Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Multumim de vizionarea filmuletului
Mihaelagrosan, baiatul meu cel mare, la fiecare iesit de dinte facea si febra. Ceva asa, in jurul lui 38.
Bianka1 eu la primul am folosit tuburi de gel si acum astuia mic ii mai dau dar, mai mult asa,ca sa zic ca fac ceva ptr el, ca nu prea are mare efect.
Nibi Niki metoda de care zici tu, in caz de inec, se aplica la adulti.

Cand credeti voi ca scap de cenzura, va rog sa imi trimiteti si mie parola de la site-ul cu poze de copilasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Mai, sa vedeti ce tolomaca sunt...Am luat aparatul azi(mare lucru ca n-am uitat..) cand am iesit cu Briana afara sa-i fac poze...si n-am facut niciuna... ca am uitat, deci clar ca am nevoie de ceva pentru imbunatatirea memorieiDar am o scuzam-am harait cu maica-mea la telefon, plus ca m-am intors de doua ori sa-i caut ghetuta fii-mii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, multumesc mult pt vizionat filmuletul cu Eliza care se face ca papa si zice mama (Andra, Stanucel, Sensibila si toate mamicutzele).

Buba de BCG tot mai supureaza, dar prinde crusta.
Copila e cam slabanoaga:
=la 7 luni jumate are undeva intre 7300 si 7500 - nu mi-e clar pt ca se zvarcoleste fantastic pe cantar si 69,5 cm masurata pe suport fix (de cate ori o masoara acasa iese mai lunga...dar realitatea e alta la cabinet)
=eu am lasat-o mai moale cu diversificarea pe principiul lui Vladi, mai important e laptele, asa ca tztitzi cat se poate de mult si mesele solide mai mici la gramaj, dar nu le omit- pt nutrienti (fructe, cereale, branza si galbenus)
=fetele din Bucuresti, de unde luati salau? in curand trecem si la peste

Pupici!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

liliana_28 - multumesc frumos

Pana acum m-am uitat la poze cu iepurasii si sunt niste minuni toti si fiecare in parte.
Am si comentat la unele poze

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Multumesc fetelor pt. raspunsuri. Angela are febra in jur de 38, max. 38,3 grade C. Oricum i-am luat azi analize, vom vedea, dar am intrebat pt. ca atata isi mai baga mainile in gura si tot sare pe noi sa ne muste, de jucarii ce sa mai zic. Ea are 2 dinti si cand au iesit era agitata ,dar nu a facut febra. Sper sa treaca repede.

Cori relax. Angela are la 7 luni 7 kg max. cam 6950.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Eu sunt inca la birou dar nu o sa mai stau mult, asa ca tin sa urez de pe acum sarbatorititor din weekednul asta

Ziua 23
La multe lunici iepurasilor : Matei de bobita2010, Andrei de michelle_sf, Matei de Lindal, Tudor Cristiande bordeancavio , George Casian de miria_cristina Oana Iulia de nemary !

Ziua 24
La multe lunici iepurasilor : Petru-Gabriel de greenfrog, Victor Andrei de loriangi, Daniel de miruna79 Veronica Joy de GabyHilla !

Si tot pt 24 octombrie mamicii

La multi ani GabyHila !
Sa fii fericita alaturi de familia ta si Joy sa iti aduca numai zambete in fiecare zi din viata ta !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki , da stiu manevra Heimlich, dar cum spune dana , e mai mult pt adulti

miahela multa sanatate , sa va iasa bine analizele fetitei

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Salut din nou

Am venit si noi de afara, mie mi-au inghetat toate cele, Andrei a dormit bustean

Mie imi este greu aici pentru ca am venit mai mult de umplutura, pentru a fi cu al meu sot. Dar se pare ca el trebuie sa mearga zilnic la scoala, adica pleaca la 7 dimineata si vine la 6 seara, pentru ca face naveta pana in Ghent (unde nu am gasit cazare, deci stam in Bruxelles). Nu cunosc pe nimeni (in afara de Ina, dar ea e la servici mititica, nu se poate plimba cu mine... ) deci sunt toata ziua singura. Banii se termina repede pentru ca totul este mult mai scump ca la noi, iar fondurile noastre sunt totusi raportate la Romanica... plus niste cheltuieli neprevazute si gata, s-au duuuuuus Intr-adevar, e fain din alte puncte de vedere, ma plimb de nebuna km intregi pe jos (macar poate slabesc un pic), descopar tot felul de locuri faine, mai casc si eu ochii la una alta. In week-end suntem toti si atunci e si mai fain, dar tare repede se mai termina

Na, eu fiind obisnuita cu multi prieteni, cu toate trebuincioase primite de la tara, cu masina, cu alt confort financiar, cu casa si pisicile mele ma adaptez mai greu... dar nu ma plang decat un pic asa la voi, ca nu vreau sa vada si al meu sot ca imi e greu... Rezist eu 4 luni ca doar n-o fi asa greu, mai ales ca suntem totusi toti 3 Mi-ar fi fost mai greu acasa singura si cu vizitele nepretuitului si nelipsitului socru

Scuzati povestea lunga, dar sunt nevorbita rau

Nu mai stiu cine intreba de febra cand ies dintisorii, si Andrei a facut la primul dintisor vreo 2 zile, dar in jur de 38, o singura data am pus supozitor cu paracetamol si atat, a trecut

Va pup, multumesc mult pentru parola, ma duc sa ma uit si eu la pozici

Mamica lui Andrei (23.03.2010)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

La multe lunite!Maria Madalina de liliana_28 ! Sa cresti mare si sanatoasa!

M-am uitat si eu la pozicile noi, sunt toate foarte frumoase, comentariile le-am lasat acolo...

Si sa pun si meniul de azi:
- mar+pruna+banana(putina)+o masura cereale biscuiti
- piure legume cu putin unt (conopida, broccoli, dovlecel,rosie, gogosar, frunze telina)azi fara carnita...
- iaurt cu mamaliguta

S-a trezit, revin mai pe seara, pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna fetele,
am culcat baiatul si am intrat sa vad ce faceti
OanaIonita, sanatate si ai mare grija de tine, regimul alimentar e ff important din cate stiu eu, tata avea ulcer cand l-a cunoscut mama si a contat foarte mult regimul alimentar (scuze, cred ca esti toba de sfaturi) ai grija de tine!
Ami merci pentru linc, am citit si cred ca-l bag pe mamaligi pe castelan.
GabiHila. imi pare rau de intamplarea cu iaurtul, eu una n-am probleme cu stomacul ( numai cu capul ) dar iaurtul facul in casa mereu ma baloneaza, ma forfoteste, de asta cred ca lui fiimiu nu-i fac. oricum noi inca n-am bagat nici iaurt nici branzici, ne diversificam incet.
Eu Muller mancam in Italia, imi placea ca e dulce, era indulcit cu struguri, e acelasi si acasa? ma distra reclama: muller, fai amore con il sapore!
fug fetele, mai csiam da-s obo, va [pup

castelana mami fericita

Mergi la inceput