Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am fost afara, in curte, evident... l-am dus cu slingul, mi se pare ca sta mai bine decat in ham... dar tot numai o juma de ora a dormit... la 1 a papat doar 100 ml... daca ii bagam degetul in gura, il sugea, bagam suzeta, o lua, bagam sanul, urlete... Si nu am mancat nimic neobisnuit, sa zici ca mi s-a schimbat gustul laptelui... nu stiu ce are copilul asta... va rabda foame, ce sa-i fac, ca nu mai vreau sa ma mulg, poate s-a invatat cu bibe, si nu mai are chef sa traga pe final, io stiu???

Tre sa imi iau musai umidificator... Culmea e ca la copil e uscat aerul, la noi in camera e umiditatea prea mare, avem 3 dezumidificatoare...

De o vreme cand sta in fisher, atat de tare da din picioare si din maini, ca un pic mai are si zboara... pai el era linistit... acum orice face pun pe seama dintilor...

Iar am citit multe pagini, si iar nu mai stiu nimic, mai vroiam sa raspund, sa mai zic una , alta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mai vroiam sa va zic ca in 19 oct sau 25 e data cand l-am conceput pe asta micu... mai degraba 25, cred io... si tot atunci e ultima data cand ne-am intalnit cu sotu... pentru actiune... stiu, sa-mi fie rusine... el bietu e rabdator, dar pana cand? ei, am mai incercat o data dupa ce am nascut, dar nu a mers...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

L-am primit, Paula.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

In Bucuresti o femeie la curatenie ia in jur de 100 Ron (3 camere)la care se adauga transport. Si am avut surpriza sa faca de mantuiala in asa fel incat a trebuit sa termin eu ce a inceput ea.

24.06.2010

oare avem aceeasi femeie?

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Racusor, parca tu aveai probleme cu Andrei cu constipatia. Cu ce ai rezolvat-o?

24.06.2010

de saptamana trecuta am inceput sa ii dau debridat si imediat a inceput sa faca...de ieri dimineata nu i-am mai dat, sa vedem ce si cum. ieri a facut de 3 ori, azi niciodata

il mai las pana duminica sa vedem daca s-a reglat, daca nu, din luni din nou debridat

1ml/kg corp trebuie sa dai in 2-3 reprize.

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Debridat am mai folosit si noi in urma cu o luna. nu am avut rezultate atunci.Vom mai incerca.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Un pediatru mi-a sugerat: "decat sa-i dai toate prostiile pentru kk mai bine incearca cu o lingurita de zeama de mandarina/zi" - 2.5ml - lingurita mica, mica nu aia de ceai. Ce sa zic are dreptate, nu? Noi ne-am reglat - facem la 2 zile.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mai vroiam sa va zic ca in 19 oct sau 25 e data cand l-am conceput pe asta micu... mai degraba 25, cred io... si tot atunci e ultima data cand ne-am intalnit cu sotu... pentru actiune... stiu, sa-mi fie rusine... el bietu e rabdator, dar pana cand? ei, am mai incercat o data dupa ce am nascut, dar nu a mers...

foarte bine ai folosit iconul ala , sa-ti fie rusine! nu te mira daca o ia razna sotiorul... un an, cristina, un an!!!

am glumit, sa nu te superi

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Buna seara si de la noi!!!
Noi intram mai rarut pe aici ca a fost frumos afara zilele astea si am preferat sa le petrecem pe afara.
Crispro zi-mi te rog daca a dat roade ceaiul de soc??? Eu mi-am luat unul pt lactatie de la HIPP sub forma de granule, am baut doar o ceasca sa vedem ce rezultate da, daca da.
Rody,am vazut pozele cu Isa, e o dulce, seamana cu mami la ochisori.
Roxana, bine ai venit printre noi, vazut poze frumoase cu bebe Theo, sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa creasca mareeee.
Cat despre constipatie, ce e aia??? Noi doar de doua ori am fost constipati si at am pus supoz cu glicerina, in rest Tudorel face kk de cate 3-4ori pe zi de obicei dupa ce papa.

Citat:

Off Crispro, cat de mult semanam noi doua, bine ca la noi a intervenit si o raceala o data cu nasterea lui Tudor, nu mai suntem atat de apropiati cum eram inainte si nici nu facem ceva care sa remedieze situatia fiinca suntem amndoi orgoliosi si asteptam care, cine, cum sa faca primul pas si se pare ca nici unul din noi nu face nimic.
Apropo nici Tudor nu a avut o noapte prea linistita, a marait apropate toata noaptea. Ca sa-l linistesc i-am oferit mai o suseza, mai un leganat si asa pana la 5 dimi cand i-am dat sa pape si apoi iar s-a trezit la 6:50, iar papa, apoi la 8:45 iar papa si apoi am stat trezi, nu am mai dormit.
Va pup fetelor

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Fetele, salutare in primul rand!
Azi i-am dat Aidei o lingurita de suc de morcov...ioi ce incantata a fost! Se intindea sa linga mai bine lingurita si se uita cu jind dupa borcanas...
Eu tind sa cred ca fata mea nu se mai satura de la lapticul meu, pt ca nu gras. Sapt viitoare mergem la dr pt vaccinul de 4 luni si poate ne recomanda ceva. Sa mai puna si ea ceva pe ea, ca are 6 kile la aproape 4 luni.
Gresesc oare? Dar nici LP nu vreau sa-i dau, mai bine LM si supite sau suc de morcov sau cereale...
Si ea face kk dupa fiecare masa si acum. Oare cat are de gand sa mai faca asa? Ufff m-am saturat de schimbat la scutece
Edit: acum mananca de 3 ori noaptea, la 1:30, 5 si 7. Sunt capiata de somn

Mergi la inceput