E toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Ana am votat ambele poze!Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani dara,la multi ani gini!
sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

am citit tot,multumesc pt raspunsuri,dar n am tp sa raspund...fug sa fac pilaf ca la 11 20 plec la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

hello

si eu, si eu am poze in concurs!

ana, votat!

Concurs CLIPE DE VARA: pozele ma9-1 si ma9-2

----------------------------------------
Marina10+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

wow Marina ce fotografii frumoase! Si tu le tineai ascunse

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

La multi ani,GINI!!!
La multi ani,DARA!!!!

Multa sanatate va doresc!!Sa aveti o viata frumoasa si plina de bucurii langa fete!!

ANA,MARINA...am votat...Superbe poze aveti amnadoua!!!

ANA..felicitari pentru zuzi...la noi e inca pe baricade...Nu puteam fara zuzi...Eu inca nu ma agit prea tare,dar sotul meu,da...si de aici probleme cu pusul de acord intr-o chestie.
Eu i-o dau doar la somn,el nu vrea sa i-o mai am deloc. Si intr-o seara a adormit abia la 11.30 ametita biata de ea de atat zvarcolit. Ii era somn si nu putea sa adoarma....Am stat cu ea si am avut puterea sa nu ii dau...dar rau am facut. ea suge de 2-3 ori,adoarme si apoi i-o scot. ce rost are sa chinui copilul??
Ce parere aveti??? Eu vreau sa renunte singura...la fel ca si cu pampersul...

Eu nu am chef de nimic...
Am ceva treaba,dar nu ma pot mobiliza...am baut si o cafea si nimic...
Asa m-as duce acasa...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Votat si eu

Bobotia, clar nu are sens sa o chinui, va renunta singura zic eu. Si Aida m-a surprins cand a renuntat singura la suzeta, de vre-o 2 luni.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

ana, marina, v-am votat, mi-au placut mult pozele voastre.

gini, dara, va sarbatoriti azi?! Multi ani fericiti va doresc

bobitamica, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, ca Mara n-a folosit niciodata suzeta, asa ca din punctul asta de vedere am avut un stres in minus.
In schimb pampers avem in continuare, dar nu ma agit sa scape de el, ca e clar ca nu e pregatita. Eu las dupa cum semnalizeaza ea, nu pot s-o fortez in vreun fel.

In rest noi tot doi in unu, ma plictisesc de moarte. Maninc si ma uit la televizor. Si mai dorm din cind in cind. Din nefericire am ratat trupa de copii de halloween, c-am fost plecati de acasa, asa c-am ramas cu-o gramada de provizii de dulciuri. Si am mincat in zilele astea atitea dulciuri cit n-am mincat in 9 luni de zile. Somebody stop me ...

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Multumesc TURTU,DIDI...asa ma gandeam si eu...sper ca l-am convins si pe sotul meu...
Turtu...opreste-te din mancat dulciuri....de aia sta bebelusul acolo cuminte...ca papa si el bobo

Am fost in vizita la cumnata mea care are un bebe mic de 4 luni...e asa scump si molicel(vorba Irinei)ca parca parca ma bate si pe mine gandul de bb2...dar cand vin facturile la gaze...ma mai domolesc

Sunt pe aici...m-am apucat si am facut ceva pe aici,dar fara nici un chef...macar mi-a iesit din prima...

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata si de la noi.
Avem si noi poze in concurs!

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20vara%202010&page=4" target="_blank">poze in concurs ann1 si ann2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bobi daca tot i-ai scos-o, nu i-o mai da inapoi. Prima seara e mai grea. Sau i-ai inapoiat-o deja? Daca zici ca doar adoarme cu ea si apoi i-o scoti nu e asa problema. Insa nu e in regula odata sa-i spui ca e ok, apoi i-o iei, apoi iar i-o dai.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput