Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, nu ma supar, ca ai dreptate, nu e bine... Auzi Corina? Io vorbesc... Dar clar ca nu e ok, ca tre sa avem si o relatie cu sotul, si pentru ei (barbatii), dar si pentru noi... Stiu ca noi vedem numai scutece, alaptat, nesomn... dar altfel cum sa mai existe intimitate in relatie? Is buna la teorie, nu? Practica ma omoara... Legat de ceai de soc- numai o data am baut, nu stiu de ce , ca parca nu am timp sa fierb apa, sa il las acoperit.. Sau de lene... Asa ca nu stiu daca functioneaza... Dar chiar m-am gandit la tine, ca iti eram datoare cu raspunsul...

Alina, io habar nu am daca e bine sau nu cu suculetul... ca fiecare mama stie mai bine... acuma, nici tu si nici sotul tau nu sunteti grasunei, cu cine vrei sa semene? Si eu cred ca e bine, ca fata , 6 kile la aproape 4 luni... Of, si tu cu somnul asta nasol de peste noapte...

Larisa, o sa iti urmez sfatul... O sa incerc maine ceva, ca de dimi ma duc singura in oras, sa imi spal ochii, las copilul cu sotul, si cel mai probabil ma voi binedispune... Si poate, poate, se alege si el cu ceva... Corina, ce zici, ii faci si tu o surpriza sotului?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

daca dispui de ceva finante...n-ar strica sa iti cumperi o lenjerie sexy dar finuta si un parfum nou. eu asa am facut prima data si m-am simtit si eu super bine...ca era altceva nou, pentru mine..nu doar miros de scutece si bebe. plus de asta a fost si o surpriza pentru sot.
abia astept sa ne povestesti apoi. abia o astept pe cristina noastra...sa vedeti ce radiaza dupa si nu i se mai pare totul atat de negru si greu.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/NectarieLuna3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Fetele, salutare in primul rand!
Azi i-am dat Aidei o lingurita de suc de morcov...ioi ce incantata a fost! Se intindea sa linga mai bine lingurita si se uita cu jind dupa borcanas...
Eu tind sa cred ca fata mea nu se mai satura de la lapticul meu, pt ca nu gras. Sapt viitoare mergem la dr pt vaccinul de 4 luni si poate ne recomanda ceva. Sa mai puna si ea ceva pe ea, ca are 6 kile la aproape 4 luni.
Gresesc oare? Dar nici LP nu vreau sa-i dau, mai bine LM si supite sau suc de morcov sau cereale...
Si ea face kk dupa fiecare masa si acum. Oare cat are de gand sa mai faca asa? Ufff m-am saturat de schimbat la scutece
Edit: acum mananca de 3 ori noaptea, la 1:30, 5 si 7. Sunt capiata de somn

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)

Alina, si al meu se trezeste de 2-3-4 ori/noapte si la 4 luni are 8kg. I-am dat si completare cu LM si tot dupa 3-4 ore se trezeste, nu mai spun ca de pe la ora 3 incepe cu treziri din 2 in 2 ore.

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Asa e, Cristina, cum zici tu, sa avem o relatie, dar exista o raceala si eu sunt genul care nu lasa orice ar fi, si acum mai nou vad ca si sotu se ambitioneaza, plus ca seara dormimv"cur in cur" (scuzati expresia), nu mai e nici macar imbratisarea aia dar ce sa mai zic de sarutul de noapte buna, s-a pierdut farmecul undeva pe drum in cele 9 luni de sarcina.
Eu las lucrurile asa, astept o minune, poate se intampla de Craciun.
Eu iti doresc mult succes cu sotul tau, el poate are alt caracter si un

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Corina, zice sexologul de serviciu ( vorba vine ca eu is super naiva in domeniu plus ca nici un fel de experienta nu am...doar cu sotul) nu e deloc bine ce faci. Cel mai destept cedeaza...intotdeauna! Plus de asta o femeie trebuie sa fie inainte de toate inteleapta. Am avut si eu perioade de raceala cu sotul ( e drept generate de mine din incapatanare) si cum al meu tot asa asteapta sa fac eu primul pas in orice ( bine..nu mereu) am stat si noi cateva nopti spate in spate. Eu n-am rezistat mai mult de 3-4 nopti....daca va iubiti ( si cred ca e asa) de ce sa lasati raceala asta intre voi...doar de ambitie....clar raceala din timpul noptii se rasfrange si ziua si de aici probleme, discutii etc. Ori voi suneti acum o familie...e vorba si de binele copilului tau in fond. Nu stiu eu as organiza o cina romantica....chiar daca is super incapatanata de fel ( berbec...). Mai ales ca barbatii dupa nastere asteapta semnalul femeilor ca sunt pregatite pentru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Roxana, scuza-ma!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

aaaaa..63.9 kg azi... suntem pe drumul cel bun....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Larisa, am o lejerie super faina, e ca un corset , imi tine bine burta, imi ridica sanii - ideala, am tot probat-o, mi-am si luat-o intr-o seara pe mine, cu gandul ca il dau pe spate pe sot.. Vezi de treaba- si-a gasit asta micu sa imi faca program, plansete, papa, treziri, de nici nu am apucat sa ii arat sotului cu ce is imbracata...

Coteasca, nici la noi nu e tare roz... Ca nu mai avem timpul de dinainte... Seara ne pupam ca doi copii si zicem noapte buna, si tot "cur in cur" dormim... Ca io de cand cu sarcina is mofturoasa, sa nu sufle pe mine, nu imi place ca fumeaza- chiar daca se spala pe dinti si rumega guma inainte de culcare... Dar stiu ca e omul meu, si tre sa ii mai arat din cand in cand ca si pe el il iubesc, si ca inca mai stim sa ne simtim bine impreuna... Repet, practica ma omoara...

Rodi, cand te aud cate ore a dormit Isa azi, ma ia cu ameteala... Al meu a dormit in total azi o ora... Acum la 9 l-am dus la papa, a tras de 2 ori si a adormit... Cred ca doar vreo 10 ml a apucat... Sanii mi-s tari, astept sa se trezeasca.. Ori in curand, ori peste vreo 3 ore...

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Asa, invarte cutitul, nu te lasa... Declar si io 70... de la 69 acum cateva zile...

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Asa, invarte cutitul, nu te lasa... Declar si io 70... de la 69 acum cateva zile...

Poze

da mah...dar ia...iti dau ocazia sa invarti si tu cutitul nitel
io am mancat azi asa:
MD: cafea+ 2 struguri+ 2 buc cioco 85% cacao
pranza: varza calita
cina: ciuperci umplute la cuptor + 2 mere

Am renuntat la zahar, grasimi rele si paine. Doar integrala. Incerc sa mananc Monti. Mai am si abateri. Dar nu ca inainte cand dadeam gata o cioco. Tu ce ai papat azi?

Acu' is rupta de foame ca am mancat prea putin azi...nu-í nimic ii dau cu apa plata

Io nu ma simt bine grasuta in pat...am senzatia ca pune mana pe suncile mele nu stiu cum...plus de asta tre'sa intru in haine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Deci, sa vedeti ce revelatie am avut azi:

Mergand la p[limbare cu carutul, m-am intalnit cu o mamica prietena de la un curs de gravide, a carei fetita e cu cateva ore mai mare decat al meu copil. Stiam ca fetita ei nu a prea luat bine in greutate de la nastere, are o problema de reflux, si mi-a povestit ca saptamana asta a tot umblat pe la medici cu ea la control, si ca nici a ei nu mananca, plange la san, il refuza, iar concluzia medicilor dupa ce au pus toate cap la cap a fost ca lapticul ei nu e suficient. I-au spus ca desi si ea, ca si mine, strangea de san si tasnea lapte, in momentul in care fetita nu mai vroia sa pape, asta nu inseamna ca laptele e suficient. Chiar daca mai e lapte, se poate sa vina destul de greu, de unde plansul copilului si refuzul lui de a mai lua sanul.
Explicatia asta m-a pus pe ganduri, desi eu toanta, nici nu concepeam ca e posibil sa nu mai am laptic suficient. Prin urmare, in seara asta dupa ce copilul a supt 110 ml din ambii sani, pentru ca nu a "vrut" mai mult, m-am muls si am mai scos exact...10 ml

Ma gandesc acuma ca probabil cand a fost bolnavior si nu a mai papat, s-a micsorat si productia...deci de maine trec pe dopaj si eu. Asa ca va rog sa-mi spuneti din experienta voastra ce era mai bun, Galaforul sau Galactogilul. Care era natural? Mentionez ca eu probleme de gust n-am, ca inghit orice

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri - nici la noi nu e chip sa facem ceva seara, el se culca devreme, puiul vrea atentie maxima la orele alea ... am ciupit cate ceva in timpul zilei cand ea dormea - mutat carutul in camera ei si noi profitat de canapele. Parca ne redescoperim. E haios ca el incerca sa ma abordeze doar dupa ce ma vede ca am terminat sa ma mulg - ii e frica sa nu cumva sa se atinga de mancarea copilulul . Intr-o zi eu chiauna de cap el ma tot intreba cand doarme copilul, iar eu nu pricepeam ce vrea de la mine .

Intrebare - daca papa cate 200-220 ml si doar 4 mese pe zi e destul?

Azi a fost asa: trezire la 5 - papat, jucat putin de tot, somn de la 6 la 11, papat la 11 si jucat pana la 14, somn pana la 16, masa pana la 17, plimbare pana la 19 si acum doarme ... e deja 20.45 la noi si nimic... sper sa se trezeasca sa mai pape odata macar .

Cum sa fie avort ca iei anticonceptionale - ele inhiba ovulatia - nu mai se formeaza ovocite, nu au cum sa rezulte embrioni!!! Iar daca totusi se intamla embrionul se prinde bine merci. A din punct de vedere religios o fi cine stie ce interpretare asta nu stiu. Fizic nu e avort.

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput