Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix ce-mi plac mie petrecerile astea poliglote! Si copii british! De fapt eu sunt pasionata de tot ce e irlandez, ca de asta am ales numele astea la copii. Asa e si la noi, frig de mori, am vazut copii numai in bluzite pe-afara, eu eram si cu pulover, si geaca si caciula! Eu nu pot sa-l las prea dezbracat, in primul rand ca el tipa ca din gura de sarpe Mi-e friiiig! Nu stiu daca asa l-am invatat noi, sau asa e el. Noi oricum suntem super-frigurosi. Chestia e ca anul trecut pneumonia a venit si pe fondul unui episod din asta in care l-am lasat cam dezbracat si cam multa vreme in frig, fusesem la Sarbatorile zapezii.
Englezii insa ii cunosc cat sunt de imuni la frig, cand am fost in Anglia eram singura ciudata imbracata pana-n dinti in mijlocul verii, tremuram permanent, ei faceau plaja.

Alysh ce copii frumosi! superbi amandoi!

Lily eu am avut o sarcina mult mai usoara, asta a doua. Chiar ii ziceam sotului, ca daca n-ar fi burta asta, as uita ca sunt gravida. N-am o treaba. La Patrick macar am avut o urma tare fina de greata, la inceput, la asta nimic, nimic, ca mereu stateam cu grija daca e bebe acolo sau nu. Pana la 12 saptamani cand l-am vazut la eco parca mi-era greu sa cred ca e acolo. Acuma ma menajez ca asa a zis doctorul, insa acum cateva saptamani jucam fotbal. Am contractii, nedureroase mai mult, si dureroase cateodata, insa nimic altceva.

Laura pai il tratez cu niste picaturi homeopate si cu un siropel bio de imunitate, extract de soc, in rest nimic, nu i-am pus nici supozitor cu eucalipt. Am dat drumul la umidificator, nu stiu daca asta a fost, sau altceva, insa aseara dupa vreo ora de fornaiala si frichineala, a inceput deodata sa resipre tare fain si usor si a dormit tun pana dimineata, nici macar nu s-a trezit sa bea laptele lui pe la 2-3 cum face de obicei. Deci speram c-am scapat ieftin !

Esme ce-am mai ras la faza cu barul.... Asteptam poze, am vazut si eu fugitiv, la romani un reportaj (ca aici nu dau nimic, in afara de hockey si patinaj).

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello scumpele,

Multumim ca ne-ati vizionat si admirat Lorich, LAurita, Lilly, Simonix, Doloress.........ehe, ziua a fost frumoasa, dar tare obositoare, mai ales ca Vlad a scos niste perle cat am asteptat sa se puna biletele in vanzare de am intrat in pamant de rusine.
Deci: nu-mi dau seama de unde le scoate!!! In afara de termenul "kkt" pe care, recunosc, il folosesc (eu nu injur, nu vb oribil...doar acest termen il mai folosesc ), in rest nu stiu, nici la gradi nu cred ca se vorbeste totusi in felul ala.
Stateam la coada, copilasii ok, fetite dragute si cumintele cu mamicile de mana, liniste relativa, cand Vlad incepe: "Mami, pot sa te dau cu capul de gresie?" si a continuat cu "Mami pot sa te arunc pe fereastra?" , "Mami pot sa te arunc intr-o balta?" Doamne, mi-era atat de jena, m-am vazut intr-o oglinda alaturata eram rosieeeeee....iar toate mamicile se intorceau curioase catre mine Jur, fetelor, ca nu folosesc astfel de expresii, m-am tot gandit de unde...ii mai spununeori, nu te urca pe masa ca poti aluneca si te lovesti cu capul de gresie...dar de aici si pana la....in fine, si cireasa de pe tort, a fost ca si-a scos un muc enorm , verde cu degetul si a spus: Maaaaaaama, ia uite ce mucalau...asta e un cuvant folosit de strabunica...si iar toate mamicile s-au intors dezabrobator catre mine

Laurita, ce faceti scumpa, o tineti lant cu racelile?? Eu mizam ca ne vedem miercuri. Poate va faceti bine pana atunci

Lilly, sanatate Juliei. Eu zic ca e baietel, hai sa vedem de-oi ghici.

Simonix, sa va fie de bine petrecerea. Of, ce povestesti, sa te vada rude de-ale mele, cred ca te-ar da la televizor Sunt unii cu copilasi mici care nu dau drumu' la geamuri toata ziua sa nu se faca curent. Si aia se imbolnavesc pe capete. Mie mi se face rau cand intru in astfel de case. Cand la mine e si acum balconul deschis, n-am usa la sufragerie, geamuri la bucatarie si in dormitor rabatate, mor daca n-am aer, stam in curent in permanenta. Si e atat de nesanatos mediul ala...in fine. fiecare cu damblalele lui, dar am senzatia ca e o chestie tipic romaneasca

Desiree

Fug ca tre sa apara plodul cel mare...sa vedem ce perle mai scoate. sper sa trecem rapid peste etapa asta de vorbit urat, uf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

hai ca ma declara astia in birou dusa...daca mai rad pe aici

as mai mentiona ceva la chestiile cu dezbracatul. De cand e frig, doarme fiica mea!! daca las sub 20 gr in dormitor, si o las cu maneca scurta si neinvelita, ne trezeste la 6 dim. Altfel, se frichine si ajunge sub pat, se baga intre noi la picioare, se da jos dintre noi, i se face sete si cere apa, daca ii aduc cu paharul si o ridic in fund, nu mai doarme, ca e fiica mea, si o apuca joaca si conversatia, striga trenu si cheama si restul blocului la ea etc.
Bun, asa ca aerisim seara, inchidem calorifere, dezbracam zgatiia si trag pilota pe mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Mai fetelor, imi cer mii de scuze, stau ca o nesimtita pitita, doar va citesc pentru ca nu am timp de scris (am traversat o perioada mai tulbure, Vladuc a facut prima raceala din viata lui ... nopti nedormite, muci, tuse, etc, ma rog, au trecut), dar efectiv nu am putut sa ma abtin cand am citit perlele lui Vladi. Deci am lacrimi in ochi, am raaaaaaaas ...
Imi cer scuze, o sa revin cu un mesaj, sunt la curent cu tot ce se intampla si asa rau imi pare ca nu am timp sa scriu si eu una-alta ... M-am intristat si bucurat alaturi de voi in fiecare zi, am vazut poze superbe, va imbratisez cu drag si promit sa-mi fac timp sa mai scriu.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori, multa sanatate burticilor si pupici mamicilor.
O imbratisare speciala Victoriei !

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

dragele mele dragi,

iaca am ajuns si eu acasa, ieri seara, tarziu, mult mai tarziu decat era prevazut, dar revin cu aceasta poveste.
a fost o saptamana frumoasa, intensa asa cum ne shade noua bine, cu alergat dintr-o parte in alta, cu pasat copiii la soacra si fugit in oras.
dar s-o iau cu incetul.
am plecat sambata dimienatza de acasa pe la ora 4:30, dupa ce ma culcasem la ora 1 noaptea, ca de, trebuia sa vad Dansez pt tine. am plecat in amesterdam, sa il culeg pe sotz care se intorcea din Malaiezia si de acolo am fugit catre Bruxel, de unde luam avionul catre Romania. am sperat ca amandoi copiii o sa doarma in mashina, dar doar alex a atzipit vreo juma de ora. odo era cu ochii sarma si imi arata toate luminile de pe autostrada. in fine, am ajusn la aeroport foarte bine, fara nicio emotzie.

in aeroport, ma uitam cu sotzul ce baiat mare aveam. a urmarit singur unde este poarta unde trebuie sa ne imbarcam, el ne-a condus prin aeroport. a tzinut mortzish sa aiba rucsacul lui, pe care l-a purtat tot timpul numai el in spate, iar la controlul bagajului de mana, sa vedetzi ce frumos si l-a dat jos, l-a pus pe banda, a trecut pe partea cealalta, l-a laut, l-a pus la loc in spate. ne gandeam ca peste inca un an-doi, il trimitem singur in romania, fara nicio problema.

zborul a fost mult rpe alung pt randarile nsotre si ale copiilor, pt ca s-au gandit ei intre timp (de cand am cumparat biletul pana am pelcat) sa combine cu zborul din paris, asa ca am facut acolo un popas, sa mai coboare niste oameni, sa mai urce altii. macar a mers repede, dar tot amf acut 4,5 ore pana in romania, in loc de 3.

acasa ne astepta mamaia, iar alex a fost farte fericit. tzopaia prin aeroport si striga: am ajuns in romania. m-a bucurat mult bucuria lui, e bie sa simta ca e bine si frumos in romania si sper sa fie tot timpul asa bucuros cand ajunge acolo.

acasa mese intsinse cu bunatazuri, salata de vinete, de beof, pastrama, mamaliga, must. ne-am ghiftuit bine, iar seara i-am lasat indicatii pretzioase bunicii si noi am ieshit in oras cu prietenii.
si din seara aceea, cam asa am facut in fiecare seara.

in fine, dumincia am avut botezul si ne-am vazut finutza care este mult mult mai frumoasa decat in poze. eu nu am vazut copil mic asa de frumos, as putea spune ca nici ai mei nu erau asha. are niste trasaturi asa de fine, este asha de delicata.
recunosc ca am avut ceva emotzii in biserica, mai ales cand a inceptu sa planga, sau cand a trebuit sa o imbrac. parca nici nu mai pusesem mana pe copil mic. e tare ciudat, ca asa simt mereu cu copilul altuia.
dupa biserica ne-am petrecut la restaurant, apoi am ieshit iar in pub, unde am vauzt o trupa de teatru de improvizatzie foarte foarte tare. nu imi amintesc sa mai fi ras asa de tare. obligo se numeste.

la baitza de a doua zi l-am lasat pe sotz sa o spele pe finutza. asta pt ca shi el m-a lasat pe mine sa o tzin in biserica. si a fost asha de linsita si asha de tare i-a placut finutzei... si la un moment dat s-a uitat in ochii sotzului de era sa faca pe el de emotzie. sigur a vrut sa ii spuna ceva in acel moment.
si de unde dupa baie ea este de obicei foarte agitata si plange foarte tare cand o imbraca, de nici nu mai reushesc sa ii faca masaj, remus i-a facut un masaj de aproape jumad e ora si nu a zis fata nici pas, de s-au minunat parintzii. deci, clar, nu a uitat soztul si probabil ca ii e dor de unu mic.:)

de martzi pana joi am fost la pitesti, la ai mei, unde ne-am incarcat bateriile cu somn, apoi de joi seara iar am colindat baruri si puburi si teatre. am fost joi seara, pe frigul ala crancen, prin zona lipscani pe la 10 seara. mai fetelor, ziceai ca este in neptun, in miezul verii, asa umbla lumea pe acolo. si nu erau numa studenti. ma intreb, oamenii astia cum se duc a doua zi la munca?

multa lume si in pub-uri. ce m-a omorat pe mine cu zile este fumul din pub-uri. miroseam ca tziganii, ma omora de nervi. dar am supravietzuit :)

vineri si sambata seara am fost la teatru. tare dor ne mai era, ca de fiecare data cand venim noi acasa vara este stagiunea inchisa. asa ca acum am mers la doua, doar ne saturam. vienri am vazut sinucigasul. frumoasa peisa per total, dar noi care am vazut si varianta cu malaiele, sia sta de mai mutle ori, am fost nitzel dezamagitzi. monologurile nu au mai avut aceeasi savoare. dar mai buna piesa per ansamblu.
sambata am fsot la bulandra, la mamouret. foarte faina piesa, iar tamara buciuceanu botez este o mare artista. ne uitam trishti la sfarshit, cine shtie cat o sa o mai vedem jucand. frumoasa comedioara. erau multi copii in sala de pana in 12 ani, si ne gandeam ca ar fi tare frumos ca data viitoare sa il luam si pe alex la o comedie, ceva, sa prinda si el gustul teatrului.
deci ne-am delectat aceste doau seri, cu amintiri de cand eram noi tineri, ce piese am vazut, cu cine, unde, apoi am ieshit la plimbare pe bulevard si ne aminteam cum en plimbam pe acolo in studentzie. eee, amintiri.

si uite asa a trecut saptamna. copiii au fsot super alintati, au mancat ciocolata si dulciuri cat nu au mancat ei toata viatza lor, dar i-am lasat, ca doar nu se intampla nimic o psatamana. plsu ca trebuie sa simta si ei rasfatzul bunicilor timp de o saptamana, ca destul stam noi cu gura pe ei. si ma intreb atuncid e ce se bucura alex cand aterizeaza avionul in romania...

ieri la plecarea nu a mai fost asa de palcut. zborul nostru cu mare companie blue air, a avut o intarziere de 4 ore. de, putin dai, putzin primeshti. noroc ca a fsot vremea frumoasa, si am stat pe gazonul din fatza aeroportului baneasa, cu copiii alergand in jur. sotzul a dat o fuga pana la mall si a luat mancare si o sticla de vin, ba chiar si tirbushon, si am avut un picnic pe cinste. pe mine chair nu ma- dernajat prea tare aceasta asteptare.
in schimb mi-am promis ca nu mai merg cu blue air. in afara de faptul ca incearca sa te pacaleasca cum vor ei, si in general el merge, aeroportul acela este extrem de nasol, dar cu oameni care se cred buricul pamantului, de la angajatele agentiilor, pana la vameshi si pasageri.
as putea sa va povestesc cateva faze haioase sau chair tragice, depinde din ce pdv le privesti.

de ex, anagajata de la biroul de informatii, dupa ce de la check-in ne anuntzase ca avionul are o intraziere de 2,5 ore, ii spune unei domne in fatza mea, care itnreba despre acelashi zbor: "probabil, eu nus tiu nimic". pai bine, femeie, daca tu nus tii ca esti la informatii, sa stie femeia care face curat la wc (desi nuc red ca exista asah ceva, fie vorba intre noi).

alta faza: incercam toata ziua dinainte pelcarii sa facem chek-in online. de fiecare data ne da eroare. suna sotzul la nr pus pe site. vorbeste cu o doamana, care zice ca nu e niso probloema, ca ne puena ea locuri acolo si ca sa ma incercam. iar daca nu emrge, o sa putem face la aeroport. eu, zic sa ma aisgur, fac un print scree cu mesajul cu eroarea. am icnercat toata seara si a doua zi, nimic, aceeasi eroare.
a doau zi la eroport, ne pune sa platim 10 euro de persoana pt ca nu avem check-in-ul online. eu zic ca am incercat si ca nu a mers si ii arat foaia cu mesajul cu eroarea. ea zice: ce bine, ca dac anu trebuai sa platiti. se duce cu foala la ghisheu, dupa care se intaorce si zice ca pe acea foaie nu e niciun nr de rezervare si ca paote fi a oricui. i-am spus ca asta le e site-ul si ca nu sunt eu de vina ca nu apare codul de rezervare, pe care evident ca il introdusesem, ca altfel nua vema acel mesaj de eroare.
sotzul s-a aproins si mai tare si a zis ca el nu pleateste si nu pleaca de acolo pana nu vorbeste cu cineva.pana la urma s-a dus la ghisheul agentziei, unde intr-un mare sictir, doamana i-a dat telefonul si l-a lasat sa sune din nou la nr la care suanse cu os eara inainte. a vorbit acolo si s-a rezolvat problema. iar cand i-a multzumit doamnei ca l-a lasat sa foloseasca telefonul, doamna, care era o doamana, ce... a zis: "mdaaa", foarte nemultmita.
si utei asha ne-am "luptat" noi cu blue-air. acum nu saraceam noi pe 40 euro in plus, dar mi se pare ca isi bat joc de oameni. majoritatea celor care zburau erau oameni f simpli, se scotoceau prin buzunare si se duceau sa plateasca. dar daca eu am icnercat si nu le-a mers site-ul, ce sunt eu de vina?
iar vameshii, vai ce serioshi sunt, si cum controleaza bagajele, de parca cine shtie ce terorishti ar calatori de la aeroport baneasa. cand colo, majoritatea trasnporta vin, tzuica si salam (ca si noi dealtfel). i-a desfacut lui alex rucsacul, ca avea un tanc de plastic, cine stie ce bomba transporta copilul acolo.
bine, si oamenii si-o merita. in afara de faptul ca aeroportul acela este mai mult o autogara, deshi autogara din militari era arata mai bine, oamenii asteapta intr-o gramada. nu exista coada, rand, cred ca nici nu au auzit de asta. ei se adauga pe margini si se imping, bagand cat mai mult capul intre umeri, nu cunva sa dea cu ochii de cei care iau gramada din spate, ca fraierii.
cat despre prioritate pt copii... eee, pana la urma, dupa vreo juma de ora, ne-am adunat vreo 3 familii care aveau copii si ne-am dus la ghiseul alaturat, dar imediat s-au gasit cativa "descurcaretzi" fara copii sa ne urmeze. desi vameshul spuena clar ca este numai pt familiile cu copii.

si ca sa puna capac la toate, in avion am avut un spate un domn foarte intzepat. care la un moment dat mi-a zis: "icnercati sa ii potolitzi", referindu-se la copii, care stateau in genunchi si se uitau peste spatar, in spate, si nu ziceau nimic. imi pare asa de rau ca nu am fost mai pe faza sa ii zic cateva. i-am spus numai ca nu cred ca fac cine stie ce deranj. chair au fsot cumintei, saracii, la cat au avut de asteptat.
iar domnul, care era un adevarat domn, la coborare, nici macar nu si-a pus problema sa astepte sa ieshim noi de pe scaun, care eram in fatza lui, ci l-a impins pe sotz si pe altzii, si a laut-o inainte. de nu imi venea sa ii sparg capul. norocul lui a fost ca sotzul era la wc cand mi-a zis mei sa imi potolesc copiii si dupa aia nu i-am zis nimci sotzului, ca i-ar fi zis vreo doua.

sa nu ma credeti o fandosita, ca doar nu m-a facut mama pe aeroport, si mai ales nu pe schiphol, dar atata nesimtzire si atata lipsa de respect fatza de cel de langa tine nu cred sa mai fi vazut. si gata, cu asta am uitat partea negativa a vacantzei.

eee, si utie asa, iata-ne proaspetzi pt munca. asa cum spuneam, a fsot frumos, dar intens, am avut si cateva zile insorite, a fostminunat.
aaa, am utiat sa va povestesc despre fuga ema de vreo ora la cartureshti, su alexandru. doamne ce frumos e acolo, cu faina e atmosfera, ce as mai fic autat prin toate cartile alea. l-am lasat pe alex la etajul pt copii si eu m-am dus la ale mele. apoi am venit acolo si am stat cu el si ne-am utiat printre cartzi. ce as mai fis tat si la un ceai, dar ne astepta tati si mamaia si odo. dar am reushit sa smulg de pe raft vreo 2-4 carti. abia ashtept sa imif ac timp sa le citesc. citesc eu si un engleza o groaza, dar cartile in romana parca le asimilez altfel. nu mai spun ca mi-am luat djuvara, "intre orient si occident" si am citit pe nerasuflate vreo 50 de pagini. abia astept sa citesc mai departe.

hai ca m-am intins ca o zi de post. dar simteam nevoia sa va povestesc despre vizita noastra in romania, cu bune si rele, mai mult bune.
sper ca nu v-am plictisit.
va pup si mai viu io.

ediat: acum vad ca am facut o groaza de greseli, dar nu le mai corectez pe toate. dac anu intelegetzi, imi spuneti si va traduc eu. :)

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Haha Alysh Scuze, rad io, dar imi inchipui ca nu e fain sa iti auzi copilul facand asa planuri Eeeei, si al meu m-a facut ... vaca Avea o bagheta magica de la niste papushi si m-a atins (sau m-a pocnit de fapt) si mi-a zis: "Mami, acum esti .... vaca " Io (moarta de ras dar si ofticata nitel, in plus se amuzau si niste tanti pe acolo): Vai Robert, cum sa fie mami vaca? Nu ma faci si pe mine o printzesa ceva? El: Nu, mami vaca. Punct

Si al meu le-a mai zis, nu stiu daca v-am spus de faza cu babele...

Eram in buz si s-au urcat multi oameni in varsta si al meu a inceput sa tzipe de nu mai putea: Uite mami, s-au urcat multe babe in stati a asta. Si tipa: Multe babe, multe babe El stia de babe de la Alba ca Zapada unde regina se transforma intr-o baba batrana. Noroc ca lumea nu intelegea.

Si alta perla: ii pun apa intr-o cana care avea un mic defect pe fund, un punct negru. El imi zice - mami, e o mizerie, ia-o. Eu: nu e mizerie, e un defect. El imi intinde cana: Atunci bea tu defectul!

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, ce mai intamplari si pe tine! BlueAir sunt recunoscuti pentru "profesionalsmul" lor, din pacate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ALISH v-am vazu,frumosilor ! vorba aia,ce previos,ca noroc ca zice LORICH si ma prind si dau si next,si asa vad fratiorii calare pe tati!!si Vlad cum il iubeste si ocroteste.esti o frumoasa !unde-i burta,unde-i burta???

haaaaaaaaaaaaaa acum vad replicile lui Vlady !!!
iubiii,amuza-te !!!! nu lua in tragic,zau,doar asa supravietuim cu ei,si ignorati ei nu mai fac.zau daca nu !nici nu trebuia saiti faci tu griji de alea care seintorceau,dar cedraga nu au mai vazut copii,nu stiu ca ei inventeaza multe???cand le vezi asa cu fetze lungi!!NORMAL ca nu tu l-ai invatat !! dar cu copiii(mai ales ai altora)trebuie sa ne mai si amuzam,nu doar sa le cerem disciplina si educatie,de parca saracele mamici sunt masini de facut educatie si ei masini de primit.
pe mine m-a distrat grozav !!!
incearca sa vezi altfel lucruruile,nu prin ochii alora de la coada care zic " ah,daca ar fi al meu ,pe mana mea !!!"
a facut in ciuda dezaprobatoarelor
Mai,prefer copii "prost crescuti"(vorba vine,asa sunt in ochii altora) decat bibelouri care sa mearga pe sarma asa cum ne educau pe noi.

na,ai scos-o si pe DANICRS din barlog!

LORICH,iubi,ai 28 de saptamani,mami !!!
hahha cica chiloti moartea pasiunii Eu aveam niste parasute in sarcina,de radea barbatul ca ii fac concurenta babutei de vis avis,am o babuta care intinde unii tetra maaaaaaari maaaaaaaaaaaari si iidesfasoara ca ii prinde nu stiu cum sa fie cu mijlocul ala desfacut la soare...si eu cum oi vrea sa ii impacheteze ca pe parasuta nedesfacuta?
asa ca eram la concurenta cu ea

si eu magandeam de unde aparusera chilotii Luciei,apoi m-am prins ca inopta la voi si avea schimburi,si banditzelul scarmase la "poseta"

SOCRAtE tin pumnii,draga mea!!

DESIREE,doamne,copila asta dulce a ta e o minune !!! cum sta ea asa cuminte si ascultatoare si rabdatoare !!! nu sepoate copil mai bun!!!

CLEO cu urzicile cefaci?mancare sau ceai sau pe piept?
cu dormitul,eu ii las dezveliti si mai racoare.dorm bine toata noaptea.la caldura se trezesc.ii invelesc in asa fel incat sa se dezveleasca atunci cand vor.daca le e bine inveliti,dorm,si nu se dezvelesc,daca o fac inseamna ca nu le era bine.

LAURA asa racita e Ilinca mititica deea??multa sanatate!

SIMONIX-zice "Al meu s-a comportat frumos, a pocnit doar doi copii "hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa
si "ma rog...il chinuie talentul de poliglot "

Asa stau si pe aici dezbracati daca e soare,si nu raceste nimeni.mai rau racesc daca transpira.
si eu am fost asa,daca alergam,si era frig,ajungeam la maneca scurta,caciuli nu prea am purtat doar cand era zapada.si prima inflamatie in gat afost la 25 de ani,si primele antibiotice,si niciodata injectii.
raceala si acum ma tine o zi la pat.
doar cand am fost gravida asta iarna m-a tinut o luna,ce o fi fost...

DOLORES ai si sarcina maiusoara si o sa fie si mai usor cu bebe!
cica acum o saptamana ea juca fotbalimi amintesc,nebuna ce esti!il faci fotbalist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

SIMONIX-

Citat:
Haha Alysh Scuze, rad io, dar imi inchipui ca nu e fain sa iti auzi copilul facand asa planuri Eeeei, si al meu m-a facut ... vaca Avea o bagheta magica de la niste papushi si m-a atins (sau m-a pocnit de fapt) si mi-a zis: "Mami, acum esti .... vaca " Io (moarta de ras dar si ofticata nitel, in plus se amuzau si niste tanti pe acolo): Vai Robert, cum sa fie mami vaca? Nu ma faci si pe mine o printzesa ceva? El: Nu, mami vaca. Punct

mooooooooooooor a-ici!!!!!
o printesa ceva
bea tu defectu

auzi?si pe mine ma transforma in diverse,dar eu nici nu m-am prins cama fac vaca

DANAH am citit tot.m-am enervat cu tine ,cand povesteai neplacerile.dar mai ales la ala cu potolitul copiilor !!!chiar daca l-ar fi deranjat,asa se vorbeste??
de parca zicea "leaga-ti cainii".
trebuia sa ii spui "ai grija ca musca !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Ali vai ce scump e Vladi, ce-mi place de el! Te cred ca iti venea sa intri in pamant, tu, aranjata, el asa frumos imbracat si Vladi cu mucalaii in fasole. Dar eu as fi zambit, nu dezaprobator.
Simonix si Robert e tare scump! Sa va fie de bine iesirea de we...eu muream daca era copilul la 5 grade in bluza si maieu! bine ca nu a patit nimic
LIly sanatate Juliei, uneori si Mirci il prefera pe tati, dar mi se pare normal, stau atat de putin impreuna...eu cand sunt doar cu ei doi sunt calma calma, doar cand e Bogdan acasa sunt nervoasa, mereu suntem in contratimp. El vrea sa se linisteasca, eu sa termin treaba.
DanaH ce baiat mare, intr-adevar. Ma bucur ca ati avut o saptamana reusita si sa va fie de bine nasitul! sa va traiasca finuta asteptam poze.
Esme da, ai dreptate ce frumos se incurajau fetele intre ele! Faza cu barul de prostituate
Lori hai ca ti-a explicat Cleo si ti-ai amintit si tu. Acum am inteles, umblase Robi in punga fetii direct la fix!
Aellita cum mai primele antibiotice la 25 de ani wow
Danicris sanatate lui Vladi, prima lui raceala zici?"? de la gradi? noi suntem la a n-spea.
Doloress sanatate , sper safi scapat ieftin! as lua si eu un umidificator, aerul e asa uscat la noi...
Simonix daca se face lista, vreau si eu un pachet de supo, pls ms mult

Mergi la inceput