinilor de tribuna 100% olandezi :) a fost fain. La un moment dat strigam Bravo Diana, dupa solul eisi un Olandez tribuna alaturata striga Epke...Eu m-am intors spre el si am strigat de doua ori Epke si duap aia
i-am spus, dar acum strigam Diana ca ea e cea care are sanse la titlu. A fost un amuzament general in tribuna, ca e evident ca strigam ca sa ne facem intelesi.

Intre barna si solul fetelor au fost paralelele, prima intrare in concurs al lui Fabian. Prea multi nemti nu am zarit eu in tribune dar Fabian se stie e un gimnast foarte placut asa ca aplauze a avut o gramada si o voce suplimentara care il striga..eram eu :)

Si evident campionatul s-a terminat cu bara baietilor...si da sala a avut un aport major la felul in care s-au desfasurat ostilitatile si o reactie complect nesportiva pe cqre in "direct" n-qm experimentqt-o niciodata.

In finala de la bara pe langa doi nemti, doi chinezi, doi americani si un japonez a mai fost si Epke zonderland. Reprezentantul gazdelor. Cu un exercitiu foarte buna dealtfel desi dupa parerea mea cam grabit. A obtinut rapid o nota mare. Dupa aceea s-au aplaudat cu super urale notele doar fiindca erau mai mici decat a lui Epke.

Eu mai trageam priviri catre vecinii de tribuna, care la vremea cand le incurajam pe fete se uitau la mine ca la felul 5, acu' incercam sa imit aceeasi privire. Unul mi-a zis la un moment dat, ca noa, au si ei un favorit isi permit. Si i-am replicat ca "sunt perfect deacord, am fost intr-o situatie similara si mi-am permis, eu doar voiam sa ii arat cum e sa se uite careva asa ciudat la el" - nu, serios, eu fac din astea - erazm totusi intr-o arena sportiva unde nu e iesit din comun ca publicul sa isi incurajeze favoritii, mie chiar imi plac replicile din tribune...am nimerit insa intr-o tribuna cu vip-uri si organizatori, toti imbracati la 7 ace, costume, toate, rochii de matase (serios), bijuuri si farduri pe 5 cm adancime. Noi doua in blugi si hanorace de bumbac.

Personal mie mi-a placut de exemplu mai mult exercitiul lui Fabian, a avut niste desprinderi de am ramas masca, insa din pacate a avut si o dezechilibrare evidenta pe care Epke nu a a avut-o. Totusi as fi crezut ca nota tehnica ar fi trebuit sa fie mai buna la Fabian...m-am inselat...deh, subiectivismul.

Si a urmat chinezul. Eram deja in picioare ca altfel nu vedeam nimic. Asteptand nota m-am hotarat sa filmez reactia. A venit nota, eu insa nu o vazusem doar ca toata lumea se bucura. Era evident ca ma gandeam ca a luat Epke aurul. Prietena de langa mine atenta la afisaz ma intreba oare de ce sunt astia asa exuberanti, pana sa isi termine intrebarea s-a transformat toata exuberanta aia intr-un imens "HUO" desi nu isi avea deloc locul, fiindca chinezul a fost evident muuult peste valoarea olandezului, chiar daca nota nu reflecta asta. Chinezul ala era din generatia alora cu picioare lipite si drepte. Superb!

Am sa incerc sa pun maine pozele. Le-am descarcat aseara de pe aparat insa nu le-am pus pe net inca. E evident ca nu e calitatea de mare valoare insa mie imi place la ele ca am instantanee ami altfel decat cele pe care le vedem in media. Nu am fotografiat nimic in timpul exercitiilor ca nu am un aparat asa performant.

Amuzamentul de seara... In seara dintre finale am iesit in oras cu prietena. Intr-o prima faza ne-am gasit un restaurant sa mancam apoi am facuit o plimbare prin vant pe langa unul dintre porturile Rotterdamului si apoi ne-am cautat un bar. barul trebuia sa nu fie plin ochi ca n-avema chef si sa se poata fuma in el. Am gasit unul complect nevinovat la prima vedere. Am intrat in el ne-am asezat frumos la bar si am cerut berile de rigoare (n-aveau decat heineken si dupa leffe tripla de o buasem la masa nu prea se simtea ce e de baut). Cred ca ne-a luat mai bine de o juma de ceas sa ne dam seama ca suntem defapt intr-un bar din ala unde majoritatea femeilor, mai putin fetele de la bar si noi erau prostituate. Ne-am dat seama ca de fiecare data cand incerca cineva sa se puna langa noi fetele de la bar il trimiteau de acolo, nici alte fete nu aveau voie sa stea langa noi. Am auzit acolo niste conversatii de am ras cu lacrimi si inca mai radem cand ne amintim. Dar cred ca ne-am simtiti bine ca doar am stat de la 9 la 1 noapte acolo

Esme

Mergi la inceput