Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iul_aug2010/iul_aug2010.jpg)
BUN GASIT
INTR-O NOUA ETAPA A VIETII
IMPREUNA CU MICII DELFINASI !!!A FOST ODATA O MINUNATA ODISEE A GRAVIDUTELOR CU DELFINASI
1...188APOI A VENIT O ODISEE A MAMICILOR CU DELFINASI
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23
- 14
, din care 5
si 9
09.06 - Andrei Ioan
![](bibe.gif)
09.06 - Stefan Calin
![](bibe.gif)
16.06 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
19.06 - Hannah Isabela
![](bibe.gif)
23.06 - Matei Alexandru
![](bibe.gif)
24.06 - Maria Antonia
![](bibe.gif)
24.06 - Larisa Ioana
![](bibe.gif)
24.06 - Filip
![](bibe.gif)
24.06 - Theodor Mihai
![](bibe.gif)
25.06 - Beatrice-Teodora
![](bibe.gif)
27.06 - Mihnea Damian
![](bibe.gif)
29.06 - Sebastian Petru
![](bibe.gif)
29.06 - Stefan Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Tudor Andrei
![](bibe.gif)
30.06 - Aida Alexandra
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
01.07 - Bebe
![](bibe.gif)
03.07 - Rebeca Stefania
![](bibe.gif)
06.07 - Carla Maria
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
07.07 - Amelia
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
08.07 - Mara Madalina
![](bibe.gif)
08.07 - Yanis Stefan
![](bibe.gif)
08.07 - Matei Marius
![](bibe.gif)
09.07 - Victor
![](bibe.gif)
11.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Natalia
![](bibe.gif)
13.07 - Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
13.07 - Ema Andreea
![](bibe.gif)
15.07 - Letizia
![](bibe.gif)
15.07 - Radu Gabriel
![](bibe.gif)
16.07 - Eva Maria
![](bibe.gif)
16.07 - Mihai
![](bibe.gif)
16.07 - Bebe
![](bibe.gif)
16.07 - Maria
![](bibe.gif)
17.07 - Vlad
![](bibe.gif)
18.07 - Sabina Maria
![](bibe.gif)
18.07 - Bebe
![](bibe.gif)
19.07 - Iulia
![](bibe.gif)
21.07 - Paul-Christian
![](bibe.gif)
22.07 - Nectarie
![](bibe.gif)
22.07 - Luana-Maria
![](bibe.gif)
23.07 - Victor Andrei
![](bibe.gif)
23.07 - Alicia
![](bibe.gif)
24.07 - Raul Ionut
![](bibe.gif)
24.07 - Mihai
![](bibe.gif)
25.07 - Filip
![](bibe.gif)
26.07 - Bebe
![](bibe.gif)
28.07 - Riana Maria
![](bibe.gif)
30.07 - Denisa Maria
![](bibe.gif)
31.07 - Bogdan Andrei
![](bibe.gif)
![](surf.gif)
![](surf.gif)
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
02.08 - Andra Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Clara Maria
![](bibe.gif)
02.08 - Andre
![](bibe.gif)
03.08 - Alexandru Radu
![](bibe.gif)
03.08 - Giulia
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Bianca Maria
![](bibe.gif)
04.08 - Sara Elena
![](bibe.gif)
05.08 - Tudor Constantin
![](bibe.gif)
05.08 - Denis Gabriel
![](bibe.gif)
06.08 - Ariana
![](bibe.gif)
07.08 - Robert
![](bibe.gif)
07.08 - Anne
![](bibe.gif)
09.08 - Matei Gabriel
![](bibe.gif)
10.08 - Sebastian
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
10.08 - Cristian Alexandru
![](bibe.gif)
10.08 - Eric Nicholas
![](bibe.gif)
10.08 - Raducu
![](bibe.gif)
12.08 - Radu
![](bibe.gif)
12.08 - Bebe
![](bibe.gif)
12.08 - Albert Simion
![](bibe.gif)
12.08 - Maeva Caterina
![](bibe.gif)
12.08 - Tudor Stefan
![](bibe.gif)
14.08 - Iulia Alexandra
![](bibe.gif)
16.08 - Miguel
![](bibe.gif)
17.08 - Priscilla Serayah
![](bibe.gif)
17.08 - Victor Petru
![](bibe.gif)
18.08 - David
![](bibe.gif)
19.08 - Iulia
![](bibe.gif)
20.08 - Dimitrie
![](bibe.gif)
20.08 - Miruna-Ioana
![](bibe.gif)
20.08 - Eva
![](bibe.gif)
24.08 - Florentin Andrei
![](bibe.gif)
CD27.................... 14.10.1981
Cris2010............... 24.10.1978
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle1981/michelle1981.jpg)
michelle1981 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt pe baricade la muls caci mandra mea mi-a lasat tot plini sanii si nu se mai putea.
ROXANA - bine ai venit!
CRISPRO - eu pe a mea am invatat-o sa se ridice facandu-i masaj dupa baita. O pun pe burta, la inceput o lasam cateva secunde, dar conteaza si alea.
LA MULTE LUNITE NECTARE SI LUANA
!
OTILIA - deja a venit iarna?
Am citit patania cu laptopul. Incredibil!! Nu s-a mai putut face nimic?
SORINA - sper ca ai reusit sa adormi, sa te odihnesti si tu
RODYKA - ma bucur ca exista si oameni precum directorul scolii. Pupici Mariei si Isei. Am vazut pozele si filmuletul, tare dulce e.
Am filmat-o si eu pe a mea cand zdranganea o jucarie, am pus filmuletul pe picasa in contul meu (e invitatie pe delfinasi)
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sorina_goga/sorina_goga.jpg)
sorina_goga spune:
Nu, nu, tot aci sunt!!!
Alaptat copilul la 5 si eu in continuare pupaza de noapte (de dimineata de acum). mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI NECTARIE SI LUANA!!!
Sa cresteti mari pui dragalasi si sa fiti sanatosi, cu mult noroc in viata!
Sorina, fugi la culcare ! bea un laptic cald si sa vezi cum adormi...si eu sper sa adorm la loc
mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Neata!
Bei, m-am trezit eu si fecioru' nik. Doarme de la 23:30.
Nu m-am trezit din cauza sanilor, dar nu cred ca am mai dormmit asa de mult legat din trim. 2 de sarcina Nectarie
sa fii sanatos, voios si sa aduci bucurii parintilor!
Luana
de angharad, sa cresti mare si sanatoasa!
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
buna dimineata si de la noi... a fost o noapte dormita intreaga, asa ca inainte, m-am trezit cu sanii tari si la 7 a papat isa unul si jumatate , sa vedem cum ne descurcam azi, ca ieri efectiv a trait cu aer...
_ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
crispro spune:
Neata! Is rupta... Pe la 2 a inceput maraiala, asa ca timp de o ora am tot defilat din dormitor in camera lui... LA 3 m-am mutat cu totul in camera lui, si am continuat cu foiala, scapat suzeta, bagat la loc, pana la 4 jumate... Timp in care am plans de nervi, si de obosita si de tot... I-am dat sa manance, ca nu mai stiam ce sa-i fac... A dormit 2 ore, pana la 6 jumate, iar trezirea... I-am dat iar papa din celalalt san, ca sa nu ma doara, si sa nu ma mai mulg... Ca nu mai aveam nervi si de pompa aia nenorocita... Si la 7 jumate iar trezirea... Nu mai pot... si iar e dimineata, si iar o iau de la capat, si maine iar, si tot asa... Am zile atat de proaste, ca imi vine sa ma duc in lume...
Tina, ce fain te-a intampinat Raducu! Abia astept si eu! Fain de tine ca mai iesi, te mai recreezi un pic, te rupi de tot... Io cred ca tot prinsa voi fi vesnic cu copilul... Ma gandesc si mai tarziu cand mai tre sa merg la o nunta... Nu prea am cu cine sa il las... Eventual cu soacra, care de regula e cu celalalt nepot... Am zile cand zic ca imi iau o femeie sa ma ajute la curatenie, ca nu mai fac fata... Oricum mi le impart, intr-o zi fac baile, in alta livingul, in alta dormitorul, apoi camera copilului, apoi buicataria, si pe cand sa ma bucur ca e curat, o iau de la capat... Si toate le fac in graba, cum apuc...
Il duc pe pitic la papa, ca ma dor sanii... Nu ma mai mulg ca NU MAI POT!!! Is obosita! Am obs ca e aerul foarte uscat la copil in camera, de abia sufla de dimi, i-am pus ser, si am scos balaurii... La noapte punem prosoape ude pe calorifer...
La multi ani Nectarie si Luana! Sa crseteti mari, cuminti, sanatosi si voiosi!
Roxana, bine ai venit in gasca!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
crispro spune:
Si acum recitind mesajul meu, vad ca tare haotic scriu... Nu ma mai duce bibilica...
Michelle, asa fac si eu, la baita il pun pe burta... Dar tare greu e...
Acum de dimi l-am cautat in gurita, credeam ca a rupt gingia si asta al doilea ca si ieri si azi noapte a fost foarte marait... dar nu... deci, maraiala continua... enjoy!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
pufescu spune:
cred ca a fost ceva in aer ca si noi am dormiiiit!!!de la 22.30 el si de la 24 mami pana la 7!Ma rog,eu m-am trezit de vreo doua ori sa-l verific.A intrat tare bine somnu asta,eram zombie dupa aproape o saptamana de frichineala zi si noapte.Cred ca a fost asa bine si pt ca ieri am iesit in sfarsit afara.
Mi-a facut puiul o iritatie naspa...e rosu la subrat,un pic pe antebrate,la gat(sub barba,acolo poate fi si ca ii mai cade lapte)si pe labutele de la picioare.Si e pielea uscata si un pic solzoasa.L-am dat cu galbenele aseara dupa baita,dimineata parca era mai bine.
Trebuie sa cumparam o cadita mai mare,nu mai prea incape in asta...si dimineata am arhivat majoritatea hainutelor ca nu ii mai vin,a ramas dulapul gol.Noroc ca vine weekendu',it's shopping time.
Inca nu am depus dosarul de cic si de alocatie...sper sa imi dea hartzoagele de la servici repede ca si asa banii ii vad mai la primavara...ultima zi de postnatal a fost pe 17.Nasol e ca la servici nu e de lucru(firma de proiectare)si mi-e ca se inchide firma inainte sa ma intorc eu la lucru...si nu ma vad luand-o de la capat in alta firma,aici era dream job pt mine.Incep sa ma gandesc la o afacere,partea proasta e ca domeniul la care ma pricep e la pamant...poate ma apuc genti si haine si tzacaneli gen fondul plastic ca cu asta m-am tinut in facultate...numai ca pe criza asta nu stiu daca se mai vand.Un dezavantaj ar fi ca ar fi casa plina de bolduri,nasturi foarfeci si alte chestii numai bune pt bubu :).
Daca nu umbla astia la alocatie mai fac doi copii si ma specializez in pampersi si facut biscuiti :)))
pufescu spune:
crispro,fi barbata agripino!
capul sus ca o sa vina si zile(si mai ales nopti)mai bune. Si eu am avut cateva momente saptamana asta cand am zis ca gata,pana aici mi-a fost.Incearca sa iesi afara,plimbarea pare sa ii calmeze cel mai eficient(cel putin la noi).Vine weekendul,stau taticii acasa...o sa fie mai bine,o sa vezi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/larissa_79/larissa_79.jpg)
larissa_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Neata! Is rupta... Pe la 2 a inceput maraiala, asa ca timp de o ora am tot defilat din dormitor in camera lui... LA 3 m-am mutat cu totul in camera lui, si am continuat cu foiala, scapat suzeta, bagat la loc, pana la 4 jumate... Timp in care am plans de nervi, si de obosita si de tot... I-am dat sa manance, ca nu mai stiam ce sa-i fac... A dormit 2 ore, pana la 6 jumate, iar trezirea... I-am dat iar papa din celalalt san, ca sa nu ma doara, si sa nu ma mai mulg... Ca nu mai aveam nervi si de pompa aia nenorocita... Si la 7 jumate iar trezirea... Nu mai pot... si iar e dimineata, si iar o iau de la capat, si maine iar, si tot asa... Am zile atat de proaste, ca imi vine sa ma duc in lume... Tina, ce fain te-a intampinat Raducu! Abia astept si eu! Fain de tine ca mai iesi, te mai recreezi un pic, te rupi de tot... Io cred ca tot prinsa voi fi vesnic cu copilul... Ma gandesc si mai tarziu cand mai tre sa merg la o nunta... Nu prea am cu cine sa il las... Eventual cu soacra, care de regula e cu celalalt nepot... Am zile cand zic ca imi iau o femeie sa ma ajute la curatenie, ca nu mai fac fata... Oricum mi le impart, intr-o zi fac baile, in alta livingul, in alta dormitorul, apoi camera copilului, apoi buicataria, si pe cand sa ma bucur ca e curat, o iau de la capat... Si toate le fac in graba, cum apuc... Il duc pe pitic la papa, ca ma dor sanii... Nu ma mai mulg ca NU MAI POT!!! Is obosita! Am obs ca e aerul foarte uscat la copil in camera, de abia sufla de dimi, i-am pus ser, si am scos balaurii... La noapte punem prosoape ude pe calorifer... La multi ani Nectarie si Luana! Sa crseteti mari, cuminti, sanatosi si voiosi! Roxana, bine ai venit in gasca! ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() Poze |
cristina, luati-va un umidificator. Isi face treaba foarte bine. Nu e bine pentru el sa fie aerul uscat.
daca financiar va puteti permite o femeie sa va ajute la curatenie nu ezita! eu desi sunt tipicara si am senzatia ca nimeni nu face ca mine m-am decis sa i-au pe cineva ca nu mai pot. in fiecare zi tot zic ca inca asta si termin si a doua zi de la capat.
Aseara am facut ciuperci umplute...yami ce bun...azi vreau sa fac supa crema de conopida. Dar asa jonglez cu toate ca nu e nici curat, nici mereu mancare si nici eu odihnita. Ca sa nu ma zic cu firma ca si acolo sunt multe in pending. Sunt si zile in care insa las totul balta..copilul cu o prietena si ies cu sotul in oras la restaurant in miezul zilei...asa imi incarc bateriile. super. Chiar ieri am avut o iesire la Metro la cumparaturi, in doi. Al meu cateodata la trezirea de la 6 sau 5:30 dimineata nu prea mai vrea somn. Asa ca il i-au la noi in pat si ii indes in gurita ba tzatzi, ba suzeta pana adoarme.
Larisa mamica de Nectarie
![](bebic.gif)
![](zana.gif)
http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#