Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

victo, eu ii dau 50 de lei pentru cateva ore, am apartament cu 4 camere. Atata m-am gandit eu sa-i dau, ca ea tot s-a codit sa-mi ceara bani, nici nu stia cat, ca nu mai face curatenie la altcineva. Nu stiu daca e mult/putin?! Oricum ea a parut tare multumita. Tu cat ii dadeai?

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

noi avem cadita ok baby onda evolution si incape bine in ea. si dupa 6 luni, il mutam in partea cealalta, si are forma sa stea in fundulet.

eu inca nu l-as pune in cada mare decat ocazional. asta pentru ca poate nu in fiecare seara am timp sa spal temeinic cada. si cum hainutele i le spal separat, asa cred si ca ar trebui sa faca baita separat. macar pana mai creste un piculet.

dar cadita poti sa iei una ieftina de la obor, de aia fara nici o forma. noi am avut una la socri, doar ca f mica, ii puneam un prosop mare sub cap, si era foarte incantat ca plutea in cadita aia ii puneam multa apa si era mult mai fericit decat in asta care o avem acasa, cu forme si minuni...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

si eu tot apart cu 4 camere am. mie imi cerea 7 lei pe ora, dar mi se parea ca atata lungea orele aleaaaaaaaaa..ca venea de la 9 dim si termina abia pe la 6..si bucataaia o lasa la urma si parca niciodata nu o facea ca lumea.plus biletul de autobuz..se facea iaca 70 lei

a facut si baile, si sters praful, geamurile, usile in orele alea? sau numa asa..aspirat, praf si sters pe jos si atat?

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

albiuta eu am din aia clasica, de la bunica :) nu mi s-a parut ca merita sa investesc bani in asa ceva.
intr-adevar dc il speli in cada, mi se pare si mie firesc sa o speli inainte, de fiecare data. cu Stefan a mai facut si sotul baie..si intai facea el dus, spalam cada si apoi cu copilul..eee..o gramada de timp..acum nu ne mai permitem :):)

as vrea sa cumpar si eu salteluta de activitati. voi de care aveti? comandata pe net sau luata din cora/carrefour? ca am vazut si acolo pe la 2 mil.sunt naspeturi alea?

Mergi la inceput

am un moment de respiro, ca Stefan isi muta masinile dintr-o camera in alta, traversand livingul :) iar Mihai doarme un somnic asa scurtut..imediat intru la masa de pranz cu Stefan, sper ca nu vom avea probleme, ca are mancare preferata-ciorba de periosare (de vita) si mancare chinezeasca, home made :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

si eu tot apart cu 4 camere am. mie imi cerea 7 lei pe ora, dar mi se parea ca atata lungea orele aleaaaaaaaaa..ca venea de la 9 dim si termina abia pe la 6..si bucataaia o lasa la urma si parca niciodata nu o facea ca lumea.plus biletul de autobuz..se facea iaca 70 lei

a facut si baile, si sters praful, geamurile, usile in orele alea? sau numa asa..aspirat, praf si sters pe jos si atat?

a facut tot ce ai zis tu, doar ca n-a sters geamurile ca nu erau asa murdare si i-am zis eu ca le mai lasam, ca nu-i ajungea timpul. Nici la bucatarie nu a facut decat putin, ca facusem eu deja. Ea are si serviciu si ajunge la mine pe la 3.30 dupa-amiaza. Eu zic ca daca e sa discutam preturile cu ele, cel mai bine e la lucrare, nu la ora, ca asa, unele o pot lalai la nesfarsit

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

da, normal ca la lucrare..na, a fost prima femeie si la mine. nu., ca mi se pare rezonabil 70 lei la cat e casa de mare,si la cate facea( 1 mie de jucarii de-ale lui stefan de mutat de colo colo, le mai si stergea de praf)( dar sa termine mai repede as vrea eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu mai ieftin de 15 euro/ora la curatenie n-am auzit pe nimeni aici. Si pe cine stiu ca ia asa nu vine la mine ca ne cunoastem .
Asa ca doua motive in plus sa ne organizam mai bine si sa ne descurcam singuri.
Din cand in cand atragem atentia fetelor sa nu mai dea mancare pe jos. Asta sa fie baiul. Pana la urma tot raul spre bine ca se invata mai cu disciplina de mici.

Michelle, a apucat sa depuna plangere la politie atunci si parca a mai dat un mail la Sony cu numarul lui. Dar nu avem sperante.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Multumesc de aprecieri, rodyka.
Imi poti spune si mie cum pot crea album pe contul comun?

roxana, scrie si tu repede inca vreo 5-6 mesaje sa treci de 10 sa nu mai fi moderata, si sa iti apara si mesajele in timp real...

intre timp activeaza-ti PM de la profilul tau...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna mamici!

La multe lunite Nectarie si Luana!!!

Btz nici nu imi mai trebuie sa ma mai uit, daca stiam ca poate fi asa nu mai indrazneam am visat azi noapte intr-una numa imaginile alea si cu gandul tot acolo m-am trezit tre sa imi sterg din memorie ce am vazut

Larisa am o intrebare, tu poate te pricepi am gasit un articol unde spunea de anticonceptionale si steriletul ca ar fi tot ca un avort ca de fapt nu lasa embrionul sa se prinda de peretii uterului . e adevarat? eu stiam ca de fapt nici nu lasa sa se formeze viata in interior voiam sa incep sa iau anticonceptionale dar de cand am citit tot stau pe ganduri .

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput