Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ami_84/ami_84.jpg)
ami_84 spune:
Ziceti si voi, cum sa imi tratez eu "dependenta" daca a venit acasa sotul si a lasat calculatorul deschis. Sa nu intru un pic sa vad ce ati mai scris?
Fetele cu treziri nocturne, vedeti ca e din nou luna plina!
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Stefanna spune:
Salut fetele... nu am citit nimic, dar vreau sa va rog sa imi trimite-ti si mie parola.Sa ma uit la pozele iepurasilor e placerea mea de fiecare seara.
Aaaa, si Ella, vreau sa vad si eu cum am confectionat tu aparatori inalte ca sint interesata de problema.
Va pupic de la cord
Stefanna mami de BIANCA-NICOLA si
LUCA ALEXANDRU
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
STEFANNA ai PM!
Mami de doua minuni: Luca si
Mara
nibi_niki spune:
roxi,decat batut pe spate(care nu face mare treaba)mai bine intors copilul cu spatele la tine,luat in brate si cu o mana apasat pe stomac.(Barbia trebuie tinuta in piept).Nu stiu daca ai inteles ceva din explicatia mea.Dar sper sa nu fie cazul sa o aplici
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelagrosan Child ms pt. parola. Dayanara ce probleme ai? Mai intreb o data fetelor: iepuricii vostri au facut vreodata febra in timpul eruptiei dentare? Mihaela ![]() ![]() ![]() |
A mea nu...sau cel mult 37,6
![](pupic.gif)
greenfrog spune:
andra scuze, eram pe fuga.. pediatra noastra e de parere ca la iaurtul de casa pot scapa si bacterii care sa ii provoace deranjament stomacal, nimic tragic, doar neplacut. asa ca a insistat sa ii alegem un produs din comert. noi mancam mueller de cate ori avem ocazia, ca de exemplu azi cand a refuzat carnea si legumele, asa ca am apelat la niste iaurt.
greenfrog spune:
michelle de nu va place noua locatie? banuiesc ca la parcuri si locuri prietenoase pentru copii stau mai bine decat noi.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
andra_s - cum faci ficatei si salaul cu sos de rosii ? de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/liliana_28/liliana_28.jpg)
liliana_28 spune:
Buna si de la mine,
Multumim tare mult pentru urarile de la multi ani.
Pe la ora 15 am terminat si eu treaba prin casa, Mica plecase la plimbare cu mama si am zis sa intru sa vad ce mai faceti. Citesc postul Castelanei care ne invita la cafea. Hopaaaaaaa....nu am baut si eu cafeaua pe ziua de azi (care era deja facuta dar nesavurata)....fug fuga la bucatarie.....pun o ceasca de cafea si iau o gura maaaaareeeeee.......shok.............nu avea gram de zahar .......m-am trezit instantaneu.
Si eu sunt cam varza ca am dormit cu Micuta in pat lucru pe care nu l-am facut prea des pana acum. Toata noaptea am pazit-o sa nu cumva sa o lovesc sau sa ma urc pe ea.
Dana, e dulce foc Stefanut.
E foarte tare pozitia Giei. Copilasi minunati.
Si noi am amanat vaccinul de 6 luni..tot din cauza muceilor asa ca....sper sa treaca cat mai repede sa ne luam de-o grija si cu vaccinul asta.
Pupam