E toamna in bostana cu PEPENASI de 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetele, tot pe metereze sint. Acuma iar vine seara, deci ma tin sa nu nasc cind vine intunericul. De parc-ar fi dupa mine, muahaha ...

bujo faci misto de mine? Da mai, e cum zice anka, cit sint eu in spital merge in continuare la cresa si o ia sotul serile. Dar cu nascutul e mai nasol ca nu vreau sa car cupilu' prin spital cind eu sint in travaliu. De-aia sper sa nasc ziua, sa avem unde s-o lasam, ca noaptea mi-e jena sa dau peste vecini.

Oricum, duminica vine mama si-am rezolvat problema, dar nu cred c-am sanse sa stau pin-atunci nenascuta.

Bine, merg sa maninc clatite, ca inca ma mai pot preface ca am pofte

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Turturelu si de la mine scurt un rind de

deci nu nascusi noaptea asta ?
acu' concentreaza-te pe dimineata...

La Multi ani Vick si Tecky!!!! scuze fetelor de intirziere, va doresc numai noroc!

Mami de doi mici

"If you believe everything that you read, better not read"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

codrin s a trezit dimineata cu o tuse ca un

codrin s a trezit dimineata cu o tuse ca un latrat si mi se pare ca respira greu.am sunat dr pediatru,dar nu raspunde.
i am facut aerosoli si i am dat 5 ml de panadol,dar mi e frica sa nu fie laringita si sa se complice [la 11 30 plec la scoala si sotul e aerian].
acum pare sa se simta mai bine,dar...
care sunt manifestarile laringitei?

ana,parca matei a facut anul trecut laringita?
sau dianami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Buna dimineata de la noi!!!!!

Am revenit si eu din concediu...
Am fost la Sovata...a fost minunat.Irinei i-a placut foarte mult. Nici nu m-am asteptat sa fie asa intelegatoare in masina. Eram pregatita sa faca scandal. Dar am pregatit-o cu 2 zile inainte si copilul a stat nemiscat in scaun. Nu mi-a venit sa cred. Ne-am oprit doar de 2 ori pentru pisu si pentru pranz. I-am pus olita pe scaunul din fata si nu a comentat deloc....ce mult inseamna 3 luni...a crscut fata mea. Este intelegatoare si atat de cuminte c iar imi venea sa o duc la doctor...mama nebuna.

Am citit putin din urma...

LA MULTI ANI,Tecky,Vichy,Violeta!!!sa fiti sanatoasa langa puiutii vostri!

ILE...esti dementiala...asa imi place cum scrii...si mai ales ce scrii...cat de mult ma regasesc in ce scrii tu pe acolo,numaica eu stau prost la capitolul exprimare...
MONI...chiar ca esti de o sensibilitate debordanta....stii ca ma regasesc,nu???

Am vazut ce discutii super interesante au fost aici...
Am si eu atatia pitici pe creier si ma invinovatesc pentru felul in care este Irina...eu am impresia ca din cauza mea este atat de anti copii si altele....Ea pare relativ independenta in sensul ca sta foarte bine cu ai mei,cu sotul meu....cand nu are chef de mine ,nici nu ma baga in seama....dar eu am tot felul de pitici pe care nu-i pot face sa plece....
Nu vreau sa ma mosteneasca,am impresia ca nu stiu sa ma port cu ea,in sensul ca eu categoric nu vreau sa fie ca mine si am senzatia ca o imping prea tare spre copii,cand ea nici nu vrea sa ii vada. Eu in copilarie mi-a luat mereu bataie de la copii si nu as vrea ca si ea sa fie ca mine...Ma rog..

BUJO...eu zic sa te bagi...Nu cred ca l-ai neglija pe Filip...si eu as vrea sa ma apuc sa fac un MBA,ceva recunoscut afara...nu stiu ce m-a apucat,dar cred ca ar trebui sa fac ceva sa nu mai fiu asa disperata...sa imi canalizez un pic atentia si pe altceva decat pe faptul ca nu-s o mama suficient de buna.Eu am asteptari mari de la mine si cum mereu am stat prost la capitolul imaginea de sine,am impresia ca nimic nu e bine in ceea ce fac pentru educatia copiluli. Am inceput de acum sa ma gandesc cum va fi Irina la scoala,va spun ca am luat-o razna....
Mai am o problema si cu gradinita...cum ,unde si asa mai departe...

Nici nu stiu ce vroiam sa mai spun..
OLITA...la Irina a venit de la sine...cred ca am mai spus..

DIDI...bine ai revenit!!!

TURTU...nastere usoare.!!!!!sa fie cum si cand vrei tu!
Legat de dop,eu l-am pierdut cu o seara inainte sa nasc. Seara am pierdut dopul si dimineata la ora 6 veam cintractii regulate cam la 10 minute. Am rezistat pana seara la 22 cand am plecat la spital. Durerile insuportabile m-au facut sa merg la spital...eu credeam ca nu-s dureri de nastere...

ANKA...super tare cu lectiile date de Erika....asta ca sa ne dam seama ca nu e cum vrem noi..sau de fapt cum consideram noi ca ar fi bine pentru ei. Ei stiu snguri ce vor si ce nu,ce au nevoie si ce nu...

MONA...am citit povestile tale...cu famila si cu Cris...
OF,ce sa iti spun...acum fara sa te superi...incearca sa nu ai nici o pretentie de la el,sa il iei exact asa cum este, sa incerci sa il ajuti si sa il sprijini...si poate ca tu ar trebui sa faci cumva sa inchizi ranile din copilaria ta,cum spunea si BIRIBU.Important este ca el sa nu devina un adolescent inadaptat. Eu nu dau sfaturi pentru ca si eu sunt cum sunt...dar daca esti nervoasa cum spuneai si ai nervii intinsi...iesi din camera unde sunt copiii,trage aer in peipt de cateva ori,bea o cna cu apa si api mergi iar la ei. Nu zic ca nu e ok sa te exteriorizezi de fata cu ei,dar nu excesiv. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.Eu stiu ca tu iti iubesti baietii mult de tot,dar la tine e o problema...si asta pentru ca ai suferit foarte tare.
Te rog sa ma scuzi daca am sarit calul!

VIOLETA...te admir!!! Bravo tie ca poti....mie ,recunosc ca mie uneori imi sare mustarul,dar si eu accept toate hobby-urile sotului...
Pana la urma suntem persoane independente si fiecare are dreptul la viata pe care si-o doreste...noroc ca si el o iubeste foarte tare pe Irina si Irina pe el...asta pentru ca il vede putin
Dar nici eu nu as accepta sa imi spuna cumnata chestiile astea...noroc ca a mea e mai mica. Nici eu nu ma bag in viata lor,asa ca...

FLO...sa va traisca micul membrru din familie!!! o sa cresca mare si sanatos. Uite,Irina a avut 2100 g la nastere si acum e bine.

Revin..
ma duc un pic sa muncesc

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salutare!

suntem pe pagina 2!

mona, abia acu am citit mesajul tau.
Da, Stefan facea laringita, a avut 2 episoade mai nasoale... ce sa zic... sper ca ati trecut cu bine si ati ajuns la medic. si sanatate micutului.Nu-i de joaca cu laringita insa, la 2 anisori deja zic eu nu mai este atat de periculoasa...

fug sa recuperez mezinul, nu vrea sa intre in casa si eu m-am plictisit afara....

Va doresc o dupamasa placuta tuturor!

blog
proud

Clipe de vara 2010: ana-1 si ana-2

"Kitschul are sfanta datorie de a spune mereu totul,
de a nu lasa loc interpretarilor, indoielilor.
Tuna cu glas ferm adevaruri absolute, acopera toate registrele,
anticipeaza, stie el mai bine ce vrei;
nu trebuie decat sa te lasi in seama lui, sa te abandonezi, sa-ti asculti inima.
E irational, puternic, instinctual, nu mizeaza pe vreo logica,
ci doar pe sentiment. Un fel de „manea“ vizuala "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La laringita se raguseste tare tare, nu mai are glas cand e o forma nasoala. Tusea nu presupune musai laringita. Laringita inseamna inflamarea corzilor vocale, daca stiu eu bine, care poate sa urmeze DUPA o raceala, ma rog, infectii de cai respiratorii, sau poate sa apra just like that, ca vorbesti prea tare sau prea mult. Pericolul este ca o data corzile vocale inflamate, copilul risca sa nu mai respire corect, de aici pericolul pentru cei mici.
La fel de bine, poate sa nu respire bine din cauza unor secretii, etc. Dar nu musai de laringita.
Fara raguseala insa, eu cred ca poate fi orice alta manifestare de cai respiratorii, si nu laringita.
Daca gresesc, sorry

Mergi la inceput

salutare!

am scapat de suzeta!

si eu care imi pregatisem tot felul de povesti si imi imaginam tot felul de scenarii...cum va fi si ce o sa zic/fac cand ma hotarasc eu sa-i arunc suzeta... mi-a luat-o inainte si a lasat-o de 2 zile fara sa ma anunte .

Interesant ca astazi a dormit si fara paturica, desi o avea pe marginea patului.

Cu alte cuvinte...am baiet mare de acum!

edit:
a inceput votarea la concursul Clipa de vara!
nah...acu am cu ce sa va stresez...

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Ana - votat. Excelente pozele, ambele! Daca nu credeam asta sincer, sa stii ca nu as fi votat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Cu intarziere pentru ieri:
DARA
GINI

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

anka, mersi
Stiu ce zici...

va fi un concurs strans si ma bucur ca particip de dragul participarii, sunt multe poze frumoase.

Azi am nebunie in casa, vine una din surorile mele in vizita cu 2 copilasi, mai pe seara vine si cealalta sora cu flacaul, vor fi 5 zgomotosi in casa... m-am trezit de dimineatza sa le gatesc la toti, cica am convins-o pe mama sa vina la mine sa stea cu ei 3 ceasuri sa ies si eu cu sora in oras daca tot a venit la Bistrita.
Sa vedem ce o sa iasa...

Va doresc toate cele bune!
Sa auzim de bine!

turtu cum esti? da un semn!

blog
proud

Mergi la inceput