Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)
Raspunsuri - Pagina 16
irinabobe spune:
elba reteta de la budinca este asta
intr-o forma cu peretii drepti, unsa, se pun biscuiti, asezati in randuri suprapuse incrucisat.(eu folosesc biscuiti speciali fara gluten)
Separat se face crema de vanilie: se pun la foc laptele si vanilia, se infierbanta dar fara sa fiarba. Intr-un castron se amesteca 2 galbenusuri, apoi se toarna laptele peste oua, amestecand continuu, dupa care se toarna cate putin peste biscuitii din forma. Se lasa sa stea 10 minute, apoi se acopera si se pune sa fiarba 40 de minute la bain-marie, in cuptor. Cand este rumenita, se scoate. reteta am adaptat-o asa ca am eliminat zaharul si albusurile. merele le-am copt separat. la final am amestecat totul si le-am blenduit.
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina REBIANA - Care-s facultatile? Oo, ce bine ca alte activitati te tin in priza. |
Cristina, acum fac romana-engleza. In 2004 am terminat dreptul iar in 2007 am absolvit un master in politici educationale. Am vrut sa studiez o limba straina (mi-ar fi placut, e drept, sa studiez ceva gen chineza, araba etc dar chiar nu am timp sa ma dedic intru totul invatarii de la a la z a unei limbi straine... asa engleza am studiat la nivel avansat).
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Fetele, scuzati-ma ca nu am mai pus meniul, dar eric al meu nu mai prea vrea sa pape, asa ca desi ma chinui, abia ia doua linguri. |
Idem Mara! :(
Mami de doua minuni: Luca si Mara
andra_s spune:
Oanka uite un brat mare de flori
User-ul OanaI a primit: 25 bucati ou, 5 litri vin, 18 bucati paine, 8 kilograme carne
Meniul de ieri, ca uit:
- avocado+para+biscuiti
- supa crema de conopida si sos de rosii cu ficatel si mamaliguta
- iaurt+branzica+mamaliguta (Ami mereu ma gandesc la articolul pus de tine cu malaiul, cred ca il fac mamaligar pe Ianis )
La multe lunite pt iepu sarbatoriti azi: ERIC, RARES, MARA, ANGELA SI AMALIA! Sa fiti sanatosi si apreciati!!!
Sanzi si al meu se sperie daca e luat prin surpindere, sau daca bat din palme aproape de el, inchide ochii si tresare
Rox imi pare tare rau ca pe Silvana o chinuie dintisorii si nu pot sa nu remarc ce harnica ai fost
Dana bine ai venit in gasca noastra
Ramy si eu sunt superodihnita, Ianis nu s-a trezit DELOC azi-noapte parca sunt alt om
Oana hai ca o sa fie bine si analizele, tinem pumnii stransi.
fetelor va multu' mult pt vizionarea pozelor si aprecieri, stiti si voi cum o ia inima la trap cand ne sunt laudati copiii
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
andra_s spune:
fie-va mila, aruncati si in mine cu parola
oanaiacovita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rebiana27
Idem Mara! :( Mami de doua minuni: Luca si Mara I can't fake with dignity so i'll not try!! |
Tocmai vroiam sa il laud ce surpriza mi-a facut. Am pus un catel de usturoi la fiert si am uitat sa il scot si l-am pasat cu toate celelelate. Si a mancat baietul meu tare bine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
jeni_h spune:
citat din mesajul lui andra_s fie-va mila, aruncati si in mine cu parola Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010) Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!! |
salut, ai PM
andra_s spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui oanaiacovita
Tocmai vroiam sa il laud ce surpriza mi-a facut. Am pus un catel de usturoi la fiert si am uitat sa il scot si l-am pasat cu toate celelelate. Si a mancat baietul meu tare bine. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
irene26 spune:
Buna dragele mele!
Andira, bine ai revenit din frumoasa si racoroasa Canada! Multa, multa sanatate pisicutei Iris!
Roxana, sper ca micutei tale sa-i treaca gingia cat mai repede cu putinta! Si tie multa odihna!
Jeni, ooof, ai mare grija mare de tine! Pupici!
Carmen, si eu cred ca Mihai isi va reveni pe parcursul cresterii.
Denisa, multumim pt aprecieri!
Diana, ma gandesc si eu serios sa merg cu Diana mea la innot.
Andra, Ianis este asa de frumos!
Atb, ma bucur ca te-ai distrat la nunta, astep cu mare interes pozici.
Cori, ma bucur ca a spart bubita! Vindecare rapida!
Oana, ma bucura nespus ca ai adus vesti bune despre sotior, absolut nimic nu este mai important decat sanatatea!
Dana, bine ai venit printre noi!
Erina, ce-ti mai fac copiii frumosi? Multa sanatate!
LAlexandra, eu zic ca esti o mare norocoasa daca Alesso mananca repede, bravo!
Sensibila, ai grija de tine, multe lichide, miere, lamaie si multa sanatate!
Wow Rebi, felicitari pt ca te-ai apucat iar de facultate! Mai ai rabdare? In ce oras este facutatea?
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
oanaiacovita spune:
Fetele eu am fost la eco si am si venit. Am scris ce mi-au spus deja.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI