Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Mihaelagrosan din ce mi-a spus pediatra e posibil sa aiba si stari febrile in timpul eruptiei dentare. noua inca nu ne-au dat dintii desi cred ca sunt pe cale sa apara.
Vroiam si eu sa va intreb daca ati folosit ceva gel calmant pentru gingie.
Briza si noi avem acelasi program noaptea. Eu tot dau vina pe dintisorii. Dar nu stiu ce sa mai zic. E asa de vreo 3-4 saptamani. Si de vreo 2 nopti nu doar se smiorcaie ci plange de-a binelea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hihihih..cum sta in cap Gia. E scumpa foc!
Michelle de vrei inapoi la romanica??? Probabil ca iti e dor de familie, ca alt motiv zau de vad

Erinaam primit si eu mailul cu ROR..hm...nu stiu ce sa zic....ma bucur ca Ericutu nu e la scoala inca, asa ca nu trebuie sa iau decizia acum pe loc
Bianca si la noi tot cam de o luna e asa rau. Si tot asa, are 2 dintisori si atat, altii nu au mai iesit. Eu sincer, deja nu mai sper sa doarma si el noaptea cap coada fara sa planga. Am revenit iar la dormit pe canapea cand eu cand sotul ..mi-e dor de dormit cu sotul ...de stat la povesti..de vazut un film impreuna...

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Briza tu tot ai un sprijin, dar sotul meu e plecat in delegatii toata saptamana, e acasa doar in week end. Hai sa nu de descurajam. Sigur o sa treaca perioada asta dificila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

MIHAELA - Da, sigur, exista fluctuatii de temperatura uneori chiar ridicate de la dentitie. Nefiind un motiv patologic nu se trateaza, darpentru spaima mamelor unii medici recomanda un antitermic usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Ma doare un san. Aseara a supt intr-o pozitie dubioasa si acuma imi e foarte sensibil sfarcul si ma doare sanul ca dupa o vanataie! e de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Hai a va spun ce tolomaca sunt: am fost afara cu bebe, si cand ne-am intors l-am dezbracat si l-am pus in patutul lui cu jucarii ca sa ma dezbrac si eu. Cand m-am intors manca dintr-un servetel. Nu va zic cum am sarit, i-am bagat degetul in gura si am scos ditamai bucata. Cum Dumenzeului o fi ajuns servetelul ala acolo nu stiu...Dar m-am speriat rau de tot....L-am zgaltait nitel, i-am dat ceai..el saracu nu avea nimic dar eu eram asa de panicata ca nu imi dadeam seama ca el e linistit... Vreau curs de prim ajutor!! Poate asa nu o sa mai ma panichez asa rau....Aveti idee daca se fac undeva cursuri?

Dayanara fata, cred ca fac ca tine: mancare pasata pana s-o insura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Ma doare un san. Aseara a supt intr-o pozitie dubioasa si acuma imi e foarte sensibil sfarcul si ma doare sanul ca dupa o vanataie! e de rau?

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

nu stiu ca sa iti raspund, dar mi-ai amintit de perioada in care imi venea sa imi tai tzatzele de durere

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Azi misiunea dovleacul ia sfarsit, ma intalnesc cu Sanzi si-i dau pt Mara mult-promisul "bolovan" (Sanzi, daca citesti, incinge-te cu centura la mijloc, sa nu intepenesti cand il ridici )

Meniul, ca uit si ma luati la pietre, nu ca nu as merita :

- avocado cu iaurt si biscuite / mar cu biscuite si branzica
- supa crema de legume cu cateva crutoane si ficat cu sos de rosii si mamaliguta / supa crema de legume si salau cu sos de rosii si mamaliguta (mamaligar, va spuneam eu , dar mananca de-i crapa falcile, de supa crema nu va mai spun, ma crucesc cum inghite fara sa respire)
- iaurt cu cereale / ceva cu dovleac copt, probabil iaurt si branzica

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui briza_marii

Nici el meu nu zice mama, tot tea-tea, dea-dea, lala, baba zice. Cand a auzit soacra ca fi-miu nu zice mama, dar zice teatea a inceput sa planga ca a zis ca mai fac un baiat (ea si-a dorit mult o fetita, dar are 2 baieti..si a tot sperat macar nepoata sa aiba..).

Mi-ai adus aminte de soacramea.Si ea si-a dorit foarte mult sa aiba fetita si a facut 5 baieti.Spre norocul ei acum are 6 nepoate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

briza de asta mi.e si mie frica, nu exista nimic special, bataie pe spate, in ultima instanta intors copilul cu capul in jos, bine inainte incercat sa extragi obiectul din gura, cu degetul facut carlig cumva, sa nu.l impingi si mai rau in jos, problema nu e cu piureuri sau lichide care ies prin voma etc...ci cu obiecte care raman intepenite
am o frica deosebita, nu va manca piureuri pana la 18 ani, stai linistita, uite cu toata frica mea, ivan mananca in fiecare zi 2 mere si 2 banane , intregi, fara coji...chiar daca nu i.am dat de la 1 an bucati

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput