Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (24)
Raspunsuri - Pagina 4
rodyka spune:
cum le aranjeaza DD pe toate... isa inca doarme , mi-a intrat si lumina in casa (a venit nenea si mi-a reparat jaluzelele), am avut timp sa fac curat in casa si acum mananc . numai bine ca am vazut ca e nasa conectata pe mess si ma miram ca nu e la serviciu, cum are ceva treaba de rezolvat in oras, iesim si noi cu ea pana in piata, chiar daca e in celalalt capat de oras... dar inainte trebuie sa se trezeasca isa si sa pape... doarme de 3 ore jumate, azi am sarit peste gustarea suplimentara si peste ora de joaca... dar dintr-o data ma simt plina iar de energie si fac si io ca paula, imi dau seama ce copil cuminte am
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada
ilinca79 spune:
'neata de la Cluj,
pentru Luana si Nectarie!
crispro draguto , nu fii necajita ca ies si dintisorii si treceti si peste asta.
Sa stii ca eu sunt genul careia ii place sa faca totul singura, sunt o perfectionista si tot timpul bag de vina daca las pe altcineva sa faca. Dar, in ultimul timp am ajuns la concluzia ca intr-adevar sunt prea obosita (desi ma mir de ce, ca nu e asa rau copilul sa zic ca nu pot face una alta prin casa) si ar trebui sa-mi tin gura si sa cer/accept ajutor. Asa ca saptamana asta am chemat o femeie la curatenie, care in cateva ore a facut tot ce faceam eu intr-o saptamana. Si chiar daca i-am observat imediat "scaparile", ca doar nimeni nu face ca mine , am fost multumita si cu atata placere am umblat prin casa zilele astea, fiind curat, de nu pot sa-ti spun.
Otilia am vazut aseara pozele voastre cu zapada, si azi-noapte m-am visat in Norvegia la schi
rodyka e atat de dulce Iza in poze, ii sta atat de bine cu rochitele pe care i le cumperi
Asa deci, ziceti ca racii sunt fani shopping? Trebuie sa-mi educ atunci delfinasul de mic sa nu fie mare cheltuitor
bubster si noi avem mucisori de cateva zile, i-am dat oscilo dar vad ca nu prea ajuta, trebuia sa incerc coryzalia dar am aflat prea tarziu, o sa-i dau data viitoare. Eu i-am dat data trecuta cand a avut mucisori Nurofen la recomandarea medicului de familie dar ulterior, cand am fost la pediatru pentru alte probleme, mi-a spus la fel ca si tie, doar sa-l aspir de cate ori e nevoie si atat. Asa ca acum il aspir de 3-4 ori pe zi, sper sa scapam repede.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
pufescu, stii cum e: cizmarul e descult, bucatarul flamand etc... la noi in casa mereu atarnau intrerupatoare si altele electrice, ca doar tata era de meserie dar n-avea vreme sa se uite la ele, trebuia sa predea casa nu stiu cui la termen, si mereu venea alta casa la rand, pana am inceput eu sa-mi bag degetele. si-acuma eu is cu ele!
tot cand eram la mama acasa imi placea sa-mi fac rochite... pana si hainele de gravi cu maria mi le faceam eu DAR mereu ma prindea ajunul Craciunului sau Pastelui cu inca un tiv sau un nasture... si visam sa ii fac si mariei rochite, dar am venit in Spania si... anul trecut mi-a luat sotul masina mea de cusut, sa-mi fac de cap cat sunt gravi acasa DAR abia am facut niste lenjerii la patut si inca mai am croite niste chestii care nu stiu cand le-oi finaliza . nu fac mai nimic si tot ma plang ca nu am timp!!! si daca am timp nu am chef!
_
Sierra Nevada
ilinca79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo pozici cu noi puteti vedea la adresa de mai jos. Deocamdata nu pot incarca nimic in album. Mi se spune ca sunt in perioada de proba.Cum pot face pentru ca in dreptul mesajelor mele sa nu mai apare 'nemoderate'; pot face eu ceva sau depinde de administrator? http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 |
Roxana, scrie repede 10 mesaje si apoi nu vei mai fi moderata.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Roxana_Theo spune:
Multumesc Ilinca.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
rodyka spune:
citat din mesajul lui Roxana_Theo pozici cu noi puteti vedea la adresa de mai jos. Deocamdata nu pot incarca nimic in album. Mi se spune ca sunt in perioada de proba.Cum pot face pentru ca in dreptul mesajelor mele sa nu mai apare 'nemoderate'; pot face eu ceva sau depinde de administrator? |
bebe Teo e un scump!!!
poti face album de poze pe contul comun de picassa al delfinasilor nostri, daca vrei...
_
Sierra Nevada
Otiliav spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Otilia ce fain ca ninge la voi.Si noi abia asteptam ninsoarea si Craciunul. Chiar de mult ma tin sa te intreb:acum cateva capitole spuneai ca la inceputuri fugeai cu oala de ceai prin casa pana ai vb cu pediatra. EU am tras concluzia ca pediatra ti-a spus sa nu mai folosesti ceai la baita.Daca e asa de ce? Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Pediatra ne-a intrebat daca si noi ne spalam cu ceai . Evident ca raspunsul a fost "nu" asa ca ne-a sfatuit sa ne purtam cu bebe ca si cu noi insine. Cu cat mai simplu cu atat mai bine.
Si ca veni vorba de baie.
Pufescule zau asa la ce-ti mai trebuie o cadita. Cea care o ai o poti folosi sa scoti rufele din masina si multe altele dar a doua mi se pare cam inutila. Unu la mana ca nu stiu unde gasesti mai lunga si doi la mana nu prea mai ai timp sa o folosesti. BB poate face baie bine mersi in cada mare si oricum in curand poate sta in cada sau in cadita in fundulet. Mai bine ia un suport cu ventuze sa-l pui in fund sau la 45 de grade in cada.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Roxana_Theo spune:
Multumesc de aprecieri, rodyka.
Imi poti spune si mie cum pot crea album pe contul comun?
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
Victo spune:
ilinca si eu sunt in cautare de tanti la curatenie, caci cea pe care am avut-o m-a lasat balta vara asta cd aveam mai mare nevoie, iar acum nu mai vreau eu sa o chem, chiar dc imi placea cum facea.
tie cati bani ti-a cerut? si la cate camere?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
acum ca sunt cu amandoi acasa nu pot face mai nimic de ei decat sa am grija sa nu urle niciunul prea mult sau prea tare :):)
asa ca mancarea am facut ieri seara-la 23 am terminat ciorbala 4 cd m-am trezit pt pauza de masa, inca nu era racita, asa ca numa dimineata am bagat=-o in frigider.
si astept cu nerabdare ora 2, sa il culc pe Stefan. numa ca ieri n-am avut noroc, ca a dormit doar o ora jumate, ca s-a trezit de tuse..:(:(
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)