Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Cristina, off mai mami , da-ne noua numarul soacrei sa o rugam sa stea cu Vlad si tu sa ai un moment de respira cu sotiorul
Eu o chem zilele astea sa stea cu piciu', oricum vrea sa-l vada, si mai simt mai bine daca nu o aud cand sta cu el, ii las eventual un bibe cu lapticul meu si s-o descurca. De fapt noi trebuia sa mergem la Iasi la ziua unor prieteni, cu inca o pereche, dar cealalta pereche ramane peste noapte, asta insemnand ca eu trebuie sa conduc la intoarcere, si io noaptea drum mai lungut, n-am mai facut de ceva timp si banuiesc ca as fi si eu niscaiva obosita, asa ca zic pas, mergem la anu'. Plus ca la ora de culcare asta micu' o sa-i manance ficateii lu' bunica'sa, asa ca o las pe socrela sa-l vada pe nepotel strict ca un ingeras si pe noi niste neputinciosi

Am poza cu "sezlong" de ala cum zice Otilia la pozici, chiar am mai adaugat vreo 2 azi dimineata. Rody, sa nu te superi, dar am copiat si io ideea aia cu 7.00 pe cantar, mi s-a parut super

Rody, esti de un calm deosebit, fetele tale sunt niste norocoase, te-ai suparat si tu de 2 ori si te-ai calmat tot singura.

Aseara am fost pana la Selgros (noi3) si ii spuneam sotului de o prietena care trebuie sa nasca si deja are o depresie minosra si i-am adus aminte ca lucrurile incepusera sa se clatine intre noi desi in timpul sarcinii am fost de un calm aproape nefiresc, la care el mi-a zis ca nu s-a intamplat nimic deosebit, adica tot io ma agitam ca un Pepsi

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 3

Mergi la inceput

La curatenie ma tenteaza si pe mine sa chem pe cineva, dar din pacate chiar asta ne mai trebuie la bugetul nostru. Dar dupa ce incep munca il las pe Victor fara pampersi si tot chem pe cineva, ca atunci timpul o sa fie si mai scurt

Luna 3

Mergi la inceput

Rectific la mesajul cu Iasi-ul, mergem pana la urma, sa ma bucur, sa ma supar, nu stiu, sper sa nu-mi ies complet din graficul cu alaptarea. Ce-i drept imi permit drumul asta ca am ajuns de am o rezerva de lapte si oricum oricat de tarziu ajungem acasa bag pompa-n functiune. O sa lipsesc la o masa si la adormit. Deja parca imi vine sa caut motive sa nu merg

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Intrerup aspiratul sa va rog ceva: cand ma tot plang io pe aici, dati ignore... nu ma bagati in seama... ca is io dusa cu capul... ma tot vait si ma tot plang, dar vina e numai a mea... ca nu stiu sa comunic cu cei din jurul meu, care m-ar ajuta, dar nu indraznesc sa zica nimic, ca ma stiu sucita... Asa ca, ciocu mic la mine, ca nu am dreptul sa ma plang... Sotul e foarte ok, isi ofera serviciile, dar io nu si nu... ca is grozava.... soacra abia asteapta sa o chem , dar io nu, ca eu stiu cel mai bine... Asa imi trebuie... Prietenii vin la mine in 5 minute daca ii sun, dar asteapta sa ii sun, ca sa nu deranjeze... asa ca ia nu ma bagati in seama, sa imi revin si io putin... Atata ma plang de zici ca e capat de lume... mare branza ca nu am dormit cat as fi vrut azi noapte... bine ca acum cativa ani chefuiam pana la 5 dimi, nu dormeam cat vroiam, dar atunci nu era problema... Ei, ceapa mea de isteata! Hai, inapoi la curatenie!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Ce tare esti! Bravo!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

pozici cu noi puteti vedea la adresa de mai jos. Deocamdata nu pot incarca nimic in album. Mi se spune ca sunt in perioada de proba.Cum pot face pentru ca in dreptul mesajelor mele sa nu mai apare 'nemoderate'; pot face eu ceva sau depinde de administrator?

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010

bine ai venit Roxana! Delfinasa Teodora este f frumosa!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Pufescu ma gandeam ca ai terminat si tu "Textile_Pielarie" la Iasi.Da-mi si mie din placerea ta de a croi,eu sincer nu am nici o atractie spre acest domeniu.Nu ma vad eu facand pantofi sau alte minunatii.

Legat de baliuta:noi i-am luat una clasica,fara model si un suport separat cu ventuze.Intai il punem pe suport,il spalam bine,dupa care il scoatem si il bagam pe brotac la inotat

Informatician il fac pe Paul ca tot imi loveste tastatura,vrea sa vorbeasca si el cu voi

Off,ultima sedinta de stomatologie pe luna ast a,iar rezultatul o masea pusa.Iupiiii.Desi e incomoda rau si ma mananca gingia mai rau decat a mancat-o pe Zambilica

Acusi plecam la Tecuci

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

tina, e teodor..:)
da, E SCUMP RAU!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Si eu am lucrat in proiectare, pe partea de instalatii, tocmai de aia in curand voi incepe sa-mi caut de munca, se zvarcoleste sa moara firma unde am lucrat. Ce-i drept eu am mai avut si alte nemultumiri...

Bubster, mie pediatra imi spunea sa-l aspir de 2 ori pe zi, dar orl-ista mi-a zis sa-l aspir de cate ori simt nevoia. Dadeam la o intenstitate mai mica puterea la spirator si ii desfundam nasul baiatului, ca saracutul se speria si urla rau cand nu mai putea respira pe nas, plus ca exista riscul sa coboare la plamani, sa se duca la urechiuse

Luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

O discu#355;ie între doi copii în camera lor. Băie#355;elul către feti#355;ă:
- Ce-i vei cere lui Mo#351; Crăciun anu asta?
- O păpu#351;ică Barbie. Dar tu?
- Eu îi voi cere un O.B.
- O.B.? Ce e asta?
- …habar n-am , dar zic ă#351;tia la televizor că dacă-l folosesti poti merge la plajă sau la piscina în fiecare zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ufffffffff...\m-am saturat de pisu iesit din scutec..e a 3a oara in ultimele schimburi...
iar acu doar ce l-am schiombat..si face kki

normal..l-am schimbat din nou, pana la piele..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput