Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Oana- si Filip a mancat foarte bine la inceput apoi a avut 1-2 saptamani in care nu a vrut sa pape nimic inafara de lapte.Nu te stresa o sa pape din nou.
Ma bucur ca a iesit bine eco.

Fetele cand aveti timp va rog sa-mi trimiteti si mie parola.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramy77

MIRIA, 2ANKE, aveti PM.

Ramona, fericita de Briana-Maria 29.01.2010

multumesc

Sa dau si eu raportul daca m-am logat: se simte primul dintisor (de jos) se vede si al doilea. Sper sa nu ma muste ca de piscat ma pisca de numa cu manutele cand suge desi incerc sa o tin tot timpul. Stam in fund dar ne aruncam dupa jucarii sau scame...., vrea f mult in picioare si am mai pus-o in premergator( desi se zice ca intarzie mersul) mai am si eu cate un pic de liniste. NU mai zice mama decat fff rar, zice baba si papa si pe frate-so il striga aaa . Am inceput sa mancam mai bine, dar mai face mofturi la unele fructe legume, nu am renuntat la nici o masa de LM si ne trezim de multe ori noaptea.

Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am revenit.
Sa scriu din ce imi amintesc:
Oana - nu am apucat sa iti urez bafta la eco, dar ma bucur ca la inima e ok, si sper sa fie pana la urma bine si analizele la stomac.
Andira - multa sanatate lui Iris. Imi pare forte rau ca e bolnavioara.. virus nenorocit ce chinuie micuta. Sper sa ii dati de capat si sa nu se agraveze, Doamne fereste.
Denisa - eu ii dau patrunjel de la piata. De ce sa nu ii dai de la tine din gradina? Nu e mai safe ca stii cum a crescut? Parerea mea. Am vazut si pe Mayut cu rochita de botez. Superba!
Ella - intrebai de faina de orez. Eu am macinat fulgi de orez la blender si folosesc. Sau este si gata de cumparat, din ce stiu eu. Cea de care spui cu vanilie, eu zic ca e ok daca pui in budinca cu fructe.
Irene - am ramas datoare cu urari de sanatate!
Sanzi - si Irina se spreie usor. Mai ales cand stranuta/tuseste o persoana de sex masculin, care are vocea puternica. Mi s-a intamplat si pe strada.

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
dar daca tot o sa ajunga subiectul la zz va spun sincer ca m-am cacat pe mine de ras:)))

A la Roxi...
Rebiana - felicitari mamica pentru ca mai poti sa faci inca o facultate!
Anca - cum merge la master?
Erina
Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina
Dami l-a auzit s-a trezit si ea si a inceput sa vorbeasca cu degetele.

Child - cam tot atat carnita ii dau si eu Irinei. Am inteles ca tocmai pe la un an tb sa manance cam un copanel. Frunzele de patrunjel le pun la sfarsit doar la blenduit, asa isi pastreaza cel mai bine proprietatile.
Elba ai PM.
Jeni - eu ii dau Nan2. Irina nu a luat mai mult in greutate de cand a trecut pe LP. A pastrat acelasi trend. Nu e "pufoasa".
Gata nu mai pot sa scriu. Ma chema fii'mea sa dormim inpreuna.

Irina (8 martie 2010)

"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Eu suparata pe voi. Nu se mai poate!!! Ce fac eu de 3 ore ??? Ma joc de-a mosia pe facebook.
Principala vinovata e Niki care mi-a trimis un porc, si eu, persoana ce iubeste animalele nu puteam sa-l las de izbeliste

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
La noi e vremea foarte frumoasa, am stat aproape 3 ore afara!
Am intrat sa ii multumesc Dianei (Child) pentru feeder, l-am primit azi. Si Mara a fost incantata, a petrecut 15 minute studiindu-l pe toate partile, apoi a bagat si in gurita.
Multumesc tuturor pentru urarile facute iubitei mele, nu-mi vine sa cred ca are 8 luni... Dam un suc, ca altceva bun nu avem, din motiv de mama lenesa.
Multumesc si pentru raspunsurile despre bebelusi speriosi, vad ca toti sunt asa, nu ar fi trebuit sa ma ingrijorez.
Fug sa fac un pic de curatenie cat doarme Mara, apoi revin cu forte proaspete sa vad pozele cu Ianis pe indelete .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Dana bine ai venit la noi. Sa iti traiasca flacaii.

Multumesc . Asemenea si tie, Oana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Ami, stai linistita cu urarile de sanantate, nu m-am suparat sub nicio forma! Nu as fi vrut nici sa specific nume, dar mi se pare un gest foarte nobil ca fetele sa-si rapeasca din timp pt a-mi da sfaturi si ura de sanatate. Si neavand alta modalitate pt a-mi arata recunostinta fata de aceste fete care nici nu ma cunosc personal, macar sa le multumesc in acest fel. Oricum, iti multumesc si tie mult!
Si eu zic ca azi a rasarit si soarele pe strada mea, ma simt bine, iar Diana zburda! Multumesc Domnului!
LAlexandra, m-ai facut sa rad cum il hranesi pe piticut.
Fetele, o parola, ceva? Multumesc anticipat!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Oana, Ramy, Ami, Greenfrog, va multumesc mult pt parola!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

fetelor multumim, azi a fost mai linistita...

am citit pe larg, mi.a iesit o analiza prost si n.am chef de nimic

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

eu in ultima vreme am inceput sa las tv deschis sa auda galagie mai multa, si sa-l scot mai des in oras sa se obisnuiasca cu agitatia...desi imi este foarte greu pentru ca nu mai sta de niciun fel in scaunul de masina, se plictiseste si urla de innebuneste, si chiar nu gasesc nicio solutie...deja mi-e groaza sa il mai scot undeva...
la capitolul progrese nu avem nimic nou de raportat. nici noi nu avem niciun dinte, nu ne ridicam singuri in fund si nici nu merge de-a busilea...nu stiu daca este cazul sa imi fac probleme sau nu inca...

mamica de Rares 21.02.2010

Irina, in tot ce ai spus parca o descrii pe Mara! Nici ea nu sta in scaunul de masina, tot timpul trebuie sa o iau in brate, sa o pun la loc, ba oprim, be mergem asa cu emotii, tare greu ne deplasam.
Dintisori nu avem, in fundulet se ridica doar ocazional si cu mari eforturi si strambaturi, de-a busilea nici gand... eu zic sa nu iti faci probleme .

Mergi la inceput