Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LAlexandra/LAlexandra.jpg)
LAlexandra spune:
Serus, fetelor!ma bag si eu ca musca in lapte...marsy, nu stiu daca ai inteles...pruna da diaree, dar aici spre exemplu se da de la 4 luni. Eu ii dau mereu pt ca al meu e cam constipat. In schimb supa de morcovi constipa. Mai, bine zic?
eu de cand s-a nascut Alessa habar nu am cum e sa dormi noaptea, el se trezeste de nu stiu cate ori pe noapte
va las ca e tot o miscare, acum se catara pe pat ca sa stea in picioare, offf, ca nu mai are stare deloc
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/michelle_sf/michelle_sf.jpg)
michelle_sf spune:
Neata, fetele cochetele!
Am intrat numa rapid, ca nu mai are rabdare ariciul sa iesim afara, plus ca... ceva pute din directia lui... Si poate ne vedem si cu Ina daca nu e prea ocupe la un suc pe banca in parc, ca fondurile mele tinde spre zero (andra sa stii ca anumit nu am facut acordul, da?
) Asa, intrasem sa zic la multi ani sarbatoritilor de azi, sa ii spun Andrei ca imi place de mor de carliontatul ei si sa va rog sa imi trimiteti si mie parola. A, si Roxana, imi pare rau de analiza ta ca nu a iesit bine, dar gandeste-te si tu, daca ieseau toate ok, nu te plictiseai tu acuma? Te apuca iar vreo nabadaie cu Silvana, dar asa.. ai ocupatie (glumesc acuma,
si sper sa fie bine)
A, si Castelana, nu vreau sa ma acomodez prea bine cu vremea de aici ca indata plec ca doar cat mai este pana in februarie,nuuuuu?
(Traducere: VREAU ACASAAAAAAAAAAA!!!)
Va pupacesc
Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna!Pe fugaaaa...
Michele,priveste tottul ca o vacanta in alta tara. Nu tre fixa cu gindul pe februarie. Bucura-te de fiecare zi in civilizatie.
Mamici v-am citit, acusi o votez si pe Oana. Sanatate draga mea!
Oanka.
A scris Cristina cum ca s-a descoperit ca glutenul de la 6 luni ar fi ok ca actioneaza ca un fel de vaccinare.
Sunt ocupata zilele astea, vine prietena mea cu care am locuit in Iasi.
Dupa aceea studiez problema vaccinarii ROR si va spun si voua ce descopar.
David cu secretii galbene, nici nu mai amintesc dar sper sa raminem la atit. Are tonus bun, face ture-ture tiris si in patru labe.
Imbratisari tuturor!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle.
Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marsy_baby/marsy_baby.jpg)
marsy_baby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LAlexandra Serus, fetelor!ma bag si eu ca musca in lapte...marsy, nu stiu daca ai inteles...pruna da diaree, dar aici spre exemplu se da de la 4 luni. Eu ii dau mereu pt ca al meu e cam constipat. In schimb supa de morcovi constipa. Mai, bine zic? ![]() eu de cand s-a nascut Alessa habar nu am cum e sa dormi noaptea, el se trezeste de nu stiu cate ori pe noapte ![]() va las ca e tot o miscare, acum se catara pe pat ca sa stea in picioare, offf, ca nu mai are stare deloc ![]() Mami de printisor ![]() |
Nu stiu daca m-am exprimat eu bn, nu i-am dat pruna de cand e deranjata la burtica,in general ii mai dadeam,k sa-i mai schimb fructele,si i-o dadeam in combinatie cu banana, dar totusi ms pt sfaturi!
![](pupic.gif)
Rmkristine,Andra - multumim!
![](pupic.gif)
Mami de minune mica, Daria Marcela
![](bebic.gif)
![](images/user_woman.png)
GabyHila spune:
Am pus vreo 5 poze! a mea circula prin sufragerie de nu pot face nimic nimic! pfuai!
Oanka
mihaelagrosan spune:
Salutare,
Noi am venit de la doctor, ca Angela tot a facut febra, nu mare, dar nu-i trece, asa ca i-a luat analize, iar a fost chinuita saracuta.
Oana chiar ma gandeam la intalnire, ca ziceam ca o facem saptamana asta si uite ce vreme frumoasa se face, dar noi cu februta nu putem. Sper sa ne treaca repede. Primit voturi si de la mine
Ma bucur ca ti-a iesit bine eco la inima, sper sa-i dai de capat si ulcerului si tuturor belelelor.
Va rog trimiteti-mi si mie parola.
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
miria_cristina spune:
'Neata, fete! Trilu-rilu!!!
(Unde o mai fi dimineata la mine? Prin buzunare poate)
SENSIBILA - Doftoriceste-te si fa-te bine sa nu-i dai fetei.
.....am uitat ce mai vroiam sa zic.... Vai! vai! Capul meu!
Al meu iar s-a sculat pe la 4 si era miorlait rau si agitat. Laptic nu vroia, pe spate nu statea, pe burta se trezea de-a binelea cand il puneam, in brate dadea din picioare, leganat se arcuia tot....pana la urma ne-am linistit si-a adormit din nou, dar nu stiu ce i-am facut pentru asta.
De dimineata, de cand m-am sculat am rezolvat cateva treburi casnice, dar ...am si jucat. Deja, ma ascund de sot cand intra in casa ca ma ia la misto rau si ma atac de fac icter instant.
Nu mi-e clar de la ce detergent mi s-au uscat mainile in asa hal, de parca-s creponate si ma agat de lucrurile fine. Imi dau cu toate cele, dar cum imi dau cum trebuie musai sa spal ceva.
Merg sa-mi mai pigulesc o cafea si revin.
Azi e monoton pe aici.
mihaelagrosan spune:
Child ms pt. parola.
Dayanara ce probleme ai?
Mai intreb o data fetelor: iepuricii vostri au facut vreodata febra in timpul eruptiei dentare?
Mihaela de
Elena Maria (9.08.2006) si
Angela Ioana (21.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Fete dragi
MIHAELAGROSAN sanatate Angelei! MARSY sanatate Dariei!
ELLA avocado-ul tocmai bun este acela care, la atingere, seamana cu o canapea de piele… nici prea ferm, nici prea moale. Pare bizar dar la fata locului chiar realizezi ca asa e.
DANA ce scump e Stefan! Si ce a conversat el cu mami!
SILVIA nu stiu daca sunt de vina dintisorii pentru refuzul piureului. Astazi a mancat iaurtel, laptic dar piureul din nou a fost “cah”. :(
OANA multa sanatate si tie! Am trimis PM.
Mami de doua minuni: Luca si
Mara
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Oana, Mihaela, ne intalnim cand vreti voi, plus restul fetelor care s-au abonat la intalnire, Babyangel, Ramy, voi cand ati putea veni in Cluj?
Daca vreti in weekend eu pot numai dupa-masa dupa 16 dar daca ne intalnim in timpul saptamanii si dimineata e ok, cat e Nicholas la cresa.
Oana, eu azi-dupamasa vin cu Nick in Iulius, parca vinerea si voi aveati program de cumparaturi, nu? pe la cat iesiti de obicei?
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)