Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispro wawww un an te cred ca iti e greu, mie mi-a fost numa dupa 6 sapt dar incet si cu intelegere sa putut.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Si ea face kk dupa fiecare masa si acum. Oare cat are de gand sa mai faca asa? Ufff m-am saturat de schimbat la scutece
Edit: acum mananca de 3 ori noaptea, la 1:30, 5 si 7. Sunt capiata de somn

of, dar ce program are Aida!!

si la papa, si la schimbat pampers...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mai vroiam sa va zic ca in 19 oct sau 25 e data cand l-am conceput pe asta micu... mai degraba 25, cred io... si tot atunci e ultima data cand ne-am intalnit cu sotu... pentru actiune... stiu, sa-mi fie rusine... el bietu e rabdator, dar pana cand? ei, am mai incercat o data dupa ce am nascut, dar nu a mers...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

cristina, pai draguta mea mai zici de depresii si alte cele. E si hormonal. Noi am avut 10 luni de abstinenta. Tot asa cam de pe 29 oct cand l-am conceput pana pe 2 septembrie. La noi sunt motive religioase insa si nu facem nimic in timpul sarcinii. Plus ca noi suntem si obisnuiti cu abstinenta...acusi vine Postul Mare. Eu zic sa te gandesti la o cina romantica...dar preferabil nu intr-o zi de miercuri, vineri sau duminica. Eu zic ca putin iubire o sa te mai echilibreze hormonal si o sa fii muuuuuult mai linistita. Garantat!
Bianca eu din ce am citit studiat stiu ca anticonceptionalele sunt avortive...nu mai stiu sigur la sterilet exact ce se intampla. O sa caut si iti dau ceva materiale pe PM.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu am avut o zi de vis azi...

dupa ce mi s-a facut iar lumina in casa am iesit prin piata la soare, apoi i-am cumparat mariei cateva bluzite cu maneca lunga si o pijama, timp in care isa a dormit 2 ore jumate. am ajuns acasa chiar cand sa vina maria de la scoala, le-am dat papa la amandoua si cum delfinasa nu se dadea dezlipita de mine (statea cu limba scoasa asa pe titi, nici nu papa nici n-o lasa), ne-am intins in pat la tv si am adormit amandoua ca pe vremuri , ea pe burta mea! si am dormit o ora ca lunecase intr-o parte si nu mai ajungea la titi, deci ne-am mutat in patul mare si am mai dormit o ora!! m-a trezit soneria, dar deja eu eram satula de somn, dar isa a mai ramas o jumate de ora, apoi a papat... ce bine a fost!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

In Bucuresti o femeie la curatenie ia in jur de 100 Ron (3 camere)la care se adauga transport. Si am avut surpriza sa faca de mantuiala in asa fel incat a trebuit sa termin eu ce a inceput ea.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

foarte frumusel bebe Teo

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, nu ma supar, ca ai dreptate, nu e bine... Auzi Corina? Io vorbesc... Dar clar ca nu e ok, ca tre sa avem si o relatie cu sotul, si pentru ei (barbatii), dar si pentru noi... Stiu ca noi vedem numai scutece, alaptat, nesomn... dar altfel cum sa mai existe intimitate in relatie? Is buna la teorie, nu? Practica ma omoara... Legat de ceai de soc- numai o data am baut, nu stiu de ce , ca parca nu am timp sa fierb apa, sa il las acoperit.. Sau de lene... Asa ca nu stiu daca functioneaza... Dar chiar m-am gandit la tine, ca iti eram datoare cu raspunsul...

Alina, io habar nu am daca e bine sau nu cu suculetul... ca fiecare mama stie mai bine... acuma, nici tu si nici sotul tau nu sunteti grasunei, cu cine vrei sa semene? Si eu cred ca e bine, ca fata , 6 kile la aproape 4 luni... Of, si tu cu somnul asta nasol de peste noapte...

Larisa, o sa iti urmez sfatul... O sa incerc maine ceva, ca de dimi ma duc singura in oras, sa imi spal ochii, las copilul cu sotul, si cel mai probabil ma voi binedispune... Si poate, poate, se alege si el cu ceva... Corina, ce zici, ii faci si tu o surpriza sotului?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare de cu seara...

mai fetelor, aseara am crezut si eu ca ma tot iau si ma duc...asta micu, ca acu il parasc, poate se rusineaza si-si revine, m-a tinut in tensiune de la ora 22 pana la vreo 24, dar si in timpul noptii de cateva ori, asa, ca sa nu-mi cada bine somnul...a urlat frate indiferent unde il puneam sau cum il tineam...offff...si ce ma enerveaza e ca nu stiu daca e burtica, dibtisorii sau altceva, drept urmare am zis ca o sa merg cu el la medic, sa vedem...desi mare lucru nu cred ca ne poate face...

totusi, azi a fost cumintel...acu doarme, de data asta fara urlete si frichi frichi...sper sa-l tina obiceiul...

cristina, rodi, va inteleg...,am experimentat si eu toate astea mai ales cu eric...de cate ori simt ca nu mai pot, ma gandesc totusi la acele femei care si-ar da viata sa aiba un copil si nu pot...sau ma gandesc la mamicile care si-au pierdut copilasii sau care au copii cu pb grave...asa incat acum mi-am propuns sa nu ma enervez si sa nu ma mai supar pe pici, chit ca uneori cand plange necontrolat fara sa-l pot calma, simt ca o iau razna...si el ..e cumintel de felul lui...

faza cu curatenia o stiu prea bine, drept pt care de maine imi vine cineva la curatenie...

noi suntem la pampers 4, ca la sunculitele noastre se cere...

inca ceva, pana ma mai tine neuronul...e bine ca atunci cand puneti copilasii pe burtica, sa le puneti un prosop rulat la subrate, sa stea cu pieptul pe el...e mai usor si asa mi-a recomandat neonato...

revin!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victo

merge?
fetelor, sunt zile in care desi sunt conectata, nu pot scrie mesaje.oare de ce? a mai patit careva?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

eu ieri am patit altceva...vroiam sa ma conectez si-mi zicea 'user sau parola incorecte'...poi cum naiba?? a trebuit sa schimb parola..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

pozici cu noi puteti vedea la adresa de mai jos. Deocamdata nu pot incarca nimic in album. Mi se spune ca sunt in perioada de proba.Cum pot face pentru ca in dreptul mesajelor mele sa nu mai apare 'nemoderate'; pot face eu ceva sau depinde de administrator?

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010

roxana, bun venit! bb Theo e adorabil, un frumusel...

si noi suntem din aceeasi zi cu voi..

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Asa e, Cristina, cum zici tu, sa avem o relatie, dar exista o raceala si eu sunt genul care nu lasa orice ar fi, si acum mai nou vad ca si sotu se ambitioneaza, plus ca seara dormimv"cur in cur" (scuzati expresia), nu mai e nici macar imbratisarea aia dar ce sa mai zic de sarutul de noapte buna, s-a pierdut farmecul undeva pe drum in cele 9 luni de sarcina.
Eu las lucrurile asa, astept o minune, poate se intampla de Craciun.
Eu iti doresc mult succes cu sotul tau, el poate are alt caracter si un

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput