Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 7
child spune:
Buna dimi!
OANKA ma bucur ca nu te-ai suparat si pe noi. Eu nu am comentat subiectul din respect pentru tine
ROXI imi pare rau de analiza, m-ai speriat cu bolile posibile .
Sa fie asa cum vrei tu
OANA ulcerul este o boala foarte raspandita la oamenii moderni, din cauza alimentatiei, dar si din cauza stresului.
Sa incerci, pe cat posibil, sa reglezi totul cu alimentatie si chestii naturiste, asta pe langa tratamentul alopat pe care va trebui sa-l iei, cel putin o perioada, pana te pui pe picioare
GABY eu nu stiu ce sa-ti spun de branzica, al meu nu e mancacios deloc, de-abia mananca branzica din 100-150 ml lapte
O sa incerc si eu branzica facut cu iaurt, poate are mai mult succes.
Meniul de azi:
- para+para+cereale (dar nu a mancat si nici lapte nu a vrut)
- pireu de legume: morcov, pastarnac, conopida, dovlecel, cartof+carnita curcan
- iaurt cu branzica.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
oanaiacovita gata am rezolvat,si ma uitam ca mata...de ce s-a latit pagina??? eee batuta in cap ce sunt mersi....scuze
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
oanaiacovita spune:
Andira
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
oanaiacovita spune:
Stanucel nu iti fa griji, se poate intampla oricui.
Child la mine e facut pe fond nervos dupa moartea mamei. Noi chiar mancam destul de sanatos.
rmkristine spune:
Miria merci mult Era vb de fi-mea, din fericire, daca pot sa spun asa ceva! Ea suporta mult mai usor toate, chiar si bronsita pe care tocmai a facut-o acum vreo 2 sapt. Daca era vb de asta mic era mai problematic. Tocmai d-asta vreau s-o iau din pripa cu ea, sa nu ajunga si la el, desi cred ca m-a cam prins pe mine raceala. Damiana ce face? E mai bine acum?
Delia mie mi-a spus pediatra ca pot sa-i dau gluten de la 6 luni. Eu nu i-am dat inca.
Ileana de unde ai luat cosmonaut?
Bianca castelana merci de raspuns
Nici noi nu dormim bine, nu mai tin minte nici de cate ori ma trezesc sau la ce ore, nici nu mai conteaza! Ma deranjeaza faptul ca e foarte agitat, nu ca se trezeste. Azi-noapte s-a pus si pe urlat!
Marsy Mihaelagrosan sanatate si voua!
Roxana sanatate si tie!
child spune:
User-ul OanaI a primit: 14 bucati paine, 23 bucati ou, 6 kilograme carne, 7 litri vin
Vezi de darnica sunt ?
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
andra_s spune:
Neata!
Azi-noapte Ianis s-a trezit de doar 2 ori, ieri deloc, sper ca este pe final maratonul nostru nocturn
User-ul OanaI a primit: 12 litri vin, 16 bucati ou
Ramy cred ca astia 2 ai nostrii s-au vorbit cu programul nocturn, s-or intalni pe ascuns ?
Dana e un scump iepurasul tau, ce nasuc in vant are sa va traiasca si sa fie sanatos
Ami ti-am admirat ieri frumusica, falcoasa, ochioasa hai mai baga poze cu tel ca ies bine, arata-ne-o mai des
Gaby eu de vreo 2 sapt am pus iaurtul in oala de lut sa se prinda si il fac cu iaurt din comert (sau de casa daca mai am), iese beton de fiecare data. inainte il puneam sa se prinda intr-o carafa de sticla, iesea bun, dar mult mai subtire decat in oala de lut. cat despre branzica, eu ii dau cam o lingura, doua, depinde cu ce combin (lingura cu varf, asa, nu rasa ca pt fotomodele )
Despre iaurt, Pishti mananaca Napolact de-i salta falcile, ala cu 6% grasime, Iaurt Zdravan e deliciu pt el, baga si tu putin nasul pe www.napolact.ro/" target="_blank">aici, eu zic ca-s ok produsele, fara prostii in ele
Marsy offf, micuta Daria, o pupa Ianis sa se faca bine
Briza si bunica lu' barbatui-miu a zis ca mai fac un baiat daca asta mic a zic TA-TA prima data hai, bre, mamaie, tu ghicesti in gingii de bebe ? prostii...
Ami interesant blogul ala ... eu cum vad ca dati cate un link, arunc un ochi si bag la bookmark (nu eram eu cu sexul virtual ) si astfel am facut un mare carnat de link-uri pe care nu stiu cand apuc sa le deschid dar voi puneti aici orice intereseant ca nu se stie niciodata
Silvia riscul cu iaurtul de casa consta in ... ??? nu prea imi dau seama ...
Andira nu fi asa-si-asa mai baga si tu 2-5-14 poze cu pisicile, plsssssssssssss
fetelor va multu' mult, mult pt comentariile la poze, sunteti niste dragute, o sa i le arat lui Ianis cand o sa fie mare : "uite mami ce spunea mama lui Petala, uite si mamica lui Mara te placea, etc, etc"
s-a trezit, pun meniul de ieri mai tarziu..
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanka80 Ioanct eu te-am iertat, desi am ramas cu un gust amar. Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010) |
Ce suflet nobil!!!
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Hello
Scriu si eu pe scurt. Iar sunt in criza de timp. o fi la mine ziua mai scurta???
Roxi - sanatate multa. Eu tot o tin pe a mea si nu cred ca fie ceva grav.
Ella- eu avocado il fac in general cu smantana sau sana , cu usturoi, patrunjel, marar cum imi vine pe moment. Cu lamaie il fac doar pt peste gras cum e scrumbia(), dar asta pt ca eu nu mananca acru mai deloc.
Eu copt nu prea gasesc asa ca iau unul nu prea crud, sa aiba coaja cat de cat neteda ( nu ca cea de lime spre ex) chiar daca nu e moale.
Il las in casa la temp camerei sa se coaca.
Eu caut mereu sa fie oval dar nici prea lung nici rotund. Ala lung mi se pare fara gust iar cel rotund cu o tenta de peste stricat. chestie de gusturi.
Porcul l-am pus pe mosie, mai am si un cal. Momentan fetele au intrat in spiritul sarbatorilor (halloween) si imi invizibilesc peturile si imi pun panze de paianjen in copaci
Jeny - pe mine m-au ajutat frunzele de varza de frigider, zbrobite putin si puse in sutien pe sani.
Castenala arunci pana in Ro un pahar de lapte. Ale mele tzatze nu vor si pace sa produca mai mult.
Castelana, Ami - patrunjelul asta devenit cam bau-bau pt mine. In timpul sarcinii nu era bun ca nu stiu ce provoaca, acum nu-i bun pt ca scade lactatia si ma intreb daca pt bebelusi asa mici e bun....
Nu mai pot sa stau
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
oanaiacovita spune:
Child
Ca mi-am adus aminte. Delia, din pacate acelasi lucru l-am patit si eu cu cerealele de la Milupa si chiar le-am scris sa ii intreb si mi-au spus ca daca nu scrie pe ele ca nu contin gluten, inseamna ca au. Chiar ma gandeam sa scriu ls OPC, ca mi se pare nesimtire. Adica nu le e greu sa scrie ca NU au gluten, dar e complicat tare sa scrie ca AU.