Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

buna dimineata de la iasi, unde e foarte frumos afara, sper sa pot iesi pe la 12 la plimbarica cu Maria mea scumpa sa imi mai limpezesc gandurile. iepurasul nostru are cam o saptamana de cand nu se mai trezeste noaptea pt papa si se trezeste in jur de 8.30-9 , o mare realizare pt noi (amintiti-va va rog ca ma plangeam aici de cat de matinala era Maria). sper sa nu o deochi si sa imi repete figura.

gabyhila eu fac branzica si cu pastile si cu lamaie. fac o portie din 500 ml lapte odata si branza respectiva o impart in 3 si o papa toata intr-o zi (bag si in fructe, si in leegume si in iaurt), a doua zi pauza cu branzica, urmatoarea zi repet.

maria inca nu are nici un dintisor, ma alatur si eu mamicilor de iepurasi cu dinti lipsa. avem rabdare si asteptam.

La multe lunite cu multa sanatate

Maria-Madalina de liliana_28

oanaiacovita sanatate multa. sa tii sub observatie ulcerul ca nu e de glumit

roxana iti trimit si tie o floare de toamna sa fii optimista in privinta analizelor. tratament si rabdare multa. am mai spus cat de adorabila e Silvana (P.S. si eu ma gandesc mereu la bombonicile cu numele asta ce erau cele mai deosebite de pe piata cu ani in urma)

si maria a descoperit ca poate spune ba-ba si ma-ma, dar e pe zile, o zi zice mama non stop, a doua zi baba

ofer tuturor mamicilor de aici cate o floare, cu toate ca e f putin ce fac eu, in comparatie cu solidaritatea voastra de a fi alaturi de mine. mi-ati fost de mare ajutor, fara voi as fi plecat de mult pe campuri, voi fi mereu recunoscatoare.

Ioanct eu te-am iertat, desi am ramas cu un gust amar.

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Oana - gata. Ai PM.

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Happyjoy ii dai lapte. Nu o fortezi. Poate are un moment cad nu vrea, si mai incerci ori mai tarziu, ori in ziua urmatoare.
Roxana dar cum de ai ajuns sa iti faci astfel de analize? AI avut ceva simptome? Oricum ma rog sa fie bine si sa nu fie ceva grav. Multa sanatate!
Oana facem o intalnire scurta pe la 12 in parc la Guliver?

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Oanka

Ramy nu am pus poze cu Joy mergand cu spatele:) spuneam doar ca face ture ca si racul!

Oana multumesc de linkul cu budinca. Asta scrie deseara pe meniul lu fi`mea! Sanatate!

Roxi si tie la fel iti doresc: sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata..multumim de cafea,dam si noi una,doua,trei cafele

la multe lunite bebeilor sarbatoriti astazi,multa sanatate voiosie...

noi ne-am trezit azi-noapte doar de trei ori,baut ceai,papat lapte,schimbat etc...trecem noi si de asta...si asa cum spunea o mamica cand vor creste, nu vom dormi asteptand sa se intoarca de la club....sunt trecuta si prin asta...in unele wekeend-uri asta fac,astept sa imi vina baiatul ac.plus ca vorbim prin mesaje sa stiu ca este bine...deci fara somn...

GabyHila da am de citit....inca mai citesc...eu fac br.calcica din 150-200 ml lapte,si ii dau la o masa,amestecat cu legume s-au fructe...

User-ul OanaI a primit: 8 litri vin, 8 bucati paine

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Buna

Am pus poze cum sta Gia, nu vrea sa mearga in 4 labe si ajunge asa ! Nu mai zic ca initial se ridica in 4 labe si incepea sa ridice o mana, adica sa se tina in 1 mana si 2 ghenunchi, apoi mai ridica si un picior si statea in 1 mana si 1 ghenunchi si acum sta asa, ca in poza.

OanaI a primit: 19 bucati ou, 9 kilograme carne, 12 bucati paine, 12 litri vin, Bine ca nu sunt probleme la inima, sis per ca la stomac nu e nimic grav.

irene26, sanzi – multumesc frumos pentru urarile de sanatate

CoriMami – foarte frumoasa Eliza si mancacioasa, si ce frumos spune ea mama

Bdana – bine ai venit ! foarte frumos Stefan !

nafi – wow ce baiat mare ai tu acolo

GabyHila – branzica a la Miria care iese f buna, eu o fac cu iaurt Tnuva
in lapte dat o data in clocot pun un borcan de iaurt
cam cat iaurt pui, atata barnzica iese
si cum ai pus iaurtul laptele incepe sa se taie (laptele e pe foc mic)
il mai lasi nitel pe foc (un minut) si il rastorni in sidila la scurs
se scurge relativ repede, asa ca, sa ai grija sa nu se scurga prea tare ca sa ramana innecacioasa si tare
de fapt iese o branzica dulce si untoasa din toata chestia asta
La multe lunici iepuritei Maria Madalina de liliana_28 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ami aveam dureri, gluma gluma ...dar nu ma duceam eu degeaba, in functie de ce spui ca te doare iti dau analize de facut sau diverse teste, cuma fost cel digestiv cu bautura aia nasoala :)
si mi.au facut la analize...vreo 3-4 pagini am, din toate doar asta a iesit pozitiv

multumim inca o data

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Stanucel editeaza-ti de tor mesajul si da un enter intre emoticonuri. S-a latit ff mult pagina.

Multumesc frumos pentru grijile voastre.

Oanka pfai cat bun simt in tine. Si zau de merita.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Stanucel - pls editeaza mesajul, s-a latit pagina de nu mai ajung la capat!
Da un enter la emoticoanele alea, ca sa-si revina.
Multumesc!

Revin mai incolo sa raspund, acum profit ca sunt picii la gradinita, mai am o ora jumatate de liniste.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Oana iar gand la gand...
Cred ca o faci dinandins...

Glumesc, iti dai seama.

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput