Fluturasi de martie-aprilie 2011 (52)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
pai da anaxena, o merdenea tine loc de o masa aproape...
tu ce ai papat azi??
mami x2 , de printesica si printisor s 22
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi stefy ce gasesti in aceasta carte poti gasi si info pe net. si iti printezi. mami x2 , de printesica si printisor s 22 |
stiu,dar eu sunt mai "culta"sau mai lenesa(ca sa stau cu okii-n net si sa caut)...imi place sa citesc si mi se pare mai comod
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+
scrish spune:
stefy http://www.supercarti.ro/carte/traiescdeci_ma_abtin_5reducere.html
s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat
stefyapost spune:
Citat: |
citat din mesajul lui scrish stefy http://www.supercarti.ro/carte/traiescdeci_ma_abtin_5reducere.html s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat |
sarut mana dulce!...cand ajung acasa am sa incerc sa o comand..sper sa reusesc...sunt f multe site din rom care nu fac livrari internationale..sper sa gasesc cartea..
cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+
anaxena spune:
aoleu bb_yasmi azi nu sunt un exemplu bun
dimneata nimic
ora 14 ciorba burta, jumatate de piure + 3crochetele de pui shanghai
ora 17 cealalta jumatate de piure + 4 crochetele + salata de gogonele(se vor vedea pe cantar,am probleme grave cu sarea)
ora 20 (cat citeam pe forum) un bol lapte cu cereale ciocapic
azi am fost mancacioasa!dar de vineri n-am mai mancat normal
oricum eu mananc fata de tine,te admir ca te potzi abtzine seara,eu seara sunt cea mai infometata si=mi bag picioarele in orice ca eu mananc
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
pai anaxeno tu spui ca ai mancat mult???? mie nu mi se pare si nici ca mananci mai mult ca mine.
eu am zile si zile. daca exagerez cu papa intr-o zi a doua zi e mai "drastic" meniul
eu acum mananc un iaurtel.
strumphitza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui stefyapost
sarut mana dulce!...cand ajung acasa am sa incerc sa o comand..sper sa reusesc...sunt f multe site din rom care nu fac livrari internationale..sper sa gasesc cartea.. cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+ |
stefya, o gasesti in orice mare supermrket la sectiunea carti incearca in cora sau carrefour si sigur o gasesti
eu cand am fost acasa mi-am luat cartea "Mama si copilul" de la cora si am vazut-o si pe asta de zice scrish a lui Bilic
pe asta de am luat-o eu cu mama si copilul am dat aproape 80lei , mult mai scumpa decat toate celelalte carti despre mother and child pe care le-am cumparat eu aici am dat maxim 10-12 lire care inseamna cam 60 lei si pe aia romaneasca 80 , nu mai spun ca daca imi dau comanda de pe amazon le iau mult mai ieftine , mi-a luat sotul una cu 3 lire
incearca si pe amazon.co.uk si poate o gasesti pe asta a lui Bilic , se prea poate , nu se stie niciodata
BB on board!!! 17+
anaxena spune:
convoc adunarea generala a gravidutelor: care mananca mai putzin eu sau bb_yasmi?
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
mie cartea Mama si copilul mi se pare total depashita
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bb_yasmi spune:
si nah ca atata m ati laudat ca am calcat pe langa....tocmai ce mi-a adus prietena mea clatite cu branza si smantana facute la cuptor..... pai cum sa rezist???? si uite asa mi-am bagat picioarele in tot ce am facut azi...