Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 5
marsy_baby spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Ramy wow ce fetita umblareata ai. Mi-e dor de ea, mai pune poze. Si fetele, camd organizam intalnirea aia, ca vine iarna. Marsy imi pare rau pentru Daria bolnavioara. Sanatate multa si nu te lua dupa grafice. Dar pruna nu o ajuta la diaree, din contra. Supica cu ff mult morcov. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Ms Oana pt urari!m-am gandit si eu k nu-i de la pruna mai ales ca am pus-o in combinatie cu banana,i-am pus deja supica la foc..
Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010
briza_marii spune:
Hai ca pana am scris eu...Oanaacum am vazut postul tau cu ulcerul. Of...e greu cu ulcer, dar cu tratament o sa il ti sub control.
S-au adunat si la tine multe, si esti obosita..probabil ca de aia te si resimti.
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
BDana spune:
Oana daca zici ca astepti analizele, probabil ai facut si Helicobacterul? Este analiza de sange care determina prezenta unui microb in stomac (helicobacter pylori), responsabil de aparitia gastritei, ulcerului...Si care daca este acolo, necesita tratament specific.
ami_84 spune:
Am iesit pana in curte si am inghetat instant! [emoticon cu brrr!] Asa ca am intrat sa va mai citesc.
Oana - multa sanatate. Briza are dreptate. Cred ca se resimte oboseala si problemele si de aceea au revenit si durerile. Te mai deranjez cu un PM.
Am gasit ieri pe un blog ceva super interesant! Pentru cine are timp, sa arunce un ochi pe aici.. petrecere tematica
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
oanaiacovita spune:
Marsy
Briza mai, nu sunt f obosita. Nu ca voi cele cu n'spe treziri noaptea. Noi avem una mare si lata si dormim pana la 8-9. Desi in ultimile 2 nopti si al meu a fost agitat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
oanaiacovita spune:
Dana la mine e tare ciudat ca nu iese in sange Helicobacterul. Nici atunci cand mi-a iesit endoscopic ulcer. Vedem ce decid medicii. Multumesc.
Ami astept.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
greenfrog spune:
Oana sanatate multa! E important sa gasesti un doctor bun care sa iti recomande un tratament adecvat!
Eu tot asa zombie sunt, ne ies dintisorii de sus, cel din stanga sta sa sparga gingia, cel din dreapta il urmeaza rapid. Gingia e super umflata si il doare rau. vrea numai in brate si nici prea mare chef de mancare nu are.
Gabi noua pediatra ne-a spus din start sa nu ne riscam cu iaurt de casa, noi cumparam mueller si vad ca petru e ok cu el. am incercat si cu cel bio de la real dar nu a fost prea incantat.
eu la pranz ii servesc piureul clasic de legume, mix-ul de legume variaza si ceva carnita sau ou fiert. din simplul motiv ca nu am timp sa fac altceva. stam afara 2-3 ore cel putin si cand suntem acasa nu sta singur mai mult de 5 minute. iar daca il iau in bucatarie cu scaunul se plictiseste cam in 10 minute.
Rebiana imi pare rau sa aud ca Mara cea scumpa nu are pofta de mancare. dintisorii sunt de vina?
ami_84 spune:
Mi-am mai amintit ceva. Irinei i-a iesit al treilea dintisor. Aseara m-a muscat de deget si l-am smtit.
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
happyjoy spune:
Buna dimineata mamici si pitici
Deja nu va mai spun ca sunt cu 1000 de capitole in urma...
Nu ajung sa va citesc si pace, asa ca daca aveti ceva trucuri de citit repede, va rog sa le impartasiti
De raceala aproape am scapat, ne iese si un dintzoc dar nu mai vrem sa papam decat tzitzi...
Voi ce faceti cand puii nu vor sa pape (nici fructe, nici supa, nici iaurt)?
Va pupam tare si va multumim pentru urarile de 7 lunitze. Le intoarcem inmiit
dayanara spune:
briza ai fost tare cu iarba :)))) merci, chiar m.ai facut sa rad
multumesc tuturor de fapt
nu din cauza asta n.am mai scris, dar acum imi schimba centrala termica si sunt oameni pe aici cu lucru
analiza iesita prost face parte din anticorpi antinucleari Jo 1
din toate bolile ce tin de aceasta analiza, prefer si.mi doresc sa fie artrita reumatologica, e cea mai frumoasa si nu scurteaza viata :)
in rest nu am chef nici de lupus, nici de scleroza in placi sau alte minuni...vom vedea..
sau poate denisa are dreptate si.o fi ceva ce poate da prost dupa nastere, dar sansele sunt mici
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE