Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

mie cartea Mama si copilul mi se pare total depashita

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

daaa si mie

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

convoc adunarea generala a gravidutelor: care mananca mai putzin eu sau bb_yasmi?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

amandoua
eu tocmai am dat gata un castron de salata verde cu de toate si dupa pt ca inca mai puteam respira o portie considerabila ( ca mai aveam putin si terminam vasul iena in care erau) de paste cu branza la cuptor si cascaval, unt, smantana.. si culmea, inca mai pot respira si ma tot gandesc ce sa mai bag ca nu-mi mai face nimci cu ochiul

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

apropo de bbei mishcaretzi

Maria era tare agitata in burta asha cum spun roxy si bb_yasmi..juniorul dc da si el 2-3 lovituri seara,dimineata foarte rar,iar in cursul zilei deloc

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

anaxena, nu vreau sa pun paie pe foc sau ceva de genu, dar afirmatia ta chiar nu isi avea rostul ca nu te-am intrebat daca tu o consideri depasita sau nu
ti-ai gasit sa vorbesti acum aiurea desi eu pana acum ti-am mai scris una alta, ti-am transmis mesaje de incurajare cand erai bolnava sau am mai spus cuvinte frumoase despre Maria ta si niciodata nu ai spus macar multumesc si nici nu ai comentat nimic, niciodata nu ai avut un cuvant bun macar pentru persoana mea, dar acum ce ti-ai gasit sa vorbesti cand e de comentat aiurea in tramvai?

daca e depasita sau nu , nu ma intereseaza, eu mi-am luat-o ca e singura carte care o am in romaneste despre mama si copil , pe langa altele in engleza ... si lasa-ma pe mine sa descopar daca e depasita sau nu !!!

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

mai mult ca sigur maine dimi voi avea 61.5 kg.... nici asa nu vi se pare mult, 1 kg luat saptamana asta????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:

mie cartea Mama si copilul mi se pare total depashita

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

pe mine m-a ajutat..varianta noua care e acum pe piata e mai adaptata vremurilor noastre, desi mai sunt scapari..dar extragi si tu de acolo ce ti se pare folositor si de bun simt..ce e depasit iti dai seama si singura si poti ignora..eu am avut mai multe carti si sincer e singura care mi s-a parut utila, ca ce informatii ofera, pe fiecare luna a copilului plus multe sfaturi pt mamica ( de ex cat papa bebe laptic cantitate si cat de des, cat sa ia in greutate, info despre masaj la bebe mic, cum sa-l stimulezi, etc etc nu-mi mai vin acum in minte )..restul cartilor care erau traduceri de prin carti de afara erau doar bla blauri generale, nimic concret sau care sa nu stii...

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

strumfica nu cred ca a spus din rautate anaxena ca e depasita cartea. nici mie nu mi se pare asa grozava...si costa o gramada de bani... si hai nu fi suparata....ca ti-am lasat si tie clatita cu branza si smantana...ca atat a mai ramas....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

shtrumphitza m-ai lasat fara cuvinte...imi cer scuze ca nu ti-am acordat atentzia cuvenita,dar eu stau o ora sa citesc ce scrietzi voi intr-o zi si mereu m-am scuzat ca nu mai tzin minte ce a scris fiecare
legat de carte imi pastrez opinia,n-ai decat sa ajungi singura la concluzia aceasta

nu mai comentez nimic,ca ma mananca degetele si nu vreau sa zic ceva aiurea

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

am pus poze
nu mai pot sa stau..poate revin dupa ce adoame kindaritza ca m-a zapacit..dupa ce ca abia am reusit sa pun poze ...striga intr-una sa urc

deci pt Strumfy , sa vezi dos fara zacusca.....
fatza suparata era de la gandurile ce le aveam saptamana trecuta si ma enervasem si pe fiimea ca din 10 poze una nu e ok..pe toate mi le-a facut ba de la distanta mare , ba aiurea rau
si sosetele din poza sunt ale ei si ale lui tasu

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
in asteptarea unei (sper ) alte fitzoase 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

da, varianta noua reactualizata o am si din cate am frunzarit-o eu asa cand am luat-o, am apucat sa citesc numai putin la incput in avion cand m-am intors, mi se pare ca explica asa cam ca la prosti, ce sa faci si cum sa faci, lucruri poate banale pentru unele mamici sau persoane, sau poate depasite pentru ca mama si soacra sunt in preajma si ai de l acine lua lectii , sa iti mai dea un sfat, sa iti mai explice una alta...eu aici nu am nici mama , nici soacra aproape, o sa fiu singura cuc , eu cu sotu` si bebe, eu o sa fac si desfac... eu o sa ma dau cu capul de pereti cand nu o sa stiu ceva... sau poate dau fuguta la carte si citesc acolo ce si cum... cartile englezesti le-am citit , nu pe toate dar nu explica asa cum explica Capraru in cartea asta .. eu de la inceput am spus ca mi-e frica , ca eu o sa fiu singura aici, ca nu o sa am pe nimeni sa imi arate si explice si stii tu , cand esti asa departe de casa si de limba natala e tare greu, sa nu mai spun ca am si lacrimi in ochi acum numai cand ma gandesc ca nu o sa am pe nimeni langa mine cand o sa nasc si nu o sa imi arate nimeni cum sa fac ... in afara de moasa care o sa vina acasa cateva zile sa imi arate cum sa fac cu bebe una alta ...dar dupa ce ma fac ??

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput