Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 17
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andra_s - iaurt+branzica+mamaliguta (Ami mereu ma gandesc la articolul pus de tine cu malaiul, cred ca il fac mamaligar pe Ianis ) Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
oanaiacovita spune:
Fetele, sunt o neserioasa, stiu, dar nu mai am chef sa recuperez paginile trecute, nu mai vreau sa vad discutiile urate. Daca m-ati intrebat ceva si mi-a scapat(cel mai probabil), faceti-va mila de un neuron obosit, si mai puneti o data intrebarea.
Promit sa fiu atenta.
Roxi pupici multi la Silvana sa treaca toate duerile.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
BDana spune:
Rebiana tot respectul ptr tine deoarece ai gasit puterea sa mai faci o facultate . Eu cred ca pot sa ma straduiesc oricat nu as mai gasi resurse (nici intelectuale, nici de timp ...de nimic).
Andra te rog nu considera ca am intrat cu bocancii in intimitatea ta, dar mi-am permis sa ma uit si eu la pozele cu Ianis. Este un copil dulce, cu niste ochi tare frumosi dar carliontii lui m-au dat pe spate definitiv . Al meu copil are cateva firicele dreeepte si, pe la spate, unde se tot freaca de patut si alea ii parasesc chelia.
oanaiacovita spune:
Dana bine ai venit la noi. Sa iti traiasca flacaii.
Rebiana toate florile din lume pentru o mamica asa actvia. O sa iti dau un PM dupa ce il culc pe Eric. Vreau sa te intreb ceva in leg cu facultatea.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
honeybaby spune:
Eu suparata pe voi. Nu se mai poate!!! Ce fac eu de 3 ore ??? Ma joc de-a mosia pe facebook.
Principala vinovata e Niki care mi-a trimis un porc, si eu, persoana ce iubeste animalele nu puteam sa-l las de izbeliste
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
LAlexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui honeybaby Eu suparata pe voi. Nu se mai poate!!! Ce fac eu de 3 ore ??? Ma joc de-a mosia pe facebook. Principala vinovata e Niki care mi-a trimis un porc, si eu, persoana ce iubeste animalele nu puteam sa-l las de izbeliste Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010) Doamne ajuta sa fim sanatoase ! Poze & Filmulete Bebeluna Denisa, esti de coma, m-am prapadit de ras! |
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
LAlexandra spune:
IRENE, multumesc, faza ca totul se desfasoara asa repede, el ma zoreste sa ii dau papica, deschide gurita si ma cearta, ca pe cand termin sunt asa stresata, de zici ca am alergat sa ajung repede, repede undeva.
Eu ma gandesc la stomacelul lui daca nu e bai, ca papa ca haplea
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
miruna79 spune:
Buna fetelor
N-am scris nimic zilele astea desi citiseam tot n-am vrut sa ma bag in problemele care au fost.. ma bucur ca nu mai e atmosfera incarcata si ca totul a revenit la normal...
am citit ca cineva ia Dostinex cred Jeni ar bine dc mai ai o pastiluta de luat s-o lasi pana diseara ca sa nu ai senzatia de rau peste zi, eu tot 2 am luat dar una la 24h seara.
De papat eu ii dau micutului cam asa:
Dim: fructe (para, mar, piersica, banana) cate 2 nu toate deodata cu branzica pregatita de mine.
Pranz: piure de legume ( cartofi, pastarnac, morcov, dovlecel, ardei) cu carnita fie de pui fie de vita si cate un galbenus la 4 zile.
Seara: cereale cu lapte (de la humana) sau iaurt cu cerale .
Am si eu cateva intrebari si o rugaminte dc nu va suparati
iaurtul il pregatiti voi sau la cutie dc e din comert care ar fi cel mai bun ptr copil?
Ati inceput sa faceti primii pasi cu bebelusi vostri sau nu?
De le ce varsta cumparam pantofi cu talpita? ( ptr mamici experimentate care mai au copii)
Rugaminte mea vreau si eu o reteta cum sa prepar ficatei si pestele ptr cel mic.
Va pup pe toate.
elba spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui 2anke
Obstsauger / Fruchtsauger uite www.amazon.de/Nuby-ID5360-Frucht-Sauger-w%C3%A4hlbar/dp/B0018EHTH4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1287663244&sr=8-1" target="_blank">aici si aici vreau si eu parola noua Anca cu Melina Isabel (28 Martie) si Lucas |
Multumesc!
mamica lui Filip(30.04.2010)
miria_cristina spune:
DENISA!!!!!!!!!!! - E, vezi? Asta e defectul tau! Ca mai si zici!
Daca joci pe facebook, de ce nu te am vecina?? Aaa???